تا پیش از این وقتی برای اولین بار وارد فیسبوک می‌شدید، تمام پست‌های شما در حالت پیش‌فرض به صورت عمومی به اشتراک گذاشته می‌شد. هر کس که به پروفایل شما سر می‌زد می‌توانست تمام پست‌های شما را بخواند، از پست‌های نوشتاری کوتاه گرفته تا عکس‌هایی که در فیسبوک به اشتراک گذاشته بودید، مگر اینکه خودتان در هنگام انتشار پست آن را از حالت Public خارج می‌کردید. اما حالا فیسبوک گزینه پیش‌فرض اشتراک گذاری استاتوس را از Public به Friends تغییر داده است.

Facebook

این تصمیم فیسبوک خوشبختانه به نفع حفظ حریم خصوصی خود کاربران است که شاید تا کنون به این موضوعی توجه نمی‌کردند. ولی همین اقدام فیسبوک یادآوری می‌کند که الان بهترین زمان است تا در مورد تنظیمات حریم خصوصی اکانت خودتان در این شبکه اجتماعی بیشتر فکر کنید. شاید بهتر باشد از حالا در دوست شدن با افراد در فیسبوک بیشتر مراقب باشید.

مرجع: فیسبوک