میدونم که همتون خبر انتشار نسخه جدید فایرفاکس یعنی نسخه 4 رو شنیدید . بعد از امتحان کردن فایرفاکس 4 از نظرم خودم جهش خیلی بزرگی کرده بود . سرعت لود صفحات بیشتر شده بود . محیط فایرفاکس واقعا بهتر شده بود و امکانات جدید هم اضافه شده بودن .

امکاناتی مثل حالت پانوراما برای تب ها که مدیریتشون رو خیلی راحت تر میکرد .

یه روز موقعی که داشتم فایرفاکس 4 رو امتحان میکردم ، اشتباهی روی دکمه Close کلیک کردم و در کمال تعجب دیدم یه پیغام اومد بالا و داخلش گفته شده بود که شما دارید فایرفاکس رو با چندتا تب باز میبندید . مطمئن هستید ؟ منم که خیالم راحت شد که همه تب ها صحیح و سالم هستن ، روی دکمه Cancel کلیک کردم .

ولی تعجب من به خاطر این بود که اون پیغام همیشگی که داخلش دکمه ای واسه ذخیره کردن تب ها وجود داشت ، دیگه بالا نیومد و به جاش اون پیغام اومد و این یعنی من عملا نمیتونستم در اون لحظه هیچ تبی رو ذخیره کنم .

به دنبال راه حلش گشتم و اتفاقا سریع هم به جواب رسیدم .

حالا جواب رو مینویسم تا شما دوستان هم اگه همین مشکل رو دارید ، خیلی راحت حلش کنید .

 

بعد از اینکه فایرفاکس رو باز کردید به روش زیر عمل کنید :

1- داخل آدرس بار عبارت about:config رو تایپ کنید .

2- با یه پیغام هشدار دهنده مواجه میشید . روی دکمه I’ll be careful , I promise کلیک کنید ( البته میتونید گزینه Show this warning next time رو غیر فعال کنید تا در دفعات بعدی دیگه با این پیغام روبرو نشید ) .

3- حالا وارد یه صفحه جدید میشید که حالت ستونی داره .

4- در تکست باکسی که بالای این قسمت وجود داره ، عبارت browser.showQuitWarning رو وارد کنید .

5- یه خورده پایین تر ، آیتمی ظاهر میشه که مربوط به تنظیم کردن نمایش یا عدم نمایش پیغام ذخیره کردن تب ها در هنگام خروج از فایرفاکسه .

7- دو بار روی این آیتم کلیک کنید تا وضعیت نمایش پیغام ذخیره کردن تب ها هنگام خروج از فایرفاکس ، فعال بشه .

حالا از فایرفاکس خودتون لذت ببرید ………..