لیست جالبی از سرویس های گوگل

  • 1388/8/17
  • آیدین قاسمی
  • 2

لیست کاملی از سروسهای گوگل را برای شما ارائه میکنیم.

شاید با مروری روی این سرویس ها تعجب کنید که چرا تا به حال حتی اسم این سرویس ها و خدمات را نشنیده اید.http://www.up.taktemp.com/uploads/google-logo.jpg

هرچند تعدادی از این سرویس ها به دلیل تحریمات منطقه ای برای ما غیر قابل دسترسی است اما خالی از لطف نیست که با چندی از این خدمات آشنائی کوچکی پیدا کنید.

Clip and collect information as you browse the web – Google Notebook

See what the world is searching for – Google TrendsGoogle and browse faster and safer –
// – Google Pack
Google Scholar Research – Google Scholar
// – Google Picassa
A place where you can post all types of content and have it show up on Google – Google Base

Discover and browse catalogs online – Google Catalogs

Code with Google – Google Code

Google search, in the palm of your hand – Google Mobile

Search the full text of books – Google Print

Google Secure Access, your internet traffic will be encrypted and sent through Google’s servers to the Internet – Google Wifi

Quickly search your computer – Google Desktop

Mail from Google – Google MailExplore, Search and Discover – Google Earth

Create, search & browse groups to discuss and share ideas. – Google Groups

The web based version of Google Earth – Google Maps

Search and browse 4,500 news sources updated continuously. – Google News

The most comprehensive image search on the web – Google Images

Search for, watch and even buy an ever-growing collection of TV shows, movies, music videos, documentaries, personal productions and more – Google Video

Smart shopping through Google. – Froogle

Find blogs on your favorite topics – Google Blogs

The web organized by topic into categories – Google Directory

Google gone Lunar – Google Moon (zoom right in, go on!)
Help web pages show up in a snap – Google Webaccelerator

description – Google Bookmarks

Free online shareable calendar – Google Calendar

Information about North American stocks, mutual funds and public and private companies – Google Finance

Movie theatre showings (US only) – Google Movies

Create and publish web pages in minutes – Google Pages

Create a personalized Google homepage – Google Personal

See your Google search history – Google Search History

Google Labs (http://labs.google.com/)  has:-
Create your own trip, complete with schedules from participating public transit agencies – Google Transit

Keep up with your ever-expanding reading list of content from across the web – Google Reader

As you type, Google will offer suggestions. Use the arrow keys to navigate the results – Google Suggest

Want to offer your visitors search results that are tailored based on your site – Site-Flavored Google Search

Automatically create sets of items from a few examples –Google Sets

——————————————

Google Pack:تمام نرم افزارهای گوگل به صورت بسته های جداگانه ای در دسترس عموم می باشد که شامل نرم افزارهای :گوگل دسکتاپ – پیکاسا – گوگل تولبار – گوگل ارث –گوگل عکس –گوگل چت – مرورگر گوگل – ویدئو پلیر گوگل و…

Google Profile كه از اسمش پیداست مربوط به پروفایل كاربران در گوگل می باشد كه هدف گوگل از این سرویس امكان ارتباط بیشتر كاربران فراهم شود تا یك جامعه ی مجازی كامل را بسازند شما در این سرویس می توانید آدرس منزل خود یا مدرسه یا دانشگاه خود را بگذارید و همینطور میتوانید آدرس كاربری سایتهای دیگر را به اشتراك بگذارید.

Google Pages:اگر دوست دارید میتونید یک صفحه از اینترنت را به خود اختصاص دهید پس بهتره که زودتر اقدام کنید.

Google Patents : این قسمت از گوگل مربوط به آثاری می باشد که دارای حق چاپ می باشند ولی گوگل بصورت رایگان در اخنیار بازدیدكنندگان قرار می دهد كه برای گوگل مشكلات زیادی بوجود آورده است.

Google Phone Book : دفترچه تلفن گوگل همراه همیشگی شماست تا لیست دوستان و آشنایان را در گوگل همراه خود داشته باشید.

Google Picasa:اینم از سرویس به اشتراک گذاری و آپلود عکس گوگل از سرویسهایی مثل فلیکر یاهو یه کمی عقب مونده امیدوارم زودتر جاشو بین کاربرانش بدست بیاره .

Google Products : خرید کالا با گوگل که انوع مختلف کالا.

Google Reader:اگه با تکنولوژی های وب 2 آشنا باشید حتما اسم این سرویس و یا فید رو شنیدید در صورتی که نمی دونید چیه اصلا ناراحت نشین به زودی یك آموزش می گذارم.

Google Scholar : جستجوی علمی گوگل که برای جستجوی مقالات علمی طراحی شده است البته این سرویس هنوز در مرحله ی بتا می باشد ولی توصیه میكنم كه دانشجویان حتما از این سرویس استفاده كنند.

Google Sketchup : گوگل با ارائه نرم افزار Sketchup به دنیای سه بعدی و طراحی قدم گذاشته است شما میتوانید با این نرم افزار یک طرح از خانه آینده خود کشیده و از آن لذت ببرید. تا کنون 7 نسخه از این نرم افزار ارائه شده که آخرین نسخه در ویندوز ویستا و سیستم عامل مک کار میکند و در زبانهای انگلیسی – آلمانی – ژاپنی – ایتالیایی – فرانسوی – اسپانیایی عرضه شده این نرم افزار رایگان می باشد.

Google Sky :این نرم افزارکه گوگل ارث نسخه جدید موجود است به کاربران این امکان را می دهد تا به مشاهده و گشت وگذار درمیان صد میلیون ستاره ودویست میلیون کهکشان بپردازند در این ویزگی جدید، هفت لایه اطلاعاتی که چندین جرم و رویداد سماوی را تصویرسازی می کند، قرار داده شده است .این ابزار برای افرادی که اخترشناسی و بررسی های آسمان را تازه شروع کرده اند بسیار مفید می باشد.

Google Special Search:با استفاده از این قسمت میتوانید جستجوی خود را به موضوعاتی از قبیل :BSD, Appleو Microsoft محدود کنید

Google Store:فروشگاه اینترنتی گوگل که این دفعه از کشور ما پشتیبانی میکنه ولی تا الان من که امتحانش نکردم که جنسی به دست ما میرسه یا نه!

Google Suggest : پیشنهاد گوگل سرویس است که وقتی شما در حال تایپ عبارتی برای جستجو می باشید این سرویس بصورت اتوماتیک با سرورهای گوگل ارتباط برقرار میکند و کلماتی را به شما پیشنهاد می کند تا مورد جستجو قرار دهید این قسمت از گوگل مثل بیشتر سرویسهای گوگل از تکنولوژی Ajax بهره می برد و این یکی از دلایل سرعت این سرویس می باشد پیشنهاد گوگلی در مرورگرهای اینترنت اکسپلورر 6 به بالا – نت اسکیپ 1.7 به بالا – سافاری 1.2.2 به بالا – اپرا 7.54 به بالا –فایرفاکس 0.8 به بالا در صورتی که جاوا اسکریپت روی مرورگر شما فعال باشد و اجازه دریافت کوکی ها داده شود فعال می شود

Google Trends : در تمایلات گوگل شما می توانید میزان علافه کارران شبکه را در یک موضوعی بررسی کنید با استفاده از این سرویس شما می*توانید کشور، شهر و زبان*هایی که جستجوی کلمه یا عبارت خاصی در آن*ها به میزان بیشتری صورت گرفته را مشخص نمایید. شیوه عمل بسیار ساده است. با تایپ کلمه مورد نظر در کادر ظاهر شده و فشردن دکمه Search Trends، گوگل تمام اطلاعات را در اختیار شما قرار خواهد داد. حتی ترافیک جستجوی مطلب در محدوده زمانی خاص به صورت گراف برای شما نمایش داده خواهد شد و جدیدترین مقالات مرتبط با کلمه جستجو شده نیز در اختیارتان قرار خواهد گرفت.

Google Transit :با این سرویس میتوانید مسافت بین دو نقطه را با دادن ساعت شروع حرکت – تاریخ حرکت و نام مبدا و مقصد مسافت را بدست اورید این صفحه به دوصورت استاندارد که مدتی صرف لود کردن نقشه ی گوگل می شود و دیگری بصورت Text می باشد که مخصوص موبایل می باشداگر اینترنت زغالی دارید پیشنهاد میكنم از این سرویس كه برای ایران نیز کاربرد دارد استفاده كنید.

Google Language_Tools:بسته ی ترجمه ی زبان گوگلی میباشد كه زبان فارسی در مرحله ی بتا می باشد شما در این صفحه میتوانید صفحات – متن و كلمات را معنی كنید البته معنی كردن آن در حد ماشینی است و نباید انتظار یك جمله كامل داشته باشید ولی ترجمه ی زبان فارسی به انگلیسی خیلی بهتر است.

Google Welcome:اگر دوست دارید تا تمام سرویسهای گوگل فارسی شود پس دست به كار شوید و به گوگل كمك كنید تا خودش را فارسی كند!

Google Sites:با گوگل یک سایت واقعی بصورت کاملا رایگان بسازید ومدیریت آن را انجام بدهید و مطالب خودتون رو توی اون بگذارید.

Google Sets: این سرویس به نوعی مربوط به هوشمند شدن گوگل میباشد که با دادن یک سری کلمات اتفاقی گوگل نیز معادل یا ادامه ی آنها را برای می نویسد حتما امتحان کنید.

Google Video:جستجوی ویدئو از طریق سایت گوگل در سایتهای به اشتراک گذاری ویدئو و دانلود فیلم (مربوط به پخش برنامه های TV) این سرویس از فارسی نیز پشتیبانی می كند.

Google Voice:چت صوتی یکی دیگر از سرویسهای گوگل می باشد که هنوز بطور کامل ارائه نشده و جای کار بیشتری دارد.

Youtube:معروفترین و بزرگترین سایت به اشتراک گذاری ویدئو مربوط به گوگل می باشد آمارهای مختلفی از میزاد آپلود وتماشای ویدئوها در یوتیوب به گوش می رسد که یکی از دلایل استفاده از این سرویس است.

Google Warehouse : این سرویس با طراحی های سه بعدی از آشپزخانه های مدرن گرفته تا ساختمانها –ماشین ها و حتی برجهایی با طراحی نوین امكان دیدن طرح واقعی روی نرم افزار گوگل ارث را میسر می كند به این صورت كه شما اول باید فایل مربوطه را دانلود كنید بعد در نرم افزار گوگل ارث وارد كنید سپس طرح واقعی آن را ببینید.

Google Webmaster:افرادی که از طریق اینترنت کسب درآمد می کنند میتوانند از این سرویس استفاده کنند البته به غیر از ایرانیها!

Google Froogle: پیدا کردن کالاهایی که برای فروش یا حراج گذاشته شده است از طریق گوگل امکان پذیر است.

Google Answers:یك انجمن آزاد كه در آن گوگل با دریافت مبلغی پاسخ سوالات شما را میدهد.

Google Catalogs:جستجو و نمایش كاتالوگ های اینترنتی كه از طریق ایمیل رد و بدل میشوند.

Google Universities:با استفاده از این قسمت می توانید جستجوی خود را به آدرس وب سایت های مدارس و دانشگاه ها محدود كنید.

Google wireless:با استفاده از این قسمت شما می توانید با دستگاه ها(كامپیوتر های) دستی خود به موتور جستجوی طراحی شده برای این دستگاه ها دسترسی پیدا كنید.

Google buttons:شما میتوانید با قرار دادن كلید های گوگل در نوار ابزار شخصی نمایشگر اینترنت خود به سرعت به گوگل دستیابی پیدا كنید.

Google 411 شماره ای که گرفتن آن برای شما هیچ هزینه ای را دربر ندارد و شرکت های بزرگ برای حمایت مشتریانشان اغلب از این شماره ها استفاده می کنند مانند شرکت بویینگ) به شما اجازه می دهد که کارهای محلی را بیابید و با گرفتن شماره مجانی با آنها ارتباط برقرار کنید. این سرویس کاملا مجانی است و اپراتور انسانی ندارد

Google Mobile:اکثر سرویس های گوگل یک نسخه موبایل هم دارند و شما وقتی با موبایلتان به صفحه موبایل گوگل می روید این نسخه ها را مشاهده می کنید. در این صفحه یک قسمت خاص برای آیفون وجود دارد که نسخه بسیار خوبی از نقشه های گوگل است که به شما اجازه می دهد مکانی که در آن هستید را بیابید در حالی که نه GPS دارید و نه Mobile Youtube

Gtalk:این سرویس که به چت گوگل معروف است از طریق لیست دوستان و همکاران در جیمیل گوگل فعالیت می کند که بسیار خوب تاکنون عمل کرده و ویژگیهای زیادی دارد برای استفاده از این سرویس باید در گوگل اکانت داشته باشید به تازگی نسخه ی جدید از این نرم افزار ارائه شده است.

Google desktop:این قسمت گوگل با ارائه نرم افزاری برای دانلود که برای ایرانیان بسته هست امکاناتی مثل مشاهده وضعیت آب و هوا کشورها حتی ایران و یک فیدخوان دسکتاپی و یک جستجوگر حرفه ای و سریع در میان هارد سیستم شما که همه کارتون خیلی سریع انجام میشه وهمچنین امکان جستجو در گوگل از طریق دسکتاپ شما امکان پذیر می باشد برای استفاده درست وسریع از این نرم افزار باید 24 ساعت از زمان نصب این نرم افزار گذشته اشد تا بتواند تمام هارد شما را ایندكس بكند و در جستجو سریعتر عمل كند.

Jaiku:یک سرویس اجتماعی – میکروبلاگینگ شبیه توییتر می باشد که گوگل در سال 2007 از Jyri Engeström وPetteri Koponen خریداری کر ولی آنچنان رشد نکرد.

