اولین هارد دیسک جهان با USB 3

نویسنده: ITTeach - تعداد بازدید: 313
۳:۰۹ ب.ظ

freecom

شرکت Buffalo در رقابت موجود برای عرضه نخستین هارددیسک مجهز به ورودی USB 3.0 پیروز شد و در این زمینه توانست از دیگر شرکت‌های رقیب پیشی بگیرد.

این شرکت اعلام کرد که اولین هارددیسک خارجی خود مجهز به ورودی SuperSpeed USB 3.0 را با نام DriveStation HD-HXU3 وارد بازار کرده است. این هارددیسک دست‌کم سه برابر سریع‌تر از نمونه‌های مجهز به سیستم ورودی USB 2.0 اطلاعات را انتقال می‌دهد.

نخستین هارددیسک مجهز به ورودی USB 3.0 با ظرفیت‌های یک، ۵/۱ و ۲ ترابایتی وارد بازار شده است و که در عین حال از سیستم ورودی پیشین یعنی USB 2.0 نیز پشتیبانی می‌کند. شرکت Buffalo برای هر یک از این هارددیسک‌ها دو ورودی USB 3.0 PCI در نظر گرفته است تا کاربران بتوانند رایانه شخصی خود را با سرعت بالاتر به‌روز کنند.

از حدود یک سال قبل که “گروه توسعه‌دهنده USB 3.0″ مراحل تولید این استاندارد جدید ارتباطی را به اتمام رساند، شرکت‌های فراوانی تلاش کردند تا محصولات جدید خود را با این سیستم ورودی به بازار عرضه کنند. اما از بین این شرکت‌ها، Buffalo سرانجام موفق شد نخستین هارددیسک جهان مجهز به USB 3.0 را در اختیار کاربران بگذارد.

شرکت Buffalo در این زمینه با شرکت هلندی Freecom رقابت تنگاتنی داشت تا نخستین هارددیسک مجهز به USB 3.0 را در اختیار مشتریان خود بگذارد. شرکت Freecom پیش‌تر در یک کنفرانس خبری هارددیسک مجهز به ورودی USB 3.0 خود را سپتامبر معرفی کرد. قرار بود این هارددیسک اواسط نوامبر وارد بازارهای اروپا شود، اما هنوز این محصول در اختیار فروشگاه‌های اروپایی قرار داده نشده است.

منبع: tecfre.com

ترجمه بیست بیت

برچسب ها: , , , , ,

نویسنده : ITTeach - تعداد مطالب ارسالی : 330

حسین میری هستم ، مدیر سایت و علاقه مند به آی تی!

شما هم به جمع مشترکین گویا آی تی بپیوندید!

ایمیل خود را وارد کنید:

ایمیل شما نزد ما محفوظ و اشتراک تان هر لحظه با یک کلیک قابل انصراف است.
موضوع: اخبار و گزارش‌ها | RSS 2.0 | نظر خود را بفرستید | trackback

بدون نظر

پاسخ دادن