Google Drive سرویسی است که مدت هاست در کنار کاربران دنیای وب، سعی دارد، کار با دنیای مجازی را برای آنان راحت تر کند. یکی از ویژگی های این سرویس تحت وب این است که امکان اشتراک گذاری، و ذخیره فایل ها را برای کاربران فراهم می کند. اما اشتراک گذاری فایل ها می تواند معضل بزرگی از نظر امنیتی باشد. زمانی که شما یک فایل را برای کاربری خاص از طریق گوگل درایو ارسال می کنید، فرد می تواند آن را روی سیستم خود ذخیره کند. برخی فایل ها که بین همکاران به اشتراک گذاشته می شود، معضل خاصی ایجاد نمی کند اما اگر بخواهید فایلی را صرفا برای خواندن به کاربران ارسال کنید باید چه کنید؟

برای حل این مشکل، گوگل امکان جدیدی به Google Drive افزوده است، که امکان دانلود فایل های به اشتراک گذاشته شده را قفل می کند.

وقتی که شما فایلی را به اشتراک می گذارید با باکسی مشابه زیر روبرو می شوید:

 

gdrive-share

روی گزینه ی advanced کلیک کنید تا امکان تنظیمات ثانویه فراهم شود:

 

gdrive-share-download

در اینجا دو گزینه ی اساسی برای رعایت حریم و اصالت فایل به اشتراک گذاشته شده اضافه شده است:

گزینه اول: در صورتی که این گزینه را تیک دار کنید، سیستم به کاربر اجازه نمی دهد که فایل مربوطه را با فردی دیگر به اشتراک گذارد یا اینکه در محتویات فایل تغییر ایجاد کند

گزینه دوم: در صورتی که گزینه دوم را تیک دار کنید، امکان دانلود، چاپ و کپی برداری از فایل مربوطه از کاربر مورد نظر گرفته می شود. در نهایت گزینه ی save change را کلیک کنید.