شما به این 22 برنامه رایگان برای کامپیوتر شخصی خود نیاز دارید
سختافزارهای جدید نیاز به نرمافزارهای جدید دارند:
یک کامپیوتر شخصی که با آخرین سختافزارها خریداری شده است باید با بهترین نرمافزارهای جدید بهروزرسانی شود. در این مقاله به بررسی مفیدترین و جدیدترین نرمافزارهایی میپردازیم که برای کامپیوتر شخصی شما مفید است.
1- مرورگرها:
قبل از این که شروع که گشت و گذار در اینترنت کنید بهتر است در مورد مرورگرهای نصبشده و مورد نیاز کامپیوتر شخصی خود بیشتر بدانید.
با استفاده از مرورگر پیشفرض خود کامپیوتر شخصیتان (اصولاً IE) احساس میکنید که کفشهای فرد دیگری را پوشیدهاید و احساس بدی دارید.
بهتر است که کامپیوتر شخصی خود را با مرورگرهای FireFox یا Chrome بهروزرسانی کنید. توجه داشته باشید که دانلود این برنامهها رایگان است و نیازی نیست که شما برای نصب آنها پولی پرداخت کنید.
2-برنامه Ninite:
رابطی است که بنا به یک دلیل خاص از مشهوریت زیادی برخوردار است. Ninite این اجازه را به شما میدهد که یک سری از برنامههای معروف که بیشتر مورد نیاز عموم کاربران نیز هست را انتخاب کرده و سپس یک نصاب نیز برای آن دانلود کنید. بعد کافی است آن نصاب یا همان installer را اجرا کرده تا تمامی کارها به صورت خودکار انجام شوند. از جمله این کارها میتوان به دانلود جداگانه هر برنامه، نصب آنها در پس زمینه ویندوز بدون هیچ پیغامی و یا حتی جلوگیری از نصب نوارهای ابزار غیرضروری و برنامههای اضافی غیرضروری اشاره کرد.
اگر شما یک کامپیوتر جدید را خریداری کنید Ninite کمک زیادی به شما خواهد کرد. تنها نقطهضعف Ninite این است که هر برنامهای را که شما بخواهید نصب کنید پشتیبانی نمیکند. Ninite تنها برنامههای بسیار مشهوری مانند Chrome, Firefox, Skype, Pidgin, iTunes, VLC, Silverlight, Paint.NET, OpenOffice, Microsoft Security Essentials, µTorrent, Dropbox, Steam, 7-Zip و چندتای دیگر را پشتیبانی می کند. متأسفانه Ninite دیگر نصب فلش را پشتیبانی نمیکند. در حقیقت شرکت Adobe میخواهد کاربران تنها بتوانند فلش را از وبسایت رسمی خودشان دانلود کنند چون آنها میتوانند با این روش نرمافزارهای اضافی را همراه فلش نیز عرضه کنند.
به طور کلی برای استفاده از Ninite کافی است برنامههایی را که میخواهید نصب کنید را انتخاب کرده و سپس نصاب یا همان Installer آن را دانلود کنید. بعد از دانلود آن را اجرا کرده و منتظر بمانید. Ninite این امکان را به شما میدهد که در آینده اگر دوباره آن را اجرا کردید به شما قابلیت خودکار آپدیت برنامهها را بدهد. به طور کلی استفاده از Ninite برای کسانی مناسب است که در نقاط زمانی کوتاه ویندوز خود را عوض کرده و یا سیستم جدید تهیه میکنند. البته Ninite برای کسانی که دارای کارگاههای آموزشی که از چندین سیستم کامپیوتری برخوردارند نیز میتواند مناسب باشد. به این صورت که متصدی کارگاه دیگر مجبور نیست روی تمامی سیستم ها برنامهها را به صورت جداگانه نصب کند تنها کافی است از Ninite کمک بگیرد
3-دانلود آنتی ویروس AVG به صورت رایگان:
شما از طریق کامپیوتر شخصی خود به جست و جو در اینترنت میپردازید و یا از دیگران فلش میگیرد و امکان ویروسی شدن دستگاه شما و از بین رفتن اطلاعات افزایش مییابد.
ویندوزها به صورت پیشفرض حاوی یک آنتی ویروس فعالشده هستند اما بهتر است در کنار آنها از یک آنتی ویروس دیگر استفاده کنید.
مزیت مهم این آنتی ویروس، رایگان بودن آن است؛ بنابراین نیاز به سریال یا Crack ندارد و هرگز نگران از کار افتادن یا Expire شدن آن نخواهید بود. (چون) رایگان است.
این آنتی ویروس با وجود رایگان بودن، جزو بهترین و قویترین آنتی ویروسهای دنیاست و به طور روزانه قابل آپدیت میباشد. از مزایای دیگر آنتی ویروس ای.وی.جی میتوان به سرعت بالای آن و عدم ایجاد اختلال در سرعت ویندوز اشاره کرد.
برخی از توانایی های این آنتی ویروس:
– حفاظت از کامپیوتر شما در برابر ویروس، تروجان، کرم، بد افزار، برنامههای جاسوسی و تبلیغات مزاحم اینترنتی
– مستقر در حافظه، برای کنترل کامل و لحظه به لحظه فایل هایی که با آنها کار میکنید
– توانایی کنترل لینک ها در صفحات وب برای جلوگیری از اجرای کدهای مخرب یا جاسوسی
– سرعت بالا و عدم تاثیر منفی بر سرعت کار ویندوز
– نصب آسان و سریع
4-Malwarebytes ضد تروجان رایگان:
خوب AVG یکی از برنامههای خوب برای امنیت کامپیوتر است. این نرمافزار قادر است بد افزارهایی که آنتی ویروسها قادر به تشخصی آنها نیستند را تشخیص دهد و آنها را حذف کند.
این نرمافزار سرعت بالایی در اسکن فایل ها دارد و پایگاه دادهها به صورت روزانه بهروزرسانی میشود.
پشتیبانی از ویندوزهای 2000،XP,Vista و seven نسخههای 32 و 64 بیتی می کند و همین طور از چندین زبان پشتیبانی می کند.
5- برنامه PC Decrapifier:
بر روی کامپیوتر شخصی شما تعدادی برنامه از پیش نصبشده وجود دارد که شاید شما نیازی به آنها نداشته باشید.
بنابراین نرمافزار قدیمی و قابلاعتماد PC Decrapifier به نرمافزاری تبدیلشده که برای از بین بردن نرمافزارهای اضافی و ایجاد فضا برای سایر برنامهها باید حتماً آن را روی ویندوز نصب کرد تا عمر کامپیوتر شخصی شما افزایش یابد.این برنامه به شما لیستی از تمامی برنامه های نصب شده بر روی دستگاه شما می دهد.
البته باید دقت داشته باشید که چه برنامهای را حذف میکنید.
6-محک زنی و تعیین معیار تنش نرمافزار:
از سوی دیگر اگر کامپیوتر شخصی شما کمی تغییر یافته است شما باید از نظر قطعات جدید کمی نگران باشید. به عنوان مثال: کارت گرافیک جدید بیثبات است؟ این نرمافزار به صورت قدم به قدم شما را میتواند مطمئن کند که همه چیز همانگونه که باید اجرا شود در حال اجرا است و به خوبی کار میکند.
با آن میتوانید تست کاملی از عملکرد حافظه، عملکرد پردازنده، عملکرد گرافیک و غیره را انجام دهید و از نمرههای هر بخش آگاهی یابید!
7-برنامه Unlocker:
ولی صبر کنید. اگر هنگام حذف برخی از برنامهها با پیغام «این برنامه را نمیتوانید حذف کنید» و یا «این برنامه در حال اجرا است و قادر به حذف شدن نیست» مواجه شدید چی کار باید کنید؟
نگران نباشید.
با کلیک راست بر روی فایل یا پوشه مورد نظر و انتخاب گزینه Unlocker به راحتی به منوی برنامه و انجام عمل مورد نظرتون دست پیدا می کنید؛ و اگر این پوشه یا فایل در حالت Lock قرار داشته باشد، لیست فایلهای قفل شده نمایش داده می شه و به راحتی تونید با انتخاب گزینه Unlock All همه فایلهای موجود در لیست رو آزاد کنید. در ضمن می تونید در زمانی که قصد جدا کردن حافظه USB از کامپیوترتون رو دارید و با پیغام خطا مواجه میشوید از این برنامه برای آزاد کردن حافظه فلش استفاده کنید.
8-برنامه Recuva:
آیا به صورت اشتباهی فایلی را حذف کردید و هم اکنون به آن فایل نیاز دارید؟
این برنامه به شما کمک میکند تا فایل های خود را بازگردانید.
این نرمافزار اگر بلافاصله پس از بروز مشکل استفاده شود این توانایی را دارد تا حدود صد در صد اطلاعات را برای شما بازگرداند. الگوریتم Deep Scan طراحیشده برای این نرمافزار نیز این قدرت را به شما خواهد داد تا فایل هایی که در زمانهای پیش تر از دست دادهاید را بازیابی نمایید. تفاوت این بخش با سایر بخش در مدت زمان اسکن و بازیابی آن میباشد. پیش از استفاده و آغاز اسکن این نرمافزار شما میتوانید شاخه مورد نظرتان مانند عکس، فیلم، موزیک یا هر فرمت دیگری را مشخص نمایید.
به هر فایل یک رنگ نسبت داده میشود که نمایانگر شانس بازیابی موفقیتآمیز آن فایل/فایلها میباشد.
فهرست زیر وضعیت هر یک از نمایهها را شرح میدهد:
- سبز: احتمالی بازیابی کامل فایل، عالی است.
- نارنجی: احتمال قابل قبولی برای بازیابی فایل وجود دارد.
- قرمز: فایل احتمالاً قابل بازیابی نیست.
9- برنامه CCleaner:
این یک برنامه قوی برای پاک کردن فایل های موقتی (temporary files) سیستم شما است.
فایل های موقتی که عموماً هنگام گشت و گذار در اینترنت روی سیستم شما ذخیره میشوند، علاوه بر اینکه حجم زیادی از فضای هارد را پر میکنند، باعث کاهش امنیت سیستم نیز میشوند. این فایل ها به راحتی نشان میدهند که شما چه استفاده ای از کامپیوتر میکردهاید و احتمالا شما اصلا دوست ندارید که یک فرد کنجکاو سر از کارهای شما در بیاورد.
البته توجه داشته باشید که این نرم افزار رایگان است اما یک نسخه پولی دارد که به طور کامل از سیستم شما پشتیبانی میکند و بهتر است. یک راه دیگر استفاده از این نرم افزار این است که توسط این میتوانید اطلاعات هارددیسکتان یا فلش دیسک تان را به صورت دائمی حذف کنید. طوری که دیگر Recovey آن خیلی پایین بیاید و یا صفر شود. وقتی که فایلی را از سیستم خود ویندوز Delete می کنید، در حقیقت آن فایل پاک نشده است. بلکه تنها لینک های مرتبط با محل قرار گیری فایل بر روی Hard Disk از درون سیستم عامل پاک شدهاند.
این کار به شما اجازه میدهد تا از فضایی که توسط فایل پاکشده اشغال شده بود، برای ذخیره اطلاعات جدید استفاده کنید. همان طور که میبینید فایل های شما به طور کامل پاک نشدهاند و هر لحظه امکان دارد که از اعماق هارددیسکتان شکار شده و بازیافت شود و یا به اصلاح Recovery شود. یک کاربر کامپیوتر مهارت کافی در کامیپوتر را داشته باشد، به آسانی میتواند هر فایل پاکشدهای را بازیابی کرده و فایل های شخصی شما پخش شود.
10-برنامه Secunia PSI:
این نرمافزار علاوه بر آگاهی رسانی در مورد نرمافزارهایی که نیاز به آپدیت دارند، آنها را بر اساس اهمیت لیست میکند. برای مثال آپدیت اکسپلورر نسبت به خیلی از برنامه دیگر ارجحیت دارد. زمانی که شما با استفاده از Secunia سیستم تان را اسکن می کنید، به شما اعلام میکند که کدام نرمافزار نیاز به آپدیت دارد، آخرین باری که نرمافزار مورد نظر آپدیت شده کی بوده و همچنین بستهٔ بهروزرسانی مورد نظر از نظر کارکرد و امنیت تا چه اندازه مهم و ضروری است.
11-برنامه جایگزین منو (فقط در ویندوز 8):
نرمافزاری جهت اضافه کردن منوی استارت در ویندوز 8 میباشد. شما با نصب این نرمافزار به راحتی میتوانید از منوی استارت بهرهمند شوید و تمامی مشکلاتی که در زمان نداشتن این منو داشتید را پشت سر بگذارید. این نرمافزار قادر است تا تمامی امکاناتی را که در استارت ویندوز 7 وجود دارد را در ویندوز 8 داشته باشید و میتوانید آن را بر روی تمامی نسخههای مختلف ویندوز 8 نصب کنید. مدل کلاسیک منو به صورت رایگان است درحالیکه سایر مدل ها حدود 5 دلار برای کاربر هزینه دارد.
12-برنامه ModernMix:
حتی اگر با تغییرات انجامشده بر روی ویندوزتان در حال حاضر دسکتاپ شما شبیه به دسکتاپ ویندوز ۷ باشد، منوی استارت را هم داشته باشید، تم ویندوزتان هم شیشهای باشد اما زمانی که شما بخواهید از اپلیکیشن های ویندوز ۸ استفاده کنید، باید طبق ویژگیهای ویندوز ۸ این اپلیکیشن ها را در اندازهٔ تمام صفحهای رابط کاربری مدرن ویندوز ۸ ببینید؛ اما اگر این مورد را دوست ندارید با کمک یک برنامهٔ خوب به نام ModernMix شما میتوانید تمام برنامههای ویندوز ۸ را در هر سایز و اندازهٔ قابلتغییری داشته باشید.
تا زمانی که این اپلیکیشن در حال اجرا باشد برنامه های ویندوز ۸ با استایل ویندوز ۷ نمایش داده خواهند شد. همچنین می توانید با راست کلیک کردن بر روی آنها icon آنها را روی taskbar قرار دهید.
13-برنامه VLC Meida Player:
ویندوز 8 برخلاف ویندوز 7 دارای یک مشکل است.
ویندوز ۸ از DVD پلیر پشتیبانی نمیکند.
ویندوز مدیا پلیر را همه میشناسیم این ویندوز از آنجا که من میدانم بر روی ویندوز ۹۸ تا کنون وجود دارد اما در ورژن جدید ویندوز یعنی ویندوز ۸ متأسفانه این برنامه از پخش DVD پشتیبانی نمیکند.
برای هر مشکلی راهحلی است اما راه حل این مشکل از طرف مایکروسافت تا ۳۱ امین روز از اولین ماه سال ۲۰۱۳ با پرداخت ۱۰ دلار قابل حل بود.
با پرداخت ده دلار این امکان را میتوانستید از مایکروسافت برای ویندوز خود خریداری کرده و دیگر مشکلی نداشته باشید اما یک راه رایگان هم برای شما داریم که میتواند بسیار کمک کننده باشد.
با استفاده از این نرمافزار میتوانید امکان پشتیبانی از dvd را برای ویندوز خود فراهم کنید.
vlc از طرف مایکروسافت منتشرنشده اما میتواند به خوبی پاسخگوی نیاز شما باشد.
با استفاده از vlc ویندوز مدیا پلیر شما باید به نام VLC Media Player تغییر کند.
امکانات vlc بینظیرند در زیر به برخی از آنها اشاره میکنیم:
- قابلیت پخش dvd، vcd و SVCD
- قابلیت گرفتن عکس از فیلم در حال پخش
- ایجاد جریان رادیوی و پادکست اینترنتی
- شخصی سازی فایل ها
- کد گذاری بر روی فیلمها
- امکان کپی کردن dvd، blu-ray و رادیوهای اینترنتی
14-برنامه Paint.net:
اگر شما یک گرافیک کار حرفه ای هستید اما فتوشاپ ندارید نگران نباشید. برنامه paint.net به شما کمک خواهد کرد تا نیازهای خود را بر طرف کنید.
Paint.NET نرمافزاری قدرتمند برای ویرایش تصاویر, اصلاح اشکالات و افکت گذاری روی آنها میباشد که برای محیطهای مبتنی بر ویندوز طراحی شده است. این نرمافزار مناسب برای هر دو گروه, کاربران تازهکار و حرفهای است که با حجم بسیار پایینی که دارد دارای امکانات بسیاری مانند پشتیبانی از لایهها، جلوههای ویژه و … است. برنامه از ابزارها و امکانات فراوانی برخوردار است و قابلیت اضافه شدن plugin را نیز دارد. در بعضی موارد قدرت این نرمافزار تا جایی عالی میباشد که با برنامه فتوشاپ برابری میکند Paint.net برای فایل های ویرایش شدهٔ خود، پسوندی جداگانه با نام pdn دارد و این پسوند اختصاصی این برنامه میباشد. برنامه دارای قابلیت بازگشت (Undo) نامحدود میباشد و افکت های فراوانی را پشتیبانی میکند. همچنین میتوانید لایههای (layer) فراوانی را تولید کنید و از آنها استفاده کنید.
البته ناگفته نماند که این نرمافزار برای نصب نیاز به Microsoft.NET Framework دارد.
15-برنامه Sumatra PDF:
Adobe Reader تبدیل به PDF شده است و دائماً بهروزرسانی میشود و اغلب از سوی دستفروشان نرمافزارهای مخرب مورد تهدید قرار میگیرد.
اگر شما تنها به برنامههای اساسی نیاز دارید بهتر است این برنامه را دانلود کنید.
این نرمافزار به عنوان جایگزین برای Acrobat Reader که نزدیک به 800 مگابایت است و تمام کارهای آن را انجام میدهد، خودش را مطرح کرده و تاکنون مخاطبان زیادی کسب کرده است.
سامانترا هر فایل PDF را بدون هیچ مشکلی باز میکند و فهرست محتویات آن را در سمت چپ باز میکند. شما میتوانید از طریق منوی Options طرحبندی پیشفرض و شیوه بزرگنمایی را انتخاب کنید. حتی میتوانید بخشی از متن را کپی کنید. دکمه Ctrl را نگهدارید و با ماوس بخشی که مد نظرتان است را انتخاب کنید و Ctrl+C را بزنید. اگرچه این نرمافزار به کاملی Reader نیست، ولی اگر تنها کاری که میکنید خواندن فایلهای PDF است، به امتحان آن میارزد.
انتخاب این نرمافزار وقتی امکانات کمتری دارد، اشتباه نیست. Adobe Reader مدام با حفرههای امنیتی روبهرو میشود، سنگین است و از طرفی، روی همه دستگاهها نصب نیست؛ اما سوماترا را میتوانید داخل فلشدیسک خود بریزید و هر کجا که میروید بدون هیچ مشکلی فایلهای پیدیاف را اجرا کنید. این نرمافزار فقط تحت ویندوز اجرا میشود؛ اما نگران نباشید، سیستمهای عامل لینوکس و مک از پیدیاف پشتیبانی میکنند.
16-برنامه CutePDF:
این برنامه قادر است فایل هایی مانند عکسها، متون و … را با انتخاب گزینه cutepdf از لیست چاپگرها که از طریق گزینه print داخل منوی file در دسترس میباشد به فرمت pdf تبدیل نماید. همچنین این نرمافزار قادر به تبدیل فایل های آفیس (office) به فرمت پی دی اف نیز میباشد.
17-برنامه Trillian:
اسکایپ به طور پیشفرض بر روی 8.1 نصب شده است اما بیاید باهم صادق باشیم.خیلی از کاربران از اسکایپ راضی نیستند و این نظر شخصی و سلیقهای آنها است.
یک نرمافزار همهکاره، مستقل، با ظاهری زیبا در زمینه چت بوده که از تمامی پروتکلهای AIM, ICQ, MSN, Yahoo Messenger و IRC پشتیبانی کرده و در واقع میتوان گفت تمامی این نرمافزارها را در خود گنجانده است. این نرمافزار از دارای قابلیتهای کلیدی چون چت به صورت صوتی، انتقال فایل، چت گروهی، داشتن چت رومهای متنوع، داشتن چند اتصال همزمان به یک شبکه، داشتن اطلاعیه نوشتاری، نوشتن پیغام به صورت رمزنگاری شده، پشتیبانی از SMS، دارا بودن امکانات امنیتی و … میباشد. در واقع با نصب این نرمافزار دیگر هیچ نیازی به نرمافزارهای چت نخواهید داشت و با یک آیدی میتوانید وارد تمامی آنها شوید!
18-برنامه iTunes یا Spotify:
نرمافزار iTunes به عنوان بهترین و معروفترین نرمافزار برای مدیریت فایل های صوتی و ویدئویی در کامپیوتر شخصی به حساب میآید نرمافزار Apple’s iTunes یک بخش جدانشدنی از زندگی دیجیتال به حساب میآید. نسخه ۱۰ این نرمافزار همکار خوبی برای نرمافزار Apple’s Ubiquitous Media میباشد.
و اما درباره برنامه Spotify باید بگویم که این برنامه محدودیت زیادی دارد و هزینهٔ سنگین برای هرماه گوش دادن به موزیک دارد. آرشیو بسیار قوی دارد.
19-برنامه مدیریت پسورد ها:
از چند سال گذشته هکرها بسیار فعال شدند و امنیت کاربران به خطر افتاده است.
شما باید کلمات عبور قوی و غیرقابل حدسی بسازید تا هکر ها قادر به تشخیص آنها نباشند.
به جای این که خودتان کلمات عبور خود را فکر کنید و بسازید بهتر است به برنامههای Dashlane و LastPass و یا KeePass اجازه دهید تا به جای شما کلمات عبور را بسازند.
20-برنامه ذخیرهسازی ابری:
اِشغال بیش از حد فضای قرص رایانه و درگیر کردن پردازنده با برنامههای در حال اجرا در پس زمینه سیستمعامل در کنار وجود ویروسها میتواند رایانه قدیمی شما را حسابی آبکش و ذهن شما را به هم بریزد.
به گفته کارشناسان کامپیوتر اشغال شدن بیش از %۸۰ فضای هارددیسک میتواند کند تر شدن سیستم را به همراه داشته باشد میزان حجم اشغالشده مطلوب برای جلوگیری از چنین مشکلی %۶۰ بیان شده است. نگران نباشید این به معنی خرید یک هارددیسک جدید نیست شما میتوانید از سرویس های ذخیرهسازی ابری استفاده نمایید.
ذخیرهسازی ابری (Cloud Storage) سرویسی است که امکان ذخیره و بازیابی دادهها را بر روی اینترنت فراهم میکند. شما میتوانید از همه نقاط جهان و با انواع گجت ها مانند تبلت یا گوشی هوشمندتان به فایل ها دسترسی داشته باشید. در حال حاضر سرویس های SkyDrive, Google Drive و Drop Box پیشتازان این عرصه هستند پیشنهاد من استفاده از Drop Box است که رایگان و امنیت را برای شما فراهم می کند.
21-برنامه مجموعه بهره وری از کامپیوتر شخصی:
یک برنامه رایگان است که به شما در انجام کارها کمک می کند.
بله، آمار کارهای شما و نرمافزارها را به شما اعلام می کند.
این برنامه قابلیت ویرایش را دارد و حتی شما میتواند از نمودارهای آن به جای نمودارهای برنامه اکسل از مجموعه آفیس استفاده کنید.
22-برنامه Steam:
استیم (Steam) یک برنامه یا به قولی شبکهای جهانی برای ارتباط بازی بازهای جهان با یکدیگر است. این شبکه که در سال 2003 و توسط شرکت Valve سازنده بازیهایی چون Half life 2. Team fortress 2. Portal.L4D2 و …تأسیس شد امکاناتی فراوانی را برای کاربران خود در نظر گرفته است. هر چند استیم در ایران بیشتر برای بازیهای آنلاین و مولتی پلیر مورد استفاده قرار میگیرد اما در سرتاسر جهان بیش از حدود 80,000 کاربر دارد. با استفاده از استیم میتوانید لیست دوستان داشته باشید و هرگاه که خواستید حتی درون بازی با آنها به گفتگو بپردازید. حتی میتوانید آنها را به سروری که در آن بازی می کنید دعوت کنید و همراه آنها بازی کنید. همواره میتوانید از حال دوستانتان باخبر شده و متوجه شوید که چه زمانی در حال بازی هستند و هر گاه که خواستید به آنها بپیوندید. امکان چت صوتی و چت گروهی نیز در این برنامه وجود دارد. در واقع در پروفایل شما بازیها موجود میباشند و نه در رایانه شما و بدین گونه میتوانید هر جا و بر روی هر کامپیوتری که خواستید نرمافزار استیم را نصبکرده و با نصب بازیها از آنها بهره ببرید.
چرا در اینجا متوقف میشویم؟ آیا معرفی این 22 برنامه کافی است؟
شما میتوانید از طریق جستجو در گوگل برنامههای مورد نیاز خود را بیابید و دانلود کنید.
اینها برنامههای کاربردی و تقریباً مهمی بود که بهتر است روی کامپیوتر شخصی هر کاربری نصب باشد.
موفق باشید.
واقعا شما به این ۲۲ برنامه رایگان برای کامپیوتر شخصی خود نیاز دارید رو خوب اومدی
خیلی خوب بود !
این میتونه به صورت مجموعه پست های متوالی در بیاد ! به نظر من ادامه بدین
سلام
اسمه نرم افزار شماره 6 ننوشتید
درود بر شما
پست مفیدی بود.
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام خیلی ممنون
انشاءالله سربلند باشید
تشکر
ممنون
فوق العاده بود
تقریبا نصفی از برنامه ها رو نمی دونستم که وجود دارن
خیلی کاربردی بودن
سلام
این مطلب فوق العاده بود
حتما ادامش بدین تا بشه به نوعی استفاده از نرم افزار های مفید و کاربردی رایگان ترویج داد تا از دست قانون شکنی کپی رایت راحت بشیم و بتونیم خودمون با کمک هم (برنامه نویسان گرامی ) اون خلع نرم افزاری رو در کشورمون تامین کنیم و اینقدر دنبال کپی هر چیزی نباشیم
ولی من nod رو بیشتر توسعه می کنم
برنامه های خیلی جالبی بودن !
ممنون خیلی برام کارایی داره
ممنون خیلی برام کارایی داره۱
عالیه