۴ آنتی ویروس برتر اندرویدی در سالی که گذشت
شاید ویروس به آن معنایی که در رایانه ها و برای سیستم عامل ویندوز مطرح است برای سیستم عامل های دیگر همچون اندروید و آی او اس مطرح نباشد، اما این بدان معنا نیست که گوشی یا تبلت شما هیچ نیازی به برنامه های آنتی ویروس ندارد. وظیفه آنتی ویروس ها تامین امنیت است و این امنیت در رابطه با گوشی ها و تبلت ها شکل جدیدی به خود میگیرد که ممکن است در رابطه با رایانه های شخصی و مخصوصا رایانه های رومیزی مطرح نباشد. جلوگیری از سرقت یکی از شکل های جدید تامین امنیت است که در بسیاری از آنتی ویروس های عرضه شده برای موبایل لحاظ شده است. از طرفی این آنتی ویروس ها با داشتن قابلیت هایی همچون تشخیص کرم های اینترنتی و سایت های کلاهبرداری همانند آنتی ویروس های عرضه شده برای رایانه های شخصی تامین امنیت شما هنگام وبگردی را نیز بر عهده دارند. اگر تا به حال هیچ آنتی ویروسی در گوشی یا تبلت خود نصب نکرده اید، پیشنهاد میکنیم هر چه سریعتر این کار را انجام دهید. در زیر به طور مختصر به معرفی ۴ آنتی ویروس برتر سال ۲۰۱۴ خواهیم پرداخت.
AVG Antivirus Security
آنتی ویروسی با بیش از ۱۰۰ میلیون کاربر از سراسر دنیا که حتی جزء شناخته شده ترین نام ها در زمینه تامین امنیت رایانه ها نیز هست. این آنتی ویروس علاوه بر داشتن قابلیت های معمول یک آنتی ویروس خوب برای موبایل همچون امکانات ضد سرقت، تامین امنیت شما هنگام وبگردی، حفاظت از اطلاعات گوشی شما در برابر بدافزارها و نرم افزارهای جاسوسی، اسکن آنی فایل های مورد استفاده و … از قابلیت های اضافی دیگری همچون کنترل کامل بر مصرف شارژ باطری، کنترل کامل بر میزان ترافیک مصرفی اینترنت، امکان حذف بازی ها و برنامه ها یا انتقال آنها به کارت حافظه برای باز شدن فضای بیشتری در حافظه خود گوشی، امکان قفل کردن برنامه ها و تنظیمات سیستم، مسدود یا فیلتر کردن تماس ها و پیامک های ناخواسته و امکان فرمت کارت حافظه نیز برخوردار است.
Kaspersky Internet Security
نامی شناخته شده در حوزه تامین امنیت رایانه ها که مدتی است حضور خود را در عرصه تامین امنیت گوشی ها و تبلت ها نیز مطرح کرده است. طی تست های انجام شده توسط AV-Test آنتی ویروس کسپرسکی توانست ۹۹٫۷ درصد از بدافزارهایی که در معرض آنها قرار گرفت را تشخیص دهد این در حالی است که متوسط تشخیص برای کلیه آنتی ویروس های موبایل چیزی در حدود ۹۵٫۲ درصد میباشد. ضمنا زمان اسکن کامل سیستم توسط این آنتی ویروس از ۲۰ دقیقه به ۲ دقیقه کاهش یافته است که بسیار قابل توجه است. کسپرسکی در برخورد با بدافزارها سه انتخاب در اختیار شما میگذارد: پاک کردن بدافزار، نادیده گرفتن آن و مشاهده اطلاعات بیشتری (هلپ) راجع به آن. علاوه بر این شما میتوانید لیست سفیدی از برنامه های قابل اطمینان داشته باشید که آنتی ویروس در مواجهه با آنها دیگر اسکنی انجام ندهد و عملکرد آنها را زیر ذره بین نگذارد.
Bitdefender Mobile Security and Antivirus
یکی از بهترین برنامه های آنتی ویروس برای تامین امنیت سیستم اندرویدی شما؛ مزیت اصلی این آنتی ویروس در مقایسه با همتایانش اسکن فوق العاده سریع فایل هاست. به گفته توسعه دهندگان آن، بیت دیفندر فقط فایل هایی را اسکن میکند که میتوانند برای گوشی یا تبلت شما خطرناک باشند مثل فایل های نصب APK. به همین دلیل است که اسکن کلی سیستم با این آنتی ویروس نیز زمان چندانی نمیبرد (چیزی در حدود ۱۰ ثانیه). همچنین بیت دیفندر حجم کمی از فضای حافظه رم را اشغال میکند و کمترین مصرف شارژ باطری را دارد. البته در مقابل تمام این مزیت ها باید گفت تحلیل اسکن های انجام شده و تشخیص بدافزارها نه در گوشی یا تبلت شما که در سرورهای خود بیت دیفندر انجام میگیرد و از این رو برای اسکن لحظه به لحظه فایل ها و فولدرها، اتصال دائمی به اینترنت نیز مورد نیاز است، چیزی که ممکن است برای بسیاری از کاربران ایرانی فراهم نباشد.
McAfee Antivirus & Security
هر چند سرعت اسکن های این آنتی ویروس پایین است ولی این اسکن ها تاثیر چندانی روی عملکرد سیستم ندارند. تست میزان استفاده مک کافی از منابع سیستم با برنامه Usemon نشان داد که این آنتی ویروس هنگام یک اسکن کامل حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد از قدرت پردازشگر را به خود اختصاص میدهد. این در حالی است که برنامه مذکور در صورت عدم هیچ گونه برنامه ای میزان استفاده ۵ تا ۲۳ درصدی از پردازشگر را گزارش میدهد. مک کافی از رابط کاربری بسیار جامعی برخوردار است و علاوه بر آگاه کردن شما از وضعیت امنیت در سیستم تان، توصیه های مناسبی نیز برای افزایش این امنیت به شما خواهد کرد. همچنین هنگام برخورد با برنامه ای مشکوک، مک کافی اطلاعات کاملی از آن برنامه را در قالب یک پنجره جداگانه به شما نشان میدهد. انجام تست های AV-Test در مورد مک کافی نشان داد که این آنتی ویروس قادر به تشخیص ۹۹٫۶ درصد از بدافزارهایی بوده است که در معرض آنها قرار گرفته است.
قرار بود آنتی ویروسهای برتر رو معرفی کنین . پس چرا اسک کسپر و بیت و اوردین ؟!!!!!
بعدش جالبه اسم شرکتهای معتبری که تو ایران محصولاتشون ارائه میشه رو نبردین !!!!
با سلام. سایتتون عالیه و مطالبش هم بی نظیره و همش امنیتیه که از همه چیز مهمتره. ولی سوالم اینه بهترین انتی ویروس برا موبایل چیه. لکه از هرلحاظ عالی باشه