نصب برنامه مدیریت رمز عبور KeePass در سیستم لینوکس مبتنی بر اوبونتو یا دبیان

  • 1390/3/29
  • محمدرضا ارجمندی
  • 2

اگر از کاربران لینوکس هستید تا کنون شده به دنبال راهی آسان برای نصب برنامه معروف مدیریت رمزهای عبور با نام  KeePass Password Safe بر روی سیستم خود باشید؟ اگر این گونه است خوشحال باشید چرا که در این مقاله به این مسئله خواهیم پرداخت. از این پس می توانید برنامه KeePass را به خوبی  و روانی ویندوز در سیستم لینوکس مبتنی بر اوبونتو یا دبیان با استفاده از PPA (مخفف عبارت پکیج آرشیو شخصی)، خط فرمان ، یا به شیوه نصب دستی فایل های نصب و استفاده کنید.

برای اضافه کردن یک پکیج شخصی جدید یا همان PPA مرکز نرم افزار (Software Center) اوبونتو را باز کرده، به منوی ویرایش (Edit) رفته، و Software Sources را انتخاب نمایید. به سایر تب های نرم افزار نوار در پنجره Software Sources  می توانید دسترسی داشته باشید و همانند اسکرین شات زیر  اولین PPA  را همانطور که در تصویر با کادر قرمز مشخص شده است اضافه کنید. PPA  دوم نیز به طور خودکار به سیستم شما اضافه خواهد گردید.

هنگامی که PPA های جدید  را روی سیستم نصب کردید، به مرکز نرم افزار اوبونتو بازگشته و در قسمت سمت چپ بر روی فهرست PPA ها کلیک کنید و سپس KeePass 2 را همانند تصویر (با رنگ قرمز در تصویر مشخص شده) با یک کلیک انتخاب کنید. همانطور که ملاحظه می کنید در سمت راست یک گزینه برای KeePass 2 نمایش داده می شود. روی Install کلیک کنید!

بعد از آنکه نصب کامل شد، می توانید KeePass2 را که در زیر منوی Accessories انتظار شما را می کشد مشاهده و استفاده کنید!

تمام کاری که باقی مانده کار ایجاد یک پایگاه داده از رمزهای عبور در برنامه و استفاده از آن در مواقعی که نیاز به رمز عبور است می باشد!

نصب و راه اندازی برنامه به شیوه خط فرمانی

برای کاربرانی که ترجیح می دهند از خط فرمان و دستوراتی برای نصب برنامه استفاده نمایند نیز خبر خوبی داریم: این دستورات را در command line وارد کنید:

sudo apt-add-repository ppa:jtaylor/keepass

sudo apt-get update

sudo apt-get install keepass2

لینک ها

پکیج آرشیو شخصی KeePass2 در Launchpad

دانلود KeePass Password Safe  برای سیستم لینوکس مبتنی بر دبیان [Debian.org] . نکته : شیوه نصب دستی فایل ها

اطلاعات بیشتر در مورد نسخه منتشر شده KeePass  برای دبیان / اوبونتو با نام  KeePass Password Safe. (منبع: انجمن های بحث و گفتگوی KeePass Password Safe )

بازدید از وب سایت ویژه KeePass Password Safe

جایزه

شما می توانید تصویر تصویر زمینه نشان داده شده در بالا را از اینجا دانلود کنید Hanging the Laundry Out to Dry[Photobucket]

منبع: HowtoGeek

 

دیدگاه خود را وارد کنید
تعداد دیدگاه ها : 2 دیدگاه
  1. لینوکس که کاربردی نداره نه میشه فیلم نگاه کرد، نه میشه آنتی ویروس نصب کرد، یک سری از برنامه های کاربردی دیگه هم روی لینوکس جواب نمی ده.

  2. سلام محمد حسین جان .
    اشتباه میکنی عزیزم . کی گفته لینوکس کاربردی نداره ؟؟؟ برای اهلش و کسی که کاراییش رو بدونه خیلی هم کاربردیه .
    کی گفته با لینوکس نمیشه فیلم نگاه کرد ؟؟؟ لینوکس پلیرهای زیادی داره و با اونا میتونین فیلم نگاه کنین . مثل VLC که خیلی از فرمت ها را پخش میکنه . حتی میتونید از وی ال سی به عنوان موزیک پلیر هم استفاده کنید .
    کی گفته نمیشه آنتی ویروس نصب کرد ؟؟؟ خیلی از آنتی ویروس هایی که روی ویندوز نصب میشن ، نسخه مخصوص لینوکس هم دارن . مثل آواست و نود 32 و …… . گرچه لینوکس به دلیل امنیت زیادی که داره نیاز به نصب آنتی ویروس نداره . البته وجود تعداد ناچیز بدافزار واسه لینوکس هم یکی از دلایلیه که نیازی نیست شما آنتی ویروس نصب کنین .
    البته با این قسمت از فرمایشات شما که بعضی برنامه ها روی لینوکس جواب نمیدن موافقم .

    موفق و سربلند باشی ……….

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *