نقد و بررسی گوشی LG G3

نقد و بررسی گوشی LG G3
  • ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
  • پرهام مارزلو
  • 1

مدت‌هاست که شرکت ال‌جی به دنبال قرار گرفتن در کنار تولیدکنندگان بزرگی همچون اپل و سامسونگ است. در سال ۲۰۱۳ ال‌جی توانست با معرفی گوشی LG G2 در نیمه دوم سال توجه خریداران را به خود جلب نماید. LG G2 علاوه بر امکانات و قابلیت‌های منحصر به فرد ٬ از طراحی و جلوه‌ای منحصر به فرد نیز برخوردار بود. G2 با امکانات و طراحی خود ٬ حال و هوای خاصی را به فروشگاه‌ها داد و شرایط را برای ورود یک گوشی جدیدتر و کامل‌تر برای امسال فراهم کرد.

در این قسمت به نقد و بررسی گوشی جدید شرکت اپل که LG G3 نام دارد می‌پردازیم.

LG-G3

 طراحی

شاید مهمترین فاکتور موفقیت ال‌جی در ساخت گوشی‌های سری G ٬ طراحی آن‌ها باشد. G3 نیز در این زمینه حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. البته به گفته بعضی از کارشناسان اندازه آن کمی از حد تعادل خارج شده است اما گوشی‌هایی با دیزاین حرفه‌ای و کاربرپسند و با اندازه‌های بزرگ‌تر خریداران خاص خود را دارند. طراحی قسمت پشتی گوشی بسیار زیبا و کاربرپسند می‌باشد و به گونه‌ای است که به راحتی در دست قرار گرفته و کاربر از نگه داشتن آن به راحتی خسته نمی‌شود.

LG G3 با داشتن صفحه‌ای ۵.۵ اینچی از بیشتر رقیبان خود بزرگ‌تر است؛ به عنوان مثال گلکسی اس ۵ از نظر طولی و عرضی از G3 کوچک‌تر است اما گوشی M8 طولی بیشتر از G3 و عرضی کمتر از آن دارد. G2 نیز با داشتن صفحه ۵.۲ اینچی از برادر جدید خود کوچک‌تر است. البته لازم به ذکر است G3 با داشتن حاشیه‌های بسیار نازک در اطراف صفحه نمایش ٬ انگار از رقیبان خود بزرگتر نیست.

upcoming-lg-smartphone-g3-with-octa-core-processor

LG-G3-Review-011

شرکت ال‌جی وزن ۱۴۹ گرمی این سری از اسمارت‌فون‌های خود را حفظ کرده و G3 با G2 هم‌وزن می‌باشند. همچنین جنس بدنه G3 از پلاستیک است (بله پلاستیک). اما شرکت ال‌جی اعلام کرده است که  صفحه‌ای ضد خش و اثرانگشت در قسمت خارجی بدنه و همچنین یک لایه نازک فلزی نیز در آن بکار رفته است؛ پس نمی‌توان گفت فقط پلاستیک. در واقع بدنه G3 درخشش فلز موجود در خود را به همراه گرمی پلاستیک سازنده آن به ارمغان می‌آورد.

همانطور که در تصویر بالا می‌بینید ٬ دکمه‌های G3 در قسمت پشتی آن قرار گرفته‌اند. این موضوع در صنعت امروزی اسمارت‌فون‌ها کمی عجیب به نظر میٰ‌رسد اما با عادت کردن به آن متوجه خواهید شد که این موضوع آنقدرها هم عجیب نیست و سرعت عمل شما را در استفاده از آن‌ها تا حد قابل توجهی بالا می‌برد. دکمه‌ی آنلاک گوشی به خوبی کار می‌کند و گفتنی است که دکمه‌های ولوم گوشی کم عمق و سطحی می‌باشند.

اسپیکر LG G3 همانند گوشی گلکسی اس ۵ در قسمت پشتی تعبیه شده است با این حال اگر دستگاه را در سطوح صاف قرار دهید صدایش خفه نمی‌شود.

LG-G3-Review-019

صفحه نمایش

صفحه نمایش G3 یکی از مهمترین فاکتورهای موفقیتش می‌باشد. اندازه ۵.۵ اینچی این صفحه نمایش٬ G3 را در بین رقیبان خود در سال ۲۰۱۴ یک قدم به جلو برده‌ است. البته گوشی اکسپریا  Z2 با صفحه نمایش ۵.۲ اینچی معرفی شده است ولی همین ۰.۳ نیز تفاوت قابل توجهی به وجود آورده است.

اما دومین فاکتور مهم این صفحه نمایش IPS LCD ٬ رزولوشن آن می‌باشد. G3 اولین اسمارت‌فون در جهان است که با رزولوشن فوق‌العاده ۱۴۴۰* ۲۵۶۰ طراحی شده است. این رزولوشن رامی‌توان QHD نامید. بدین معنا که هر تصویری بر روی آن باکیفیت‌تر و واضح‌تر دیده می‌شود. ممکن است بپرسید استفاده از QHD به جای 1080p در اسمارت‌فون‌هایی به این اندازه چه مزیتی دارد. در پاسخ می‌توان گفت ٬ این کار تاثیر خاصی بر روی کیفیت و وضوح تصاویر می‌گذارد. اما این تاثیر قابل مشاهده و محسوس نیست. 

البته این تغییر ناگهانی در وضوح و رزولوشن تصاویر ممکن است فشار خاصی بر روی پردازنده و باتری بیاورد و هنوز در این مورد نمی‌توان مطمئن بود.

LG-G3-

LG-G3-vs-Oppo-Find7a-display-comparison

 رابط کاربری 

همانطور که می‌دانید G3 مجهز به سیستم عامل اندروید ۴.۲.۲ کیت‌کت است و در ورژن‌های پایینٰ‌تر اندوید در آن قابل اجرا نیستند. نکته مهم در این قسمت ٬ رابط کاربری جدید دستگاه می‌باشد که شرکت ال‌جی آن را متناسب با نیاز‌های جدید و برنامه‌های متفاوت طراحی کرده است. این رابط کاربری در عین سادگی از عملکرد خوبی برخوردار می‌باشد.  با این که شرکت ال‌جی در زمینه رابط کاربری تجربه و سابقه‌ی خاصی ندارد اما انصافا در G3 منوی مترو (UI) خوبی را طراحی کرده است.

lg-optimus-ui1

یکی از مهمترین ویژگی‌های G3 قابلیت استفاده همزمان از دو برنامه در دو پنجره متفاوت می‌باشد. بدین صورت که کاربر حالت Dual Windows را فعال و دو برنامه‌ی مورد نظرش را جهت استفاده همزمان انتخاب می‌کند. اندازه ۵.۵ اینچی صفحه نمایش به این قابلیت کمک بسیاری کرده است. همچنین کاربران با ۳ الی ۸ مرتبه تاچ صفحه می‌توانند گوشی را از حالت قفل صفحه خارج نمایند.

همچنین شرکت ال‌جی برنامه جدیدی با نام  Smart Notice را به عنوان دستیار کاربران طراحی کرده است. این برنامه همانند siri و GooGle Now در کارهایی از جمله یادآوری فعالیت‌های مهم٬ یاداوری برای داشتن چتر در زمان‌های بارانی ٬ جست و جو در اینترنت و نشان دادن نتایج مورد نظر و از این قبیل کارها را برایتان انجام می‌دهد.

پردازنده و حافظه

G3 دارای دو نسخه ۱۶ و ۳۶ گیگابایتی است که هرکدام به ترتیب دارای رم ۲ و ۳ گیگابایتی می‌باشند. همچنین پردازنده‌ی ۲.۵ گیگاهرتزی و ۴ هسته‌ای آن سرعت قابل ملاحظه‌ای را به گوشی بخشیده است. همچنین دوربین ۱۳ مگاپیکسلی G3 برای عکس‌هایی با جزئیات دقیق و باکیفیت کافی می‌باشد.

کیفیت تصویر G3:

20140607_155226

منبع: اینجا

دیدگاه خود را وارد کنید
1 دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *