کدام محصولات در چه زمانی Creators Update ویندوز ۱۰ را دریافت خواهند کرد؟

کدام محصولات در چه زمانی Creators Update ویندوز ۱۰ را دریافت خواهند کرد؟
  • 1396/1/14
  • مقدم
  • 0

زمان عرضه به‌روزرسانی عمده Creators Update سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ (این آپدیت با اسم‌رمز Redstone 2 نیز شناخته می‌شود)، بسیار نزدیک است اما مایکروسافت تصمیم دارد تا به‌روزرسانی جدید سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ را در چندین مرحله برای دستگاه‌های مختلف عرضه نماید و تمامی آن‌ها به‌طور هم‌زمان به Creators Update به‌روزرسانی نمی‌شود.

مایکروسافت تصمیم دارد تا این به‌روزرسانی را در سه تاریخ مختلف در ماه آوریل (ماه جاری میلادی) ارائه دهد و البته، تضمینی برای اینکه بتوانید آپدیت جدید سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ را در این ماه دریافت نمایید، وجود ندارد. در ادامه با وب‌سایت گویا آی‌تی همