معاون رگلاتوری کشور: با کم فروشی اینترنتی اپراتور ها برخورد می کنیم

معاون رگلاتوری کشور: با کم فروشی اینترنتی اپراتور ها برخورد می کنیم
  • 1395/6/2
  • زهرا معبودی
  • 0

بیشتر کاربران سرویس های اینترنتی از اتمام زود هنگام حجم اینترنت خود شاکی هستند و دلیل اصلی این موضوع را مربوط به کم فروشی اپراتور و یا گیگ خوری می دانند امروز قصد داریم  در مصاحبه ای با حسین فلاح جوشقانی سرپرست معاونت نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیویی علت اصلی این موضوع را بررسی نماییم با گویا آی تی همراه باشید.

فلاح جوشقانی درباره نارضایتی مردم از اتمام زود هنگام بسته های اینترنتی عنوان نمود: « ما این مورد را در برخی از رسانه‌ها می‌خوانیم و می‌شنویم، اما اگر این موارد به صورت مصداقی برای ما بیان شود آن را پیگیری می‌کنیم و اگر اپراتور تخلف کرده باشد این موضوع را  اعلام خواهیم کرد. بر اساس مستندات و پیگیری‌های انجام شده توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، تا به حال با موضوع حجم خوری یا کم فروشی اینترنت در اپراتورها روبرو نشده‌ایم. سامانه‌های نظارتی ما نشان می‌دهند که اپراتورهای اینترنت ثابت و همراه به میزان حجم اینترنتی که به مشترکان می‌فروشند، سرویس ارائه می‌دهند و در این میان حجمی خورده نشده یا کم فروش انجام نمی‌شود.»

 

Low online sales operator

وی از مردم خواست در صورت اتفاق افتادن مواردی که احساس می نمایند منجر به کم فروشی و یا گیگ خوری از طرف اپراتورشده است موضوع را اطلاع دهند تا مسئله پیگری شده و در صورت وجود تخلف با اپراتور مربوطه برخورد شود.

معاونت رگلاتوری در مورد دلیل تمام شدن زودهنگام حجم اینترنت کاربران گفت: «در بیشتر موارد بی توجهی کاربران به زمان صرف شده در شبکه‌های اجتماعی، باعث مصرف حجم زیادی از اینترنت این افراد می‌شود. کاربران اینترنتی بدون آنکه متوجه سپری شدن وقت بشوند، در شبکه‌های اجتماعی حضور دارند و متوجه نمی‌شوند که حجم زیادی از بسته‌ی اینترنت‌شان در این مدت زمان تمام شده است.»

وی همچنین در ادامه سخنان خود افزود:« «مورد دیگری که کاربران اینترنت به‌خصوص کاربران اینترنت همراه به آن برخورد می‌کنند، بحث بدافزارها است. این بدافزارها حجم اطلاعات گوشی را جابجا می‌کنند یا اینکه در استفاده از بسته‌های اینترنتی مشترک، اختلال ایجاد کنند.»

به گفته فلاح جوشقانی در بعضی موارد کاربر حتی بسته اینترنتی یا سرویس اینترنت خود را فعال ننموده اما بررسی ها نشان می دهد که بد افزار های موجود در تلفن همراه با ایجاد اختلال در سیستم تلفن حجم اینترنتی کاربر را استفاده می کنند.

Low online sales operator

در این گونه موارد با نصب برنامه ای بر روی تلفن همراه بد افزاری روی تلفن همراه کاربر نصب می شود که بدون اجازه کاربر اقدام به استفاده از اینترنت و کاهش حجم مشترک خواهد شد که به اصطلاح به گیگ خوری معروف است.

معاون رگولاتوری تأکید کرد: «اگر با یک نمونه که در آن کاربر بر اساس میزانی که حجم خریده، سرویس دریافت نکرده باشد یا اپراتور کمتر از میزان گفته‌ شده حجم مصرفی به کاربر دهد، روبرو شویم، با آن برخورد کرده و حتی همان یک مورد را در رسانه‌ها اعلام عمومی خواهیم کرد.»

فلاح جوشقانی شرح داد: «تا کنون موردی که اپراتورهای اینترنت ثابت و همراه تخلفی این چنین انجام داده باشند در بررسی‌ها نشان داده نشده و ثابت نشده است. کاربران در صورتی که به مصرف اینترنت‌ خود شک دارند می‌توانند ریز مصرف‌شان را از اپراتور خود بخواهند. در این زمینه می‌توانند به پرتال اپراتور خود مراجعه کنند و با استفاده از مشخصات کاربری‌شان، ریز مصرف اینترنت خود را ببینند. پس از مشاهده‌ی ریز مصرف اگر با مورد تناقضی برخورد کردند ابتدا آن را به اپراتور خود و سپس به سامانه‌ی ۱۹۵ اعلام کنند تا برررسی شود.»

بدین ترتیب اگر شما نیز به مصرف اینترنت خود شک داشته یا مدرکی که ثابت کند حجم اینترنت‌ دریافتی کمتر از حجم مصرفی اعلام شده توسط اپراتور است می‌توانید این مورد را از طریق شماره تماس ۱۹۵ یا سامانه‌ی اینترنت ۱۹۵٫ir مراجعه کرده و این مورد را گزارش کنید.

همچنین می توانید نظرات و تجربیات خود را در این رابطه با ما درمیان گذاشته و این مطلب را برای دوستانتان نیز به اشتراک بگذارید.

دیدگاه خود را وارد کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *