گروه جی‌میل در چند وقت اخیر خیلی سخت بر روی ایجاد دو قابلیت جدید در جی‌میل کار کرده است و آنها را در دو هفته پشت سرهم معرفی کرده است. زمانی که شما فکر می‌کردید که قابلیت‌های قدیمی  جی‌میل خیلی قدرتمند و عالی هستند، این تیم دو قابلیت و سرویس دیگر را نیز به سرویس‌های قدیمی اضافه کرده‌اند که هدف آن راحت‌تر کردن زندگی برای شماست. امکانات جدید شامل بازیابی آدرس تماسها و به حالت اول درآوردن آدرسهایی است که تا ۳۰ روز پیش پاک شده‌اند.  و قابلیت دیگر امکان واگذاری اجازه‌ی دسترسی کامل به اکانت(Account) شما به کاربران دیگر است، بدون اینکه مجبور باشید رمز عبور خود را به آنها بدهید.

قابلیت وکالت ایمیل در دسترس کاربران گوگل است اما فقط می توانند این وکالت و اجازه مدیریت ایمیل‌ها را به کاربرانی واگذار کنند که در یک دامنه اینترنتی(Domain) یکسان با خود کاربر هستند. اکنون کاربران گوگل می توانند به کاربران گوگل دیگر اجازه دسترسی به حساب خود را بدهند. استفاده از اجازه دسترسی به اکانت نا محدود است. شما می توانید به دستیار یا همکار خود اجازه دهید به ایمیلتان دسترسی پیدا کند وایمیلتان را چک کنند و از طرف شما ایمیل بفرستد. اگر شما بیشتر از یک اکانت جی‌میل دارید می توانید بدون داخل شدن(  log in) و خارج شدن ( out of) از یک اکانت خود به همه‌ی آن‌ها به راحتی و صورت ایمن دسترسی داشته باشید و یا دو مرور گر را باز نگه دارید. مطمئناً شما فقط می توانید به سرویس جی‌میل دسترسی پیدا کنید ودسترسی به سرویس های دیگر گوگل مانند گوگل ریدر   Google Reader، تقویم  و فایل های متنی امکان پذیر نیست. برای اینکه این سرویس را فعال کنید، به قسمت تنظیمات(Settings) بروید  و بعد به قسمت Accounts and Import وبعد به قسمت Grant access to your account.

در آنجا می توانید هر اکانت ایمیلی را که دوست دارید به اکانت شما دسترسی داشته باشد، اضافه کنید

پس از این کار، یک ایمیل به اکانت دیگر با یک لینک تایید فرستاده می‌شود. بعد از تجدید کردن صفحه(Refresh) شما حتما به هر دو ایمیل خود، با کلیک کردن بر یک پیکان کوچک نزدیک به آدرس ایمیل در قسمت بالا وگوشه سمت راست صحفه نمایش، دسترسی پیدا کنید. هر ایمیلی که از اکانت نماینده فرستاده شود قابل تشخیص است و معلوم است که از طرف اکانت فرعی فرستاده شده است.

دومین قابلیت جدید که اخیراً به جی‌میل اضافه شد، قابلیت برگرداندن لیست تماسهای شما به حالت اصلی خود است که شما می‌توانید با این کار تغییراتی که تا ۳۰ روز گذشته اعمال شده‌اند را به حالت اول برگردانید. آیا تا به حال اشتباهاً یک آدرس تماس ویا بدتر از آن، کل یک گروه تماسها را پاک کرده‌اید ؟ آیا وقتی که در حال هماهنگ کردن(synchronize) موبایل خود با آدرس‌های تماس جی‌میل  خود بودید، برایتان مشکلی پیش آمده است؟ شما می توانید لیست تماس‌های خود را با رفتن به قسمت contacts و بعد به restore contacts به حالت اولیه خود، از ۱۰ دقیقه قبل تا ۳۰ روز قبل) برگردانید.

نظرتان در مورد ویژگی های جدید جی‌میل چیست؟ نظرات خود را به ما بگویید.