این روزها که فیسبوک در حال جولان دادن در دنیای ارتباطات مجازیست و اکثر ارتباطات از طریق آن برقرار میشود ، اما باز هم عده ای از مردم از روش هایی مثل چت با سرویس های دیگری نظیر یاهو ، جی تاک ( google talk ) ، ام.اس.ان مسنجر و … استفاده میکنند . همه این سرویس ها به راحتی امکان چت کردن با دوستان را در اختیار ما قرار میدهند .

ممکن است با تعداد زیادی از افراد در ارتباط باشید و یا اینکه برعکس ، کسانی که با آنها چت میکنید تعداد اندکی باشند . اما در همه این موارد یک مورد است که باید به آن توجه کامل داشته باشیم و آن هم بحث حریم خصوصی میباشد . شاید تا به حال توجه نکرده باشید ، اما اکثر سرویس های چت اطلاعات مربوط به گفتگوهای شما را ذخیره میکنند تا اگر در دفعات بعدی به آنها نیاز داشتید ، بتوانند گفتگوهای قبلی را در اختیارتان بگذارند .

در این مطلب میخواهیم روش غیر فعال کردن قابلیت ذخیره چت ها در برنامه گوگل تاک را به شما نشان دهیم . پس با گویا آی تی همراه باشید ……..

در ابتدا باید به شما بگوییم که دو روش غیر فعال کردن چت در برنامه گوگل تاک داریم .

1- غیر فعال کردن ذخیره چت ها برای همه ی افراد حاضر در چت : گاهی در حال چت کردن با یک یا چند نفر هستیم . در این صورت اگر بخواهیم هیچ کدام از طرفین نتوانند گفتگوهای انجام شده را ذخیره کنند ، میتوانیم از قابلیت Go off the record استفاده کنیم . کافیست در گوشه بالا و سمت چپ پنجره چت فعلی ، روی دکمه ی مشخص شده در تصویر کلیک کرده و گزینه Go off the record را انتخاب کنید .

2- غیر فعال کردن ذخیره چت ها از طریق رابط تحت وب گوگل : کافیست وارد اکانت جیمیل خود شده و  به قسمت تنظیمات بروید . به روش زیر عمل کنید :

پس از باز شدن بخش تنظیمات به قسمت Chats بروید . اکنون در بخش My Chat History گزینه ی Never save chat history را فعال کنید .

در پایان نیز روی دکمه Save Changes کلیک کنید .

3- غیر فعال کردن ذخیره چت ها از طریق تنظیمات برنامه گوگل تاک : کافیست برنامه گوگل تاک را باز کرده و از قسمت بالای آن روی گزینه Settings کلیک کنید .

در پنجره باز شده از قسمت سمت چپ گزینه Chat را انتخاب کرده و در بخش سمت راست گزینه Don’t save chat history in my Gmail account را فعال کنید .

در پایان این پنجره را نیز OK کنید تا تغییرات اعمال شوند .

مواردی که ذکر شد روش هایی بودند تا بتوانید مانع از ذخیره چت های خود در اکانت گوگل تان شوید . اما تکلیف چت هایی که تا قبل از انجام این نکات ذخیره شده اند چه خواهد شد ؟ بهتر است چت های قبلی خود را پاک کنید .

کافیست وارد اکانت جیمیل خود شوید و از قسمت سمت چپ روی گزینه More کلیک کنید تا لیست گزینه ها افزایش پیدا کند .

اکنون لیست را به سمت پایین بکشید تا به گزینه Chats برسید . حالا روی این گزینه کلیک کنید تا چت های قبلی شما نمایش داده شود .

حالا میتوانید همه چت های ذخیره شده را انتخاب کرده و با کلیک روی دکمه مشخص شده در تصویر ، آنها را پاک کنید .