Google Knoll:این پروژه به عنوانی رقیب بزرگی برای ویکی پدیا می باشد که توسط گوگل در سال 2008 ارائه شده است شما در این سایت می توانید مقاله بنویسید و آنرا با دیگران به اشتراک بگذارید، به نویسنده های دیگر اجازه ویرایش مقاله را بدهید یا تنها خودتان اجازه ویرایش را داشته باشید این پروژه تقریبا به فارسی ترجمه شده ولی کامل نیست برای اضافه کردن مقاله باید همان نام کاربری و رمز عبور برای جیمیل را به آن بدهید تا وارد سایت شوید در ضمن می توانید از مقاله خود کسب درآمد کنید (البته خارج از ایران)

Google flight:گوگل سرویس جدیدی با عنوان Google Flight را معرفی نمود که کاربران را قادر میسازد به اطلاعات پروازی خطوط مختلف دسترسی پیدا کنند و در آنها جستجو نمایند. کاربران با تایپ نام دو شهر یا کد دو فرودگاه در باکس جستجوی صفحه ی گوگل به دو باکس دیگر برای وارد کردن تاریخهای رفت و برگشت پرواز دسترسی پیدا میکنند.به نظر میرسد که گوگل این سرویس را برای مقابله با سرویسهای Travel یاهو و مایکروسافت انجام داده است اما هنوز در مرحله آزمایشی می باشد

Panorama:این سرویس یک فضای رایگان آپلود عکس تا 2 گیگ می اشد که پیشرفت زیادی نداشته وشرکت گوگل آنرا به فراموشی سپرده است این سایت به زبان فارسی در دسترس می باشد در پانورامو نوشته شده: برای خودتان نقشه ای جدید از جهان ایجاد کنید عکسهایتان را آنجائی که گرفته شده اند روی نقشه مشخص کنید.عکسها و مسیرهای سفرتان را به دوستانتان نشان دهیدعکسهایتان را به راحتی دسته بندی و مدیریت نمائید حجم هر عکس ارسالی نباید از 5 مگابایت بیشتر باشد شما میتوانید با این سرویس عکسهایتان را در گوگل ارث ببینید و مکان گرفتن انرا نیز مشاهده کنید برای همین عکسهایی که کمتر از 500 پیکسل طول وعرض داشته باشن مورد قبول نمی باشند – عکسهایی که حجمشان به دلیل کیفیت پایین کمتر از 100 کیلوبایت باشد مورد قبول نمی باشند.

Google Upload Video:شما می توانید با استفاده از این سرویس فایلهای تصویری خود را آپلود كنید ولی اجازه ندارید فیلمهای غیرمجاز – مستهجن را بفرستید.

Google WebAccelerator:این سرویس با ارائه یك نرم افزار برای افزایش سرعت؛موجب زودتر باز شدن صفحات اینترنتی شما می شود یعنی ترافیك صفحه مورد نظر به سرورهای گوگل انتقال داده می شد كه به علت اینكه بار زیادی روی سرورها می رفت فعلا غیرفعال است.

Google Pda:نسخه ی گوگلی pad می باشد كه همانند نسخه اصلی می باشد ولی در اندازه ی كوچكتر.

Google Wave: این سرویس هنوز ارائه نشده است ولی از خبرهایی که گوگل میده باید این ویژگی ها رو داشته باشه:

Real time: می توانید کارهایی را که دوستانتان در حال انجام آن هستند ببینید آن هم حرف به حرف در همان لحظه.
Embeddability: می توانید آنرا در سایت یا وبلاگتان کار بگذارید.
Wiki functionality: هر چیزی که وارد این پلت فرم شود همانند ویکی ها قابلیت ویرایش توسط همه اعضا را دارد. می توانید نوشته ها را اصلاح کنید یا چیزی را به آنها پیوست کنید.
Open source: این ویژگی باعث بوجود آمدن نوآوریهای جدیدی می شود و آنهم اپن سورس بودن آن می باشد كه برای برنامه نویسان خبر خوشی می باشد
Playback:با یک مثال توضیح Playback را توضیح می دهم فرض کنید دوستان شما در حال انجام یک بحث هستند و شما دیرتر به آنها ملحق شده اید و می خواهید ببینید از اول به ترتیب چه مطالبی گفته شده است برای این کار می توانید از Playback استفاده کنید. بر روی Play کلیک می کنید و گفتگو به ترتیب زمانی نمایش داده می شود.
Natural language: ترجمه همزمان یکی از امکانات خیره کننده است. جالب است بدانید ترجمه حرف به حرف انجام می شود و قابل ذکر است که ترجمه کلمات بر اساس متنی است که درآن قرار گرفته اند.

Drag-and-drop file sharing: برای اشتراک گذاری یک فایل دیگر احتیاجی به پیوست کردن آن نیست. فایل را بگیرید و بیاندازید داخل Google Wave

دیدگاه خود را وارد کنید
تعداد دیدگاه ها : 2 دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *