فرض می کنیم که شما گروهی ایجاد کرده اید و شمار اعضای آن به اندازه ای است که نمی توانید تک به تک آن ها را حذف کنید! حتی اگر ادمین های گروه را به ۱۰ یا ۲۰ نفر ارتقا دهید، باز هم باید در حالت معمولی، تک تک اعضا را حذف کنید. گروه های فیس بوکی موفق عموما بالای ۱۰۰ عضو دارد اما باور کنید که حذف کردن ۵۰ نفر از یک گروه به صورت تک تک زمان گیر و آزار دهنده است از این رو، چون این مساله دغدغه بسیاری از کاربران این شبکه اجتماعی عظیم است، گویا آی تی تصمیم بر آن گرفته تا روش حذف اعضای گروه در فیس بوک را با یک کلیک به شما یاد دهد. با ما همراه باشید که ترفند بسیار جالب است.

برای اینکه بتوانید، این کار را انجام دهید باید ابتدا قطعه کد و اسکریپت را دانلود کنید و روی ان کمی کار کنید که مراحل این کار را به دقت و درستی در ادامه به شما یاد خواهم داد. ابتدا این اسکریپت را دانلود کنید. لینک دانلود اسکریپت  | لینک دوم برای دانلود اسکریپت 

من دو لینک بالا را تست کرده ام، و به درستی جواب گرفته ام، پس ابتدا لینک اول را کلیک کنید و به راحتی فایل متنی را دانلود کنید. در صورتی که برای شما مشکلی وجود دارد تا از لینک اول استفاده کنید می توانید به جای آن از لینک دوم استفاده کنید.

delete-facebook-group-script

در گام دوم نیاز به این دارید که بدانید ID پروفایل فیس بوک تان چند است. این آی دی و یا شناسه عموما بالای ۸ رقم است. برای اینکه این آی دی را بدست آورید، اینجا را کلیک کنید و از سایت مربوطه برای پیدا کردن آیدی استفاده کنید. آی دی خود را یاد داشت کنید و وارد مرحله بعدی شوید.

فایلی را که دانلود کرده بودید را باز کنید و آی دی خود را جایگزین عدد ۱۰۰۰۰۸۶۲۰۷۱۹۳۷۷ نمایید. کافی است در فایل متنی این عدد را سرچ کنید و آن را پاک کرده و آی دی خود را اضافه کنید.

بعد از اینکه تغییرات را ذخیره کردید، وارد اکانت فیس بوک خود بشوید و از آن جا وارد گروهی شوید که می خواهید اعضای آن را به یک باره حذف کنید.

در گروه که قرار گرفتید در جایی خالی از صفحه راست کلیک کنید و گزینه INSPECT ELEMENT یا عبارتی نظیر آن را پیدا کنید.

در این حالت، اسکریپت مورد نظر را که ای دی خود را در آن قرار داده اید را در این بخش جایگزین کنید تا خود اسکریپت و فیس بوک طی عملیاتی یک به یک، اعضا را برای تان حذف کنند و هیچ گونه زحمتی به شما نیفتد.

شما در ادامه با دیالوگ باکسی به شکل زیر روبرو می شوید:

CONFIRM را بزنید تا اعضای مورد نظرتان حذف شود. البته اگر می خواهید اعضای مورد نظر به هیچ عنوان با آی دی های کنونی شان وارد گروه شما نشوند، می توانید عبارت BALOCK PERMANENTLY را انتخاب کنید.

بدین ترتیب می توانید از وقت آزاد بیشتری بهره ببرید و کار حذف اعضای گروه را اتوماتیک کنید.

این آموزش را برای دوستان فیس بوکی خود ارسال کنید و آن را در شبکه های اجتماعی مختلفی که در آن ها عضویت دارید نشر دهید. همچنین می توانید تجربیات و نظرات خود را در این باره با گویا آی تی در میان بگذارید.