چندی پیش بخش اول 11 قابلیت و ترفند فیس‌بوک که بسیاری از کاربران از ‌آن‌ها خبر ندارند را برای شما عزیزان آماده و منتشر کردیم و هم‌اکنون در این قسمت بخش دوم و نهایی آن را برای شما عزیزان قرار داده‌ایم. امیدواریم از این بخش بهره کافی را برای استفاده بهتر خود از فیس‌بوک برده باشید. در ادامه با 5 نکته‌ی آموزشی دیگر در فیس‌بوک با ما همراه باشید.

7. بلاک کردن یکی از دوستان قدیمی

ممکن است با یک دوست قدیمی را که در لیست فیس‌بوک شما نیز قرار دارد مشکلاتی داشته باشید و به عبارتی دیگر دیگر نخواهید او را در لیست دوستان خود داشته باشید. برای این کار کافیست به پروفایل او رفته و بر روی گزینه‌ی Unfriend کلیک کنید.اما سوال اینجاست که آیا او هنوز می‌تواند فعالیت و پست‌های شما را ببینید؟ در جواب باید گفت بله. برای این که او را از مشاهده پروفایل و فعالیت‌هایتان محروم کنید بدین صورت عمل نمایید.

بر روی گزینه‌ی مثلثی بالای صفحه کلیک کرده و به بخش Setting و blocking بروید. سپس نام شخص مورد نظر را در آنجا وارد کرده و او را به صورت کامل بلاک نمایید. البته امکان بلاک کردن دیگر افرادی که در لیست دوستانتان نیستند نیز وجود دارد.

Block_usersهمچنین اگر فقط می‌خواهید اخبار و مطالب یک شخص را در صفحه‌ی فید خود نبینید کافیست مطابق شکل در کنار پست‌هایش بر روی گزینه‌ی Unfollow کلیک نمایید. در این صورت او را در لیست دوستان خود دارید اما مطالبش را در صفحه‌ی خود نخواهید دید.

Unfollow_friend8. دسته‌بندی کردن دوستان، همکاران و آشنایان

یکی از کارهایی که کاربران حرفه‌ای فیس‌بوک باید انجام دهند دسته‌بندی دوستان خود در فیس‌بوک می‌باشد. مثلا لیستی برای همکاران و لیستی جداگانه برای آشنایان و دوستان داشته باشند. این کار مزایای فراوانی را به همراه دارد؛ به عنوان مثال می‌توانید یک مطلب را برای همکاران خود بفرستید و یا یک لطیفه را فقط برای دوستان و آشنایان منتشر کنید. برای این کار در بخش فیدهای خبری خود در نوار سمت چپ صفحه و پایین در کنار گزینه‌ی friends بر روی گزینه‌ی بیشتر کلیک کرده و در پنجره‌ی جدید گزینه‌ی Create A list کلیک کنید. سپس نام لیست و کسانی را که می‌خواهید در آن قرار دهید را وارد کرده تا لیست جدید به اکانت شما اضافه شود.

Friend_glists9. چه کسی پست شما را ببیند؟

این مورد یکی از پرکاربردترین امکانات فیس‌بوک در زمینه‌ی انتشار یک مطلب می‌باشد. ممکن است یک پست را فقط برای یکی از دوستانتان نوشته باشید و نخواهید که هیچ کس دیگری از آن با خبر شود. ممکن است یک پست را در زمینه‌ی کاری خود برای همکاران در نظر داشته باشید. اینجاست که باید در هنگام انتشار پست مربوطه مشخص کنید که چه کسی آن را مشاهده نماید؟

برای این کار مطلب مربوطه را مطابق معمول بنویسید و اگر عکسی نیز دارید در آن قرار دهید اما قبل از انتشار آن ابتدا دسته‌ای از افراد که باید آن را ببینند مشخص کنید و همچنین بر روی گزینه‌ی Public کلیک کنید و سپس گزینه‌ی Custom را انتخاب نمایید و در آن نام کسانی را نمی‌خواهید از این پست خبر داشته باشند در آن وارد نمایید. در این بخش هم می‌توانید نام یک لیست یا گروه را وارد کنید و هم نام یک شخص را.

Limit_post_visibility10. افزایش امنیت پروفایل( خصوصی کردن آن)

فیس‌بوک به صورت پیش‌فرض در زمینه‌ی محافظت از پروفایل و اطلاعات شما بیار خوب عمل می‌کند اما ممکن است شما به صورت اتفاقی با اعمال تنظیماتی این امنیت را کمتر کرده باشید و اطلاعاتی را که دوست ندارید افراد دیگر بدانند، به صورت اتوماتیک در فضای مجازی پخش شوند. برای اطمینان از امنیت پروفایل خود حتما به بخش Setting و privacy بروید. در این بخش می‌توانید تمامی نکات امنیتی مربوط به انتشار اطلاعات در شبکه را بررسی و در جاهایی آن‌ها را تغییر دهید.

Facebook_privacy11. تغییر حالت بخش فید خبری از اخبار مهم به جدیدترین اخبارها

چرا باید یک مطلب و یا خبر را چندین و چند بار در فید خبری خود ببینیم؟ این مسئله بسیاری از کاربران را از این بخش زده می‌کند؛ پس باید راه حلی وجود داشته باشد. برای این کار کافیست در منوی سمت چپ بر روی گزینه‌ی News Feed در زیر عکس خود کلیک کرده و حالت Top Stories به حالت Most  Recent تغییر دهید تا جدیدترین اخبار برایتان به نمایش در آید.

موفق باشید!

لینک منبع