7 مورد برتری ویندوز فون 7 نسبت به آیفون او اس 4 (و 5 مورد برتری آیفون نسبت به ویندوز فون!)

  • 1389/8/29
  • محمدرضا ارجمندی
  • 24


چندی پیش با معرفی آخرین و جنجالی ترین نسخه از سیستم عامل مایکروسافت برای تلفن های همراه هوشمند با نام Windows Phone7  در مقاله ای آن را رو به روی یکی از رقبای خود یعنی آندروید گذاشتیم و این دو را با هم مقایسه کردیم. حال نوبت به مقایسه این سیستم عامل تازه وارد با  iOS (لفظ هنرمندانه و کوتاه شده iPhone OS )سیستم عامل محبوب اپل برای گوشی های آی فون رسیده که نسخه 1/4  چند ماهی از ویندوز فون مسن تر است. می خواهیم ببینیم این پدیده نوظهور  مایکروسافت در زمینه تلفن های همراه آیا توان رقابت با یکی از مهم ترین پلت فرم های تلفن همراه یعنی iOS که از زمان معرفی اولین نسخه اش در سال 2007 به این طرف شوک بزرگی به بازار اسمارت فون ها وارد و قاعده بازی را دگرگون کرد، دارد و چه دلایلی برای این موضوع می توان برشمرد. با ما همراه باشید….

ابتدا 7 دلیل برای برتر بودن نسخه جدید ویندوز فون نسبت به آیفون را توضیح می دهیم:

1- ویندوز فون زنده است!

گوشی همراه برخوردار از ویندوز فون 7 قادرند اطلاعات مفیدی را چه در زمان قفل بودن (استند بای) و چه در حالت مشاهده صفحه اصلی گوشی (home screen) از طریق live tiles و نوار اطلاعیه ها به کاربر نمایش داده و او را همواره به صورت آنلاین در جریان آخرین اخبار و فید های خبری و پیامک ها و تماس های ناموفق قرار دهند. در مقابل iOS اپل به شما اعدادی کوچک بر روی آیکون های هوم اسکرین خود نشان می دهد (مثلا اگر یک اس ام اس جدید یا میس کال داشته باشید عدد 1 به ترتیب روی آیکون های پیام رسانی و تماس ها نمایش داده می شود) و در پانل اطلاعیه ها “همه چیز را متوقف کنید!” نشان می دهد، اما واقعا نمی تواند با جلوه های پویا، زنده و رنگارنگ ویندوز فون 7 و سیستم تماما قابل سفارشی سازی «به روز رسانی در یک نگاه» رقابت کند.. و سپس نوبت به قابلیت سرویس ایکس باکس لایو می رسد، جایی که مایکروسافت برای بازی خورها سنگ تمام گذاشته به طوری که به خوبی قادر است  قابلیت  Game Center  در iOS را  ناک اوت کرده و شکست دهد، تا مبادا خدشه ای به اعتباری که مایکروسافت در طول سالیان اخیر برای ارائه بازی های رایانه ای و کنسول های بازی کسب کرده در سیستم عامل موبایل اش کوچک ترین لطمه ای ببیند.

2- ویندوز فون با گوشی هایی مطابق با سلایق مختلف عرضه می شود.

بعضی از کاربران از گوشی های صفحه لمسی استقبال می کنند و برخی دیگر گوشی های دارای صفحه کلید QWERTY را می پسندند. برخی کاربران عاشق گوشی های کشویی هستند و برخی دیگر گوشی «یک تکه و تخت با یک صفحه لمسی و دیگر هیچ» را می پسندند. و اپل در طراحی آی فون فقط همین مورد آخر را به کاربر پیشنهاد داده: یک گوشی یک تکه و تخت با صفحه تمام لمسی و با کمترین دکمه فیزیکی ممکن. این در حالیست که مایکروسافت و شرکای سازنده تلفن همراه این شرکت اعلام کرده اند حداقل ده نوع گوشی همراه با سبک متنوع را به طور همزمان برای اولین انتشار جهانی ویندوز فون برای سلایق مختلف طراحی کرده اند که به بازار خواهند فرستاد، از جمله این سبک ها می توان به چند مدل گوشی با صفحه نمایش لمسی، تلفن های لمسی با با کیبرد QWERTY  کشویی، و حتی گوشی Surround محصول HTC که قرار است بلندگوهایی کشویی از طرفین داشته باشد که کیفیت صدای فراگیر آن فوق العاده است، اشاره کرد . تنوع در طراحی، همان چیزی است که برای فروش هر چه بیشتر تلفن های هوشمند مانند کاربرد ادویه در طبخ غذا مفید و ضروریست.

