راهنمای جامع ۳۹ اپلیکیشن و سرویس گوگل – بخش دوم (از ۲)
سرویس های اطلاعات و اخبار گوگل
سرویس جستجو (search) برای تحقیق، سرمایه گذاری، اخبار و دیگر موارد
این سرویس ها به شما اجازه می دهند که اندکی عمیق تر به کاوش و جستجو در میان موضوعات یا ابعاد خاصی از سرویس های اطلاعات پردامنه ی گوگل بپردازید.
Google Reader
reader.google.com
صرفنظر از آن جایی که اخبارتان را تهیه می کنید، سرویس Google Reader به عنوان یک گردآورنده ی ضروریِ فیدهای RSS عمل می کند. لازم به ذکر است که این سرویس علاوه بر کامپیوترهای دسکتاپ، دارای نسخه موبایل نیز می باشد. این نسخه برای موبایل های اندروید، آیفون، بلک بری، سیمبیان و ویندوز موبایل در دسترس می باشد.
Google News
برای اینکه بتوانید دسترسی سریعی به اخبار کل وب داشته باشید، سرویس Google News در جستجوی آن اخبار بی مانند عمل می کند. این سرویس گزارش ها را از تاپیک های پربازدید و داغ جمع آوری و دسته بندی می کند. اغلب پیش می آید که صدها منبع را با هم درون یک دسته واحد گردآوری می کند و با این عمل به شما کمک می کند که چشم انداز وسیعی از اخبارِ روز را پیش روی خود داشته باشید. متاسفانه تعدادی از سایت های خبری به گونه ای سلطه جویانه تاپیک های داغ و پربازدید Google News را هدف قرار داده اند. این سایت ها هر دسته تاپیک معین را به یک اتاق اکو (echo chamber) تغییر می دهند. در عین حال اما، رویکرد چندمنبعی بسیار خوب به نظر می رسد.
Blog Search
blogsearch.google.com
سرویس Blog Search گوگل همان کاری را برای بلاگ ها انجام می دهد که Google News برای سایت های خبری انجام می دهد.
Google Scholar
اگر در حال انجام تحقیقات پژوهشی هستید، پس می بایست سرویس Google Scholar را در فهرست سایت های مرجع تان قرار دهید. این سرویس به منظور تمرکز بر ژورنال های پژوهشی و همچنین ارائه منابع ارزشمند، محتوای عمومی ِ وب را از مطالب کم ارزش پاک می کند.
Google Finance
آیا در حال سرمایه گذاری هستید؟Google Finance مکانی (one-stop shop) است برای دریافت اخبارِ کسب و کار و تجزیه و تحلیل بازار.
Knol
knol.google.com
Knol نیز همانند ویکی پدیا سایتِ مرجعی است که با مقالاتی که کاربران در زمینه های گوناگون گردآوری نموده اند، شکل گرفته است. Knol برخلاف ویکی پدیا نظارت دقیقی بر صحت محتویاتش اِعمال نمی کند. هرچند که این سایت برای مشارکت نمودن کارشناسان واقعی در رشته های اختصاصی خودشان جذابیت هایی را فراهم آورده است اما بسیاری از محتویات Knol سردرگم کننده و متناقض می باشد.
رازهای سرویس Google Voice
شش روش برای تبدیل سرویس Google Voice به یک پذیرنده دیجیتال نهایی
برنامه زمانی تان را تنظیم کنید
اگر از شماره سرویس صوتی گوگل تان در کار تجارت استفاده می کنید و یا در صورتی که تنها تمایل ندارید در زمان های معینی باعث آشفتگی تان شود، می توانید روزها و ساعت های خاصی را معین کنید تا که در آن اوقات، زنگ گوشی شما را به صدا در نیاورد! بدین منظور در گوشه بالا و سمت راست پنجره بر روی آیکن تنظیمات (Settings) کلیک نموده و در ادامه گزینه Voice Settings را انتخاب نمایید. حال در زیر آن شماره تلفنی که می خواهید ساعتش را تنظیم کنید بر رویEdit کلیک کرده و سپس بر روی گزینه “نمایش تنظیمات پیشرفته” (Show advanced settings) کلیک کنید. در زیر گزینه Ring Schedule هم می توانید یک برنامه زمانبندیِ از پیش تعیین شده را برگزینید و هم می توانید گزینه ” Use a custom schedule ” را برای تنظیم نمودن زمان زنگ زدن گوشی تان تعیین کنید.
از آرشیو صوتی استفاده کنید
آیا به این فکر کرده اید در صورتی که بخواهید از شماره موبایل موجودتان برای دریافت خدمات voicemail و نیز رونوشتی از Google Voice استفاده کنید، می بایست چگونه عمل نمایید؟ در این مورد می توانید از Voice Lite استفاده کنید. تنها کافی است در هنگام ثبت نام بر روی گزینه “من می خواهم در عوض از شماره موبایل موجودِ خودم استفاده کنم” (I want to use my existing mobile number instead) کلیک کرده و با این عمل خواهید توانست بدون به یاد سپاری شماره دیگری به ویژگی های اساسی سرویس دسترسی پیدا کنید. توجه نمایید که این ویژگی شماره موبایلتان را از دستگاه (حامل) وایرلس تان به سرویس Google Voice انتقال می دهد.
ضبط تماس های ورودی
برای شروع ضبط یک تماس ورودی در سرویس Google Voice تنها کافیست که عدد ۴ را در هر زمانی از مکالمه بفشارید. مکالمه به منظور بازیابی آینده درون جعبه ورودی (Inbox) سرویس Google Voice تان ذخیره خواهد شد. متاسفانه این سرویس برای تماس های خروجی در دسترس نمی باشد.
بر Voicemail هایتان حاشیه نویسی کنید
آیا می خواهید یادداشت هایی را در مورد یک voicemail بنویسید به گونه ای که وقتی مجددا با همان اشخاص تماس گرفتید بتوانید بدان ها دسترسی داشته باشید؟ در پایین حباب voicemail بر روی گزینه More کلیک نموده و سپس ” Add note ” را انتخاب کنید.
تغییر شماره تماس تان
آیا تعداد زیادی تماس های مزاحم را در شماره Google Voice تان دریافت می کنید؟ خب آن را تغییر دهید! تنها کافی است در بالای پنجره و کنار شماره تان بر روی Port/Change کلیک نموده و گزینه “می خواهم شمارهGoogle Voice متفاوتی را دریافت کنم” (I want to get a different Google Voice number) را انتخاب کنید.
هنگامی که یک شماره سرویس صوتی گوگل را انتخاب می کنید، امکان انتخاب شماره به همراه یک سرنام (acronym) را دارید.
فعال کردن گزینه ی “مزاحم نشوید” (Do Not Disturb)
آیا به یکی دو ساعت آرامش نیاز دارید؟ به مسیر زیر بروید و گزینه “مزاحم نشوید” را فعال کنید: ابتدا بر روی Settings کلیک کنید و بعد بر روی Calls، حال برای فعال نمودنش دکمه رادیویی مقابل ” Do Not Disturb” را تیک بزنید. اکنون میزان زمانی که می خواهید تماسها به صندوق صوتی تان منتقل شوند و موبایلتان در آن بازه زمانی زنگ نخورد را معین کنید.
تقویم گوگل
“تقویم گوگل” بسیار سرراست است و ویژگی های اساسیِ آن به توضیح بسیار کمی نیاز دارند اما در عین حال نیز می توانید توسط اضافه نمودن ابزارهایی شگفت انگیز از Google Calendar Labs میزان بهره وری تان را مضاعف نمایید. برای شروع بر روی آیکون بالن* (flask) سبز رنگی که در منوی بالا واقع شده کلیک کنید.
[* اگر نتوانستید این آیکن را مشاهده کنید، در شمایل جدید قالب تقویم گوگل، برای دست یابی به اجزای این آیکن و نیز بیشتر از آن در گوشه بالا و راست بر روی علامت چرخ دنده (تنظیمات) کلیک کنید و گزینه Labs را برگزینید.]
Event Attachments
برنامه های غیر رایگان تقویم همچون “آوت لوک” به شما اجازه می دهند که اسنادی را به وقایع برنامه ریزی شد تان پیوست نمایید. به طور پیش فرض در تقویم گوگل اینچنین امکانی فعال نیست اما می توانید آن را به طور دستی در بخش امکانات اضافی Lab فعال نمایید. پس از فعال نمودن این گزینه خواهید توانست انواع اسناد گوگل داکز، ارائه ها، صفحه گسترده ها و حتی یک فایل از کامپیوترتان را آپلود نموده و به یک رخداد (event) الحاق نمایید. توجه داشته باشید که به طور خودکار اشخاص میهمان اجازه مشاهده اسناد پیوستی گوگل داکز را نخواهند داشت مگر آن که هر کدام از اسناد را به طور مجزا به اشتراک بگذارید.
Automatically Decline Events
چه قصد داشته باشید به تعطیلات بروید و چه فقط بخواهید برای چندین ساعت در مکانی بدون ملاقات کننده باشید، این افزونه شما را از مزاحمت ها در امان می دارد. در واقع با فعال نمودن آن به طور دستی هنگامی که در دسترس نیستید تمامی دعوتنامه های ملاقات را رد می کند.
Smart Rescheduler
آیا همیشه دعوت نامه های ملاقات را در همان زمان هایی که از قبل ثبت نموده اید دریافت می کنید؟ برای تجزیه و تحلیل خودکار زمانبندی هایِ گروه تان و یافتن زمان ملاقاتی که تمامی افراد بتوانند به آن دست یابند از Smart Rescheduler استفاده نمایید.
Dim Future Repeating Events
هنگامی که برنامه زمانبندی تان بسیار فشرده است، این ویژگی کمک می کند که نمایش آن رخدادها اندکی شفاف تر شود. این افزونه ی Labs وضعیت ملاقات هفتگی پنج شنبه آینده را در سایه ای روشن تر نسبت به دیگر رخدادها نشان می دهد تا که بتوانید بر روی چیزهای کم تر پیش پا افتاده (با اهمیت) تمرکز نمایید. می توان گفت که در واقع این افزونه رخدادهای تکرار شونده را اندکی محوتر نمایش می دهد.
Who’s My One-on-One With?
یک نفر شما را به یک ملاقات دعوت نموده و از روی بی ملاحظه گی عنوان آن را “تماس با شما” برگزیده است و نام خود را ذکر نکرده. چرا مردم هنوز هم این کارها را انجام می دهند؟ اهمیتی ندارد. قابلیت Who’s My One-on-One With? را فعال نمایید تا که به طور خودکار نام افرادی که با آنان ملاقات می کنید در سمت راست عنوان رخدادشان به نمایش درآید.
افزونه Who’s My One-on-One With? در Google Calendar Labs به شما کمک می کند هنگامی که توضیحات ارائه شده برای رخدادتان به اندازه کافی گویا و توصیفی نیستند، فضای های خالی (ابهامات) را پر نمایید.
پلتفرم های گوگل: اندروید، کروم و گوگل TV
چند سال قبل اگر در توانایی گوگل برای مقابله با سلطه سیستم عامل مایکروسافت (ویندوز) تردید می کردید، ممکن بود خودتان را ببخشید اما اکنون این شرکت به شدت در قلمرو سنتی “ردموند”* گسترده شده و رقابت گرم شده است.
در مدت زمان دو سال، سیستم عامل موبایل گوگل (اندروید) آنچه را که مایکروسافت نمی توانست انجام دهد را انجام می داد: پا به پا (toe-to-toe) با آیفونِ اپل همراه شدن. هم اکنون نیز اندروید در سهم بازار اسمارت فونها شانه به شانه (neck-and-neck) iOS اپل حرکت می کند و روند انتخاب اپلیکیشن های این پلتفرم به سرعت در حال رشد می باشد. بسیاری از برآوردهای تحلیلگران نشان می دهد که ظرف یک سال آینده گوگل در بازار اسمارتفون ها پیشتاز خواهد بود. گوگل این پیشتازی را مدیون استراتژی “چند دستگاهی” در جریان توسعه بازش می باشد.
[* ردموند (Redmond) شهری ست در واشنگتن، ایالات متحده که در ۱۶ کیلومتری شرق “سیاتل” واقع شده است. این شهر به عنوان خانه ی مایکروسافت و نیز نینتندوی آمریکا شناخته می شود. منبع: ویکی پدیا]
هم چنین، جستجوگر کروم تقریبا یک چهارم بازار جهانی جستجوگرها را به خود اختصاص داده است و این در حالی است که سهم (قطعه) مربوط به اینترنت اکسپلورر در نمودار دایره ای در حال تحلیل رفتن و کوچکتر شدن می باشد. باید توجه داشت در حالی که کروم به شدت در حال توسعه می باشد، تنها جستجوگر/سیستم عاملی که تحت نام “کروم OS” شناخته می شود نشان می دهد که گوگل تمرکزش را بر روی کنار زدن ویندوز از محیط کامپیوترهای رومیزی معطوف کرده است.
شرط لازم برای این موضوع کیفیت خدمات پایدار و باثبات می باشد. گوگل تلاش خود را با گذاشتن “گوگل TV” در اتاق نشیمن و نیز تعبیه نمودن یک OS برای گشت و گذار در وب از روی تخت تان، آغاز نموده است. اگر مطالب Maximum PC * را دنبال نموده باشید می دانید که ما توسط نخستین سریِ آن تحت تاثیر قرار نگرفتیم. چه این پلتفرم موفق بشود و یا که در گمنامی محو شود باز هم مانند MSN TV برای دیده شدن باقی خواهد ماند! با تمام این اوصاف افزایش تلویزیون های HD “برنامه محور” (app-driven) در سال جاری باعث تقویتِ آن خواهد شد.
* سایت منبع این مقاله
اورکلاک گوگل داکز (Google Docs)
پنج روش برای کارِ هوشمندانه تر با اپلیکیشن های اداریِ آنلاین گوگل
اتصال به مایکروسافت آفیس
آیا ترجیح می دهید که با مایکروسافت آفیس کار کنید و در عین حال از ویژگی های به اشتراک گذاریِ گوگل داکز نیز استفاده کنید؟ بله، ما نیز چنین هستیم. Google Cloud Connect پلاگین آفیسِ ساده ای برای ویندوز است که به طور خودکار اسنادتان را در همان زمانی که بر رویشان کار می کنید با سرویس گوگل داکز سینک (sync) می کند.
مدیریت بر مجموعه ها
هنگامی که برای مدتی سرویس گوگل داکز را مورد استفاده قرار می دهید، فهرست اسنادتان حجیم و غیر قابل پیمایش خواهد شد. برای مکان یابی نمودن راحت ترِ فایل ها –حتی هنگامی که نامشان را به خاطر نمی آورید- از “مجموعه ها” (Collections) استفاده کنید. آن ها اساسا فقط فولدر هستند، اما به نظر می رسد گوگل می خواهد برای هر چیزی نامی متفاوت داشته باشد. شما می توانید به منظور ساده تر ساختن همکاری با دیگر کاربران گوگل داکز تمامی مجموعه ها را با آن ها به اشتراک گذارید.
سرویسِ برو به موبایل (Go Mobile)
گوگل داکز به شما اجازه می دهد اسنادتان را از طریق یک موبایل با سیستم عامل اندروید ۲.۲ و بالاتر و یا iOS 3.0 و بالاتر و بدون نیاز به دانلود اپلیکیشن های ثالث ویرایش نمایید. تنها کافیست به docs.google.com بروید و درون اسنادتان به جستجو بپردازید. اگر از دیگر انواع موبایل استفاده می کنید از سرویس Documents To Go استفاده نمایید.
صحبت کردن در مورد سندی خاص
همکاری با یک همکار بر روی یک سند؟ هنگامی که هر دوی شما در یک زمان سندی را مشاهده می کنید، می توانید توسط کلیک بر روی نام وی که در گوشه بالا و راست پنجره واقع شده، با وی به چت بپردازید. هم چنین در روش دوم می توانید از ویژگی کامنت گذاری استفاده نمایید که در حال حاضر بسیار شبیه به IM (پیام رسان فوری) عمل می کند.
OCR نمودن فایل های تصویر
در حال حاضر سرویس گوگل داکز قادر است فایل های پی دی اف و تصاویری که آپلود می نمایید را برای یافتن متون قابلِ خواندن مورد بررسی قرار داده و آن ها را به اسنادِ تماما قابل جستجو و ویرایش تبدیل نماید. بدین منظور تنها کافی ست در منوی آپلود، دکمه رادیویی مقابلِ گزینه “تبدیل فایل های پی دی اف یا تصویر به اسناد گوگل داکز” را تیک زده و از منوی بازشویی که به نمایش در می آید زبان مناسب را انتخاب نمایید.
فوت و فن جیمیل
هفت راز اثربخشِ مهم برای مدیرت بر صندوق پیام های ورودی تان
استفاده از کلیدهای از پیش تعیین شده (Hotkey)
این که همانند یک مبتدی موس خود را در اطراف صفحه نمایش تان به حرکت درآورید راه صحیحی برای انجامِ کار نیست. جیمیل از “هات کی” های گوناگونی برای کمک به شما به منظور پیمایش ِسریع میان پیام هایتان پشتیبانی می کند و شما می توانید آن ها را نزدیک به بالای منوی تنظیمات، فعال نمایید. دست کم می بایست برای کارهایی به این شرح از “هات کی” ها استفاده کنید: برای حرکت رو بالا و پایین در فهرست مکالمات تان کلیدهای K و J، برای Reply کلید R و برای ایجاد یک ایمیل جدید کلید C.
پاسخ های از پیش آماده شده (Canned Responses)
آیا از تایپ کردنِ پیام های مشابه برای پاسخ گویی به افرادی که پرسش های مشابه می پرسند، خسته شده اید؟ افزونه Canned Responses در Gmail Labs به شما این امکان را می دهد که طیفی متنوعی از پیام ها را از طریق منوی ویرایش و لیست بازشوی کوچکِ آن، وارد نمایید. این قابلیت می تواند برای آندسته از افرادی که از بیش از یک امضا در ایمیلشان استفاده می کنند بسیار مفید واقع شود.
فرستادن و بایگانی کردن همزمانِ پیام (Send & Archive)
قابلیت “فرستادن و آرشیوِ” هم زمان در Gmail Labs یکی از ساده ترین روشهای صرفه جویی در زمان است که امکان یافتنِ آن را خواهید داشت. همانگونه که از نامش نیز بر می آید، این ویژگی تنها با یک کلیک به فرستادن پاسخ (Reply) و نیز آرشیو کردن متن گفتگویتان اقدام می کند.
تنظیم امضا (Signature Tweaks)
چرا گوگل اصرار دارد امضای شما را پس از متن نقل قول شده در پاسخ تان قرار دهد؟ ما نمی دانیم. اما با آن نیز کنار نمی آییم! برای قرار دادن امضا در مکانی که به آن تعلق دارد (بالای متنِ نقل قول شده) به Gmail Labs بروید و افزونه Signature Tweaks را فعال نمایید.
نمایان تر کردن ستون آیکن ها
گوگل آیکن های کوچکی را در سمت راستِ خط عنوان پیام در صندوق پیام های دریافتی تان (Inbox) قرار داده است، اما نیمی از اشخاصی که ما با آن ها صحبت کردیم به نظر نمی آمد که هرگز اطلاعی از آن آیکن ها داشته باشند. برای کارآمدتر کردن این آیکن ها می توانید با فعال نمودن ویژگی Move Icon Column در Gmail Labs، آن ها را به سمت چپِ عنوان پیام منتقل نمایید.
سوپر استارها (Superstars)
اینکه بتوانیم پیام ها را به وسیله کلیک کردن بر روی ستاره های زرد رنگی از یکدیگر تفکیک کنیم خوب به نظر می رسد، اما هنگامی که بر روی چند صد پیام کلیک کرده باشید اهمیت آن ها شروع به تنزل می کند. افزونه Superstars در Gmail Labs 12 آیکن مختلف را برای جایگزینی با آن ستاره زرد رنگ در اختیارتان قرار می دهد.
افزونه Superstars در Gmail Labs تعداد ۱۲ آیکن متفاوت را در اختیارتان قرار می دهد تا که به وسیله آن ها بتوانید پیام هایتان را علامت گذاری نمایید.
۱۰ عدد از برترین اپلیکیشن ها در Google Labs
این مجموعه اپلیکیشن های آزمایشیِ، برایتان نگاهی اجمالی و گذرا را به درون آینده ی گوگل به ارمغان می آورند (و یا که شاید دچار سرنوشتی همچون Google Wave که از خاطرها محو شد، شوند!).
۱۰. میانبرهای جستجوی صفحه کلید (Search Keyboard Shortcuts)
بسیار پیش می آید که بهترین ایده ها، ساده ترینِ آنها باشد. درست همانند جیمیل که به منظور پیمایشِ سریعتر میان صندوق پیام های دریافتی تان از “کلیدهای از پیش تعیین شده” (hotkey) استفاده می کند. ویژگی آزمایشیِSearch Keyboard Shortcuts چندین ” hotkey” را به صفحه ای که نتایج جستجویتان در آن به نمایش در می آید، اضافه می کند. این کلیدهای میانبر شبیه به میانبرهای جیمیل هستند: کلید های J و K مکان نما را در فهرستتان به بالا و یا پایین حرکت می دهند. کلیدهای ۰ و Enter صفحه مربوط به نتایج جستجو را باز می کنند. کلید “/” مکان نما را درون کادر جستجو قرار می دهد و کلید Esc مکان نما را از درون کادر جستجو خارج می کند.
۹. Aardvark (مورچه خوار)
آیا تاکنون برایتان سوآل مبهمی پیش آمده که هیچ کدام از دوستانتان نتوانند به آن پاسخ دهند؟ سوآل خود را از Aardvark بپرسید و در ادامه این اپلیکیشن در میان اطلاعات پروفایل هایی که ذخیره کرده به دنبال بهترین فردی که بتواند پرسش شما را برایش ارسال کند، می گردد. Aardvark ادعا می کند که ظرف مدت ۱۰ دقیقه می تواند به بیشترِ پرسش ها پاسخ دهد.
۸. آدرس های اینترنتی کوتاه برای استفاده در سرویس “نقشه های گوگل” (Short URL for Google Maps)
آیا می خواهید یک نقشه را با دوستتان به اشتراک بگذارید؟ قابلیت Short URL را در Google Maps Labs فعال نموده و بدین وسیله محتویات منوی Link به یک آدرس کوتاهِ goo.gl تبدیل خواهد شد. با این عمل، دیگر مجبور نیستید تمامی کاراکترها را در توییتر به آدرس تان اختصاص دهید.
۷. Android App Inventor
آیا تمایل دارید وارد فاز توسعه بازی موبایل شوید اما مهارت برنامه نویسیِ زیادی ندارید؟ مشکلی نیست. App Inventor گوگل بلوک های از پیش ساخته شده و ساده ای را در اختیارتان قرار می دهد که تنها کافی است آن ها را کشیده و در مکان مناسب رها سازید و به این وسیله اپلیکیشن های ساده ی خودتان را ایجاد کنید. در این رابطه امکانِ این را خواهید داشت که مستقیما از طریق پورت USB با موبایلتان به فعالیت پرداخته و یا با استفاده از ابزارِ شبیه ساز تلفن اندروید و تماما از طریق وب به فعالیت بپردازید. هنگامی که کارتان را به پایان بردید، اپلیکیشن را بسته بندی نموده و آن را بر روی هر دستگاه مبتنی بر اندرویدی که مایل هستید بارگزاری نمایید.
۶. اپلیکیشن واکی تاکی (WalkyTalky) برای اندروید
آیا می خواهید بدونِ این که واقعا به دستگاه تان نگاه کنید از سرویس “نقشه گوگل” بر روی اندرویدتان استفاده کنید؟ WalkyTalky، اپلیکیشنی است آزمایشی که سرویس “پیمایشِ گوگل” (Google Navigation) را بسیار مفیدتر می سازد. هنگامی که از خیابان ها و مسیرها گذر می کنید، این اپلیکیشن همزمان نام آن ها را به اطلاع شما می رساند و با این عمل ایده شفاف تری از اینکه هم اکنون در چه مکانی هستید را در اختیارتان قرار می نهد.
۵. اپلیکیشنOpen Spot برای اندروید
آیا به دنبال محلی برای پارک کردن در یک خیابان مرکزی و شلوغِ شهر می گردید؟ ممکن است اپلیکیشن Open Spot به شما یک محل پارک بدهد. و اما ایده ی پشت این اپلیکیشن: فرض می شود کاربرانی (کاربران این اپلیکیشن) که محل پارکشان را ترک می کنند موقعیتشان را بر روی “نقشه گوگل” علامت می زنند و به این وسیله دیگر کاربران امکانِ یافتنِ آن مکان را خواهند داشت. هرگاه که شما مکانی را بر روی نقشه علامت می زنید امتیازاتی را به دست خواهید آورد که اگر چه قابل مبادله با هیچ چیز دیگر نیستند اما، باعث تقویت نفستان می شود.
۴. اپلیکیشن YouTube Leanback
Leanback یک پنجره بزرگ ویدئویی است که به طور خودکار فهرست ویدئوهای عمومیِ از قبل انتخاب شده را خلاصه می کند. برای حرکت میان این فهرست می توانید از ماوس و یا کیبورد استفاده نمایید، اما بهترین روشِ پیمایش میان آنها استفاده از تلفن اندروید به عنوان یک ریموت کنترل می باشد.
۳. اپلیکیشن Google Scribe
شما از قبل به استفاده از قابلیت پرکردن خودکارِ فیلدهای جستجو خو گرفته اید. خب پس چرا به گام بعد نمی روید؟ Google Scribe اپلیکیشنی اندک عجیبی است که تلاش می کند هر آنچه را که تایپ می کنید به طور خودکار کامل کند. هنگامی که شروع به تایپ یک متن می کنید اپلیکیشن Scribe نه تنها سعی خواهد کرد خودِ کلمه را کامل کند، بلکه تلاش خواهد نمود باقیمانده عبارت را نیز کامل کند. هنگامی که تعدادی کاراکتر را بر روی صفحه نمایش تان دریافت نمودید با فشردن و نگه داشتن کلید “اینتر” به Scribe اجازه دهید تا متن خودش را ایجاد نماید. هرچند ممکن است نتیجه ی کار چندان مفید نباشد اما، فرآیندی که طی می شود داری جذابیت می باشد.
۲. اپلیکیشن Google Squared
ویکی پدیا را فراموش کنید. Google Squared به شما اجازه می دهد که به گردآوری و تالیف صفحه اطلاعات خودتان در مورد هر موضوع معینی بپردازید. تنها کافی است یک واژه (مثلا: “Disneyland”) را در کادر جستجو تایپ نموده و بر روی Square It کلیک کنید. در ادامه Squared اطلاعات مورد نیاز را از منابع آنلاین گوناگونی برداشت نموده و آن ها را در یک شبکه به همراه تصاویر مرتبط مرتب خواهد نمود.
۱. Google Goggles
از طریق دوربین گوشی هوشمندتان به کاوش در دنیا بپردازید
Google Goggles، اپلیکیشن موبایلی است که برای اندروید و آیفون ارائه شده است. این اپلیکیشن به شما اجازه می دهد بر پایه تصاویر به جستجو بپردازید. اپلیکیشن را اجرا کنید، یک عکس بگیرید و Google Goggles آن چه را می بایست با آن انجام دهد را تشخیص می دهد. این اپلیکیشن در اندروید مستقل است و در آیفون درون اپلیکیشن “جستجوی گوگل” تعبیه شده است. در ادامه مثال هایی عالی از آن چه که Goggles می تواند انجام دهد را مشاهده خواهید نمود.
اسکن کردن کارت تجاری
از یک کارت تجاری تصویری تهیه کنید، Goggles به تجزیه و تحلیل متن آن خواهد پرداخت. حال می توانید با اشخاصی تماس برقرار کنید، برای آن ها ایمیل بفرستید و یا آن ها را به فهرست تماسهایتان اضافه نمایید.
یافتن یک کتاب یا محصول
از یک کتاب یا محصول عکس بگیرید، Goggles به جستجوی آن در وب خواهد پرداخت. پس از آن شما خواهید توانست آنرا خریداری کنید، دانلود کنید و یا که فقط اطلاعات بیشتری را در آن مورد از سایت سازنده اش دریافت کنید.
کاوشِ یک نشان یا کار برجسته
از یک نشان برجسته عکس بگیرید(به عنوان مثال یک پل یا ساختمان)، حال Goggles به مقایسه ی تصویر شما با دیگر تصاویر آنلاین خواهد پرداخت تا که به شما بگوید در حالِ نگاه کردن به چه چیزی هستید. در ادامه نقشه ی آن را برای شما ترسیم می کند و به شما امکان می دهد که دسترسی سریعی به اطلاعاتِ مربوط به آن داشته باشید.
یافتنِ منبع کارهای هنری
چه درون یک موزه باشید و چه یک فروشگاهِ پوستر، Goggles می تواند از یک مجسه و یا نقاشی عکس گرفته و نام آن را شناسایی کند. هم چنین می تواند به شما بگوید که چه کسی و کِی آن را ایجاد کرده، ارتباط شما را با تحقیقات مرتبط با آن برقرار کند و یا کمک کند که یک نسخه کپی از آن را خریداری کنید.
منبع: maximumpc
خیلی خیلی عالی بود. ممنون از زحماتتون
نظر لطف شماست علی جان
مرسی مهندس جان …بینظیربود…خدایی کارت بیست بیست هست…ممنون از شما
مهندس محمد رضای عزیز شما خیلی لطف دارین : D
با تشکر از مطالب مفیدتان
خیلی وقت بود دنبال یک منبع می گشتم که تمامی این apps رو یکجا توضیح بده
خیلی روان و جالب بود! ممنون از شما آقای کریمی
با تشکر از حمید عزیز
حقیقتش وقتی که وبمستر گویا آی تی لینک منبع این ترجمه رو بهم معرفی کرد از تنوع و گستردگیش مقداری ترسیدم. می شه گفت تقریبن مثل یه مرجع سرویس ها و اپ های گوگله. البته تغییرات گوگل سریع هستن و شاید وقتی یه ترجمه ی اینچنینی به پایان می رسه می بینی بازم چیزای جدیدی اضافه شده که توی مقاله بهش اشاره ای نشده، به عنوان مثال سرویس +۱، خصوصیات جدید جیمیل و یا اپ های جدید Google Labs.