3- ویندوز فون از مجموعه آفیس روی خود بهره مند است.

تمام تلفن های همراه مجهز به ویندوز فون 7 همراه با یک نسخه موبایلی از مایکروسافت آفیس ارائه می شوند که از ویژگی پشتیبانی از Sharepoint  برای به اشتراک گذاری سریع بهره می برد. استفاده از آفیس و شرپوینت ، همراه با پشتیبانی از تبادل بین این دو سرویس، به کاربر WP7 وعده برخورداری از سطحی عالی از ابزار های کاربردی در کلاسی حرفه ای را می دهند و این در حالیست که کاربران iOS   حتی قادر به استفاده از نرم افزارهای تجاری ثالثی مانند DropBox ، Google Apps ، و QuickOffice  نیستند!


4- گوشی های دارای ویندوز فون7 از دکمه های فیزیکی حرفه ای برای دوربین خود بهره می برند!

این یک ویژگی استاندارد برای تمام دستگاه های مجهز به ویندوز فون7 است. من که عاشقش هستم.

5- ویندوز فون 7 از سرویس موسیقی Zune Pass پشتیبانی می کند.

بله ، درست است که در حال حاضر برنامه آی تونز (iTunes) که برای کاربران محصولات اپل ارائه شده به استانداردی طلایی در  زمینه فروشگاههای آنلاین موسیقی دیجیتال بدل شده و همچنین،صحیح است اگر بگوییم کاربران iOS در مورد برنامه های کاربردی مبتنی بر اشتراک موسیقی از جمله MOG و Rdio حق انتخاب  دارند. اما سرویس Zune Pass به ازای حق اشتراک ماهیانه 10 دلار  امکاناتی بیشتر از هر برنامه ویژه iOS ارائه می کند، چرا که به سادگی به شما امکان همگام سازی و تبادل موسیقی های دلخواه خود بین تمامی دستگاه های تلفن همراه و کامپیوتر / لپ تاپ را به ساده ترین و سریع ترین شکل فراهم کرده. بزرگترین شکایت کاربران اپل از برنامه ای مثل MOG همین است: هیچ راهی برای تبادل سریع آهنگ های درون iOS  به لپ تاپ ها وجود ندارد.

6- ویندوز فون قابلیت تبادل اطلاعات مخاطبین برای تمامی شبکه های اجتماعی را داراست!

با استفاده از یک تلفن همراه مجهز به ویندوز فون 7 به سادگی قادر خواهید بود به تبادل اطلاعات بین حساب های فیس بوک و/یا گوگل بپردازید.به این منظور کافیست یه نگاهی به هوم اسکرین بیاندازید! این قابلیت یک کاشی زنده (live tile) با جلوه دینامیک چرخش عکس مخاطبین شماست! حال باید به بخش People بروید و نام ها، عکس ها و اطلاعات تماس دوستان خود را و به روز رسانی های آنان در شبکه های اجتماعی را مستقیما از گوشی خود ملاحظه کرده و مطلع می شوید. بله… بله می دانم ، می دانم که این روزها با تب و هیجان شبکه های اجتماعی در بین بیشتر مردم جهان، همه سیستم عامل های مدرن گوشی های هوشمند از این قابلیت برخوردارند و چیز جدیدی نیست… اوه ، صبر کنید، همه آنها  این طور نیستند: iOS اپل  از این قاعده مستثناست!!!

7- اپراتورهای تلفن همراه مختلفی در ایالات متحده از ویندوز فون پشتیبانی می کنند!

آره، این روز ها شایعات توافق نهایی اپراتور ورایزن (Verizon) با اپل برای در اختیار گرفتن گوشی های آی فون داغتر از همیشه شده اند. اما این امر واقعیت های فعلی در استفاده تک اپراتوری از آی فون را در ایالات متحده تغییر نمی دهد؛ مدت هاست که اپراتور AT&T تنها اپراتور تلفن همراه رسمی استفاده کننده از گوشی های آی فون برای فروش سیم کارت و ارائه خدمات به مشترکان آمریکای شمالی است و حالا با آمدن ورایزن به صحنه گویی سایه ای از AT&T هم با اپل وارد مذاکره شده باشد وگرنه در ماهیت فرقی نکرده.  وقتی WP7 را در زمینه اپراتورها با آی فون مقایسه می کنیم می بینیم فقط در ایالات متحده، AT&T  و  T-Mobile  برای ارائه خدمات به مشترکان از گوشی های مجهز به این پلت فرم پشتیبانی می کنند، و قرار است در سال آینده میلادی نیز با عرضه HTC 7 Pro  مجهز به ویندوز فون7 اپراتور Sprint از این سیستم عامل حمایت کند.

خوب، مطالب بالا مزیت های ویندوز فون 7 بود نسبت به آی فون او اس؛ اما بیایید به مقایسه منصفانه تر بنگریم: حالا نگاهی به آن روی سکه و مزیت های آی فون نسبت به ویندوز فون می اندازیم….

1- ویندوز فون 7 نمی تواند……..

باWP7  نمی توان کات و پیست کرد، نمی توان بازی های مبتنی بر فلش/ HTML 5را بازی کرد یا ویدئوهای Silverlight را تماشا کرد، صندوق پستی یکپارچه ای در یک مکان به نام Messaging  داشت، یا نمی تواند ایمیل ها را به فرم موضوعی به نمایش در آورد و خلاصه برخی از کارهایی که برای کاربران iOS ساده و پیش پا افتاده است برای ویندوز فون دارها مثل یک رویاست!  البته صادقانه بگویم ، ویندوز فون 7 نیز در هنگام انتشار رسمی با لیستی از “نمی توانم” ها عرضه شده که بیشتر یا کمتر شبیه به زمانی است که نخستین iOS انتشار یافت. مشکل این است که ، اولین آی فون بیش از  سه سال پیش که منتشر شد با خود ده ها قابلیت و امکانات انقلابی و شگفت آور به همراه آورد. مایکروسافت نیز اگر می خواهد از قافله عقب نماند و مانند سیستم عامل های ویندوز موبایل، ناگهان بازار تلفن های هوشمند را به اپل واگذار نکند باید کار و تلاش زیادی به عمل آورد تا نقایص ویندوز فون 7 را در اولین به روز رسانی به سرعت حل کند. این امر هر چه سریعنر باشد بهتر است.

2- ویندوز فون از حال و هوای دوست داشتنی iOS به دور است!

چه خوشتان بیاید، چه از این حرف ناراحت شوید باید قبول کرد که در حال حاضر، شرایط و   اکوسیستم آیتونز / فروشگاه های برنامه های کاربردی اپل با نام App Store  به گونه ای است که هرگاه سخن از  فروشگاه آنلاین محصولات موبایل و درآمد های هنگفت می آید ذهن بسیاری از مردم به سمت فروشگاه اینترنتی اپل سوق پیدا می کند. (در تجارت این موضوع را اصطلاحا mindshare می گویند). و به این موضوع  اضافه کنید صنایع جانبی عظیمی که با عنوان “ساخته شده برای آی فون” به تولید انواع قطعات نرم افزاری و سخت افزاری جانبی برای گوشی آی فون از جمله انواع قاب ها و پایه های  بلندگو و هدفون های متنوع پرداخته اند، و خلاصه با خرید یک آی فون فقط یک گوشی جدید را بدست نیاورده بلکه یک سبک جدید از زندگی را تجربه می کنید و همچون بسیاری از کاربران آی فون درگیر جستجو در فروشگاه های واقعی و مجازی اپل در سراسر جهان خواهید شد. می دانید، بسیاری از رقبای اپل از جمله مایکروسافت مشتاق رسیدن به چنین نقطه ای با بهره برداری از  WP7 بوده اند، اما منصفانه قضاوت کنیم آیا می توانند حتی نیمی از راه موجود برای رسیدن به قله ای که اپل با آی فون مدت ها پیش ان را فتح کرده را بپیمایند؟

3- استقبال خوبی از تهیه برنامه های کاربردی برای ویندوز فون 7  نشده است.

تعداد انگشت شماری از برنامه های کاربردی ویژه WP7 که تاکنون دیده ام بیشتر زرق و برق دار طراحی شده اند تا کاربردی؛ از این نظر که مایکروسافت تمامی توسعه دهندگان ثالث برنامه های کاربردی را ملزم به رعایت استفاده از جلوه ظاهری کلی WP7 و در طراحی برنامه ها کرده باید از مایکروسافت قدردانی کرد چرا که ظاهر گوشی با استفاده از یک برنامه کن فیکون نخواهد شد. چیزی که مطرح است، اینه که iOS به معنای واقعی کلمه صدها هزار برنامه کاربردی متنوع را در فروشگاه  برنامه های خود با نام App Store در دسترس کاربرانش قرار داده و درآمد شرکت اپل تنها از قرار دادن و فروش برنامه های تهیه شده توسط طراحان مستقل (و نه برنامه های طراحی شده توسط اپل ) در فروشگاه آنلاین خود به بیش از یک میلیارد دلار می رسد. این که فکر کنیم شرکت اپل از استفاده از فقط یک ایده کوچک چنین پول هنگفتی به جیب زده و رقبایی مثل مایکروسافت چه راه سختی برای رقابت در فروش برنامه های کاربردی پیش رو دارند واقعا شگفت آور و از نبوغ مدیرعامل اپل است!

4- ویندوز فون تازه در نگارش اول است.

این تیتر یعنی باید آماده اشکالات نرم افزاری (bug) باشیم. یعنی باید آماده حسرت خوردن برای داشتن ویژگی ها و امکاناتی باشیم که دوستان آی فون دار شما قبلا آن را تجربه کرده اند. یعنی باید آماده انتظار کشیدن و روز شماری برای ویرایش2.0 بود.(بله ، این حرف ها را پیش از این در مقاله مقایسه WP7  با آندروید نیز بحث کرده بودم. اما خوب، بد نیست گاهی تحمل شنیدن حرف های تکراری را نیز داشته باشید!)

5- مایکروسافت پیش از این هزاران و شاید میلیون ها نفر از  کاربران وفادار خود را به اپل (و گوگل ، و RIM) تقدیم کرده است!

مایکروسافت زمانی که اعلام کرد دوره انتشار و عرضه ویندوز موبایل به سر رسیده و زمان تولد ویندوز فون فرا رسیده بسیاری از کاربران سنتی سیستم عامل موبایلی خود  را که  روی تلفن همراه خود نسخه از ویندوز موبایل داشتند را از ارائه پشتیبانی ها و به روز رسانی های جدید و همچنین برنامه های کاربردی مایوس کرده و به فکر جایگزین انداخت! به طوری که بنا به آخرین آماری که شرکت  Canalys  از درصد در اختیار داشتن  بازار گوشی های هوشمند  در مقیاس جهانی منتشر کرد سهم سیستم عامل مایکروسافت تنها  3.0 درصد بود! در حالی که مسلما قرار نیست همه کاربران سیستم عامل های  قدیمی ویندوز موبایل سری 6.x به iOS مهاجرت کنند، این واقعیت را نمی توان دست کم گرفت که روز به روز کاربران بیشتری از سیستم عامل های جدید دیگری استقبال کرده و به آن روی خوش نشان می دهند. مهم نیست که آنها به سمت اپل متمایل شوند، یا گوگل و یا RIM – آنها دیگر ویندوز موبایل را ترک کرده اند. سوال مهم این است که آیا مایکروسافت با ارائه ویندوز فون7 خواهد توانست آب رفته را به جوی برگردانده و دوباره مشتریان سابق خود را به سمت خرید گوشیهای مجهز به ویندوز فون متمایل کند یا نه، مهم نیست که این سیستم عامل تازه وارد برای اسمارت فون ها چقدر خوب به نظر برسد، مهم ین است که تلقی و پیش زمینه ذهنی کاربران از آن چیست. به هر حال باید منتظر نشست و دید این رقیب جدید تا چه حد قدرتمندان بازار اسمارت فون ها از جمله آی او اس و آندروید را به چالش خواهد کشانید.

منبع: maximumpc

دیدگاه خود را وارد کنید
تعداد دیدگاه ها : 24 دیدگاه
  1. مطلب خوبی نوشتی
    فقط اینکه شما نباید به هیچ عنوان ios را از سخت افزار جدا کنید
    این مثل این میمونه که در مقایسه پراید و بنز آخرین سیستم بیایم و فقط رو کش صندلی این دو ماشین رو با هم مقایسه کنیم و بقیه فاکتور ها رو کنار بزاریم
    در ضمن در مورد سوم فرموده اید که ویندوز فون مجموعه آفیس را پشتیبانی می کند برادر من مگر آیفون نمیکند؟
    بیشتر از 10 نرم افزار در آیتونز هست که فقط مخصوص فایل های آفیس هستند
    در مورد هفتم فرموده اید : “پراتورهای تلفن همراه مختلفی در ایالات متحده از ویندوز فون پشتیبانی می کنند!”
    برادر من این چه حرفی است
    مثل اینکه بگوییم اوپراتو های زیادی از جاوا یا سیمبیان پشتیبانی می کنند
    شما میتوانید یک گوشی آنلاک فکتوری آیفون را خریداری کنید و هر سیم کارتی ( هرسیم کارتی از هراپراتوری) که خواستید روی آن نصب کنید

    باز هم تکرار می کنم شما باید سخت افزار آیفون 4 را نیز با تک تک گوشی هایی که روی فریمور ویندوز فون کار میکند مقایسه کنید تا خود متوجه برتری آیفون شوید
    از وقتی که بابت این مقاله گذاشتید سپاسگذارم
    یا حق

    1. به عنوان کسی که هم برای آیفون برنامه نویسی کردم و هم برای ویندوز موبایل گفتم چند حواب به دوستان بدم
      فقط اینکه شما نباید به هیچ عنوان ios را از سخت افزار جدا کنید
      مقایسه کنید.. کدوم قسمت فکر میکنید که برتری حتمی آیفون رو نشون میده؟

      در ضمن در مورد سوم فرموده اید که ویندوز فون مجموعه آفیس را پشتیبانی می کند برادر من مگر آیفون نمیکند؟
      بیشتر از ۱۰ نرم افزار در آیتونز هست که فقط مخصوص فایل های آفیس هستند

      بعله ولی همیشه شما به یک شرکت سوم وابسته هستید. بهتره قبل از اعتراض کردن اول برنامه ی روی ویندوز فون رو امتجان کنید

      اگر از بلایی که ویندوز فون سر مموری کارت میاره اشاره ای می کردی مقاله ات کامل تر می شد
      ؟؟؟؟؟؟؟؟ چه بلاییی؟؟؟

      آیفون که خدای شبکه های اجتماعی است داداش من

      اینجاست که میگم باید باید اول تست کنید بعد نظر بدید. برای ویندوز فون شما به برنامه های شرکتهای دیگه نیاز ندارید.

    2. 1) فرمودید : مقایسه کنید.. کدوم قسمت فکر میکنید که برتری حتمی آیفون رو نشون میده؟
      از شمایی که برای آیفون برنامه نوشتید بعیده این حرف
      شما تمام گوشی هایی که با ویندوز فون کار میکنند رو با آیفون 4 مقایسه کنید به این نتیجه خواهید رسید که آیفون 4 قدرت بلامنازع گوشی های موجود در بازاره

      2- در رابطه با مجموعه آفیس فرمودید: ” همیشه شما به یک شرکت سوم وابسته هستید. بهتره قبل از اعتراض کردن اول برنامه ی روی ویندوز فون رو امتجان کنید”
      اولا من اعتراضی نداشتم
      ثانیا شرکت سوم یعنی چه؟
      شما فقط نرم افزار هایی که کارخانه روی گوشی میریزه رو نرم افزرار شرکت اول میدونید و ما بقی نرم افزار هایی که در آیتونز ارائه میشن رو مال شرکت سوم می دونید. این که نمیشه برادر من
      تمامی نرم افزار هایی که در ایتونز ارائه میشن از تست های سخت لابراتوری آیفون موفق بیرون آمده اند که در آیتونز جای گرفتن و مثل نرم افزار فابریک که از طرف کارخانه روی گوشی ریخته شده اند کار میکنند
      البته این حرف درباره ی کسانی که دستگاهشون رو جلبریک کردن و از نرم افزار های قفل شکسته و کرک شده استفاده میکنند صادق نیست

      3- در مورد مشکل مموری کارت به لینک زیر رجوع شود:
      http://www.phalls.com/showthread.php?p=874959

      4- میتونم بپرسم آدرس صفحه آیتونز شما چیه؟ و اینکه چه نرم افزار هایی رو برای آیفون و ویندوز موبایل نوشتید

    3. http://www.cultofmac.com/iphone-4-vs-windows-phone-7-smartphones-an-in-depth-comparison/62760

  2. با تشکر از شما دوست عزیز که نظرات خودتون رو خیلی راحت و با استدلال بیان کردید
    لازم می دانم چند توضیح کوچک در مورد نظرات شما بدهم
    هدف این مقاله مقایسه نرم افزار بود نه سخت افزار. وقتی که یک نفر مک را با ویندوز مقایسه می کند هیچ وقت سراغ رایانه ها و سخت افزارهای آن نمی رود بلکه مهم قدرت نرم افزار در استفاده از سخت افزار تخصیص یافته به آن است
    در مورد نرم افزارهای آفیس مهم یکپارچگی آفیس با سیستم عامل موبایل و استفاده از سرویس ویندوز لایو برای انتشار انلاین فایل های آفیس است که لااقل در ای فون به صورت پیش فرض و کارخانه ای وجود ندارد و به صورت نصب برنامه های شخص ثالث و نه به شکل یکپارچه با آی فون او اس قابل استفاده است
    بحث اپراتورها هم بیشتر مربوط به ایالات متحده است تا ایران هم جنبه اقتصادی دارد و هم جنبه امکانات ارائه شده توسط هر اپراتور برای کاربران
    در مورد بنز و پراید هم مثال خوبی نبود بهتر بود می گفتید بنز و لکسوس و مقایسه تکنولوزی های به کار رفته در این دو خودرو مانند امکانات ایمنی و رفاهی و ….
    به هر حال از نظر شجاعانه و جالب که ارائه دادید ممنون

  3. من یه چیز بگم
    اگر از بلایی که ویندوز فون سر مموری کارت میاره اشاره ای می کردی مقاله ات کامل تر می شد.
    من هم با مهدی هم عقیده ام
    شما روی آیفون بدون هیچ مشکلی میتونی مجموعه ی آفیس رو اجرا کنی
    شما خودت در مورد دوم گفتی :
    ویندوز فون با گوشی هایی مطابق با سلایق مختلف عرضه می شود.
    این کجاش مقایسه نرم افزاره آخه
    اینکه گوشی های بیشتری ویندوز فون روش نصب هست این که برتری نمیشه
    (به قول معروف: اکثرهم لا یعقلون)
    اگه بیشتر بودن ویندوز فون دلیل برتری بر ios هست ، خوب جاوا که از ویندوز فون بیشتره
    مورد ششم :
    ویندوز فون قابلیت تبادل اطلاعات مخاطبین برای تمامی شبکه های اجتماعی را داراست!
    آیفون که خدای شبکه های اجتماعی است داداش من
    از فیسبوک و توییتر و اسکایپ و یا هو مسنجر و انواع مسنجر های دیگه بگیر تا گودر خودمون
    همش در ios بهینه سازی شدن (به این معنی که نرم افزاری مخصوص این سایت ها ارائه شده)
    با عرض شرمندگی مورد پنجمت هم زیر سواله

    خلاصه ببخشید

    1. ببین داداش جاوا که سیستم عامل نیست که تو داری بحثشو پیش میکشی

  4. ویندوز فون اصلآ در اندازه ای نیست که با آیفون مقایسه بشه
    بهتره در مورد آندروید سیمبین و آیفون بحٍث کنید
    هر گوشی باز حرفه ای که یک بار آیفون یا آندروید دست بگیره دیگه سراغ ….نمیره

    1. با اپدیت مانگو واقعا می یاد رو. همین حالا هم از نظر سرعت واقعا عالی عمل کرده

  5. salam khaste nabashin shadidan be adami mesle shoma niyaz daram chun emruz ya farda mikham gushi begiram nemidunam htc mozart begiram (windows 7) ya sony ericsson xperia 10 (andrid)
    in shomare mane to ro khoda age mishe ye sms bezanin man khodam zang mizanam kheyli mamnun montazeram
    nazarin ye gushiye badi begiram pashimun besham badan
    09371507363

  6. سلام

    مطالب بسیار مفیدی بود
    ما هم در زمینه توسعه برنامه های موبایل فعالیت می کنیم و البته همنطور ویندوز فون، یک مقاله هم در خصوص امکاناتی که روی ویندوز فون ۷ نیست نوشتیم
    پیشنهاد می دم دوستان اون مقاله رو هم بخونند!
    هدف ما از نوشتن اون مقاله آگاهی بیشتر خریداران گوشی های با سیستم عامل ویندوز فون ۷ بوده نه تبلیغ بد. خود من به شخصه از کار کردن با htc hd7 لذت می برم

    با تشکر

  7. مطمئنا و یا احتمالا ویندوز سون بهتر از آندروید و ایفون عمل خواهد کرد و حتما اینده روشنی خواهد داشت

  8. آینده از آن وین فون و نوکیا خواهد بود
    اپل فقط در حد یه شوک بوده و هست که تمام میشه در آینده نزدیک
    شاید اندرود رقیب بهتری باشه

  9. شاید دیره ولی یه نکته که هرکی بازم میخونه و سر میزنه
    حقیقتا در مورد اینکه کدام بهتره سخته ولی اگر کلی به این موضوع نگاه کنید همه دنبال کارهای معمولی با این گوشی ها حرف میزنند
    مثلا یه بازی که مسازن برای کامپیوتر میگن حداقل رم 2باید باشه تا اجرا بشه اما با رم 3 بهتر و روانتره حالا شما وقتی کارتون با یه نوع گوشی که توی ایران جواب بده تموم میشه دیگه جر و بحث لازم نیست وقتی هنوز شبکه 3g هنوز نداریم فیس بوک و تویتر فیلتره خرید اینترنتی نداریم خدمات و سرویسهای اپدیت و …. نیست ایفون با ویندوز با اندرروید فرقش چیه؟لابد یه گیم با اهنگ و مکالمه و تموم.اگه مایکروسافت بتونه روی ویندوز فون کدهای جاوا و اچ تی ام ال و چندتا بانک اطلاعاتی ….ساده بگم بشه یه سیستم عامل همراه برای برنامه نویسان اونوقت دیگه عمرا ایفون و اندروید حرفی برای سخنوری داشته باشن اینم بگم بهتره شما برید امریکا 1 هفته زندگی کنید با 3 نوع گوشی با سه نوع os مختلف انوقت میفهکین کدومش با مزاجتون میسازه تفاوتهایی که شما گفتین همش معمولییه چون با نصب نرم افزار گوشی میتونه همه ی قابلیتها رو داشته باشه.من خودم ویندوز فون دارم اما نمیگم بهترینه و نمیگم بدترینه چون ایران رو محدود کردند

    1. کاملا درسته مخصوصا حالا که اپدیت های اون تمام مشکلات رو برطرف کرده

  10. به نظر من بهترین سیستم عاملای بازار به ترتیب ios.wp7.android چون iphonبا ios خودشو در بازار به عنوان یه smartphoneتمام عیار ثبت کرده و wp7 هم با میکروسافت آینده درخشانی داره و مشکلات بزرگ یا کوچکی هم که داره بعد از چند آپدیت سیستم عامل ودر نسخه های بعدی حل میشه ولی به نظر شخصی من که شاید خیلی ها با هاش موافق نباشن اندروید اگر به سرعت برنامه و بازی های جدید بیرون نده هیچ چیزه خاصی نداره و خیلی زود خسته کننده می شه 😉

  11. به نظر من هرکی یه سلیقه ای داره و این مقایسه ای که شما کردین زیاد درست نبود چون واقعا اپل و اندروید خیلی خیلی از هر نظری که فکرشو کنی بالاترن و ویندوز فون خیلی عقب تره و قابل توجه بعضی ها که میگن تا یکی دو سال دیگه ویندوز فون جای خودشو باز میکنه باید بگم سخت در اشتباهید.
    برای مثال ظاهر و زیبایی اندروید و اپل قابل مقایسه با ویندوز فون نیست،همینطور مشکل مدیریت فایل ها در ویندوز فون.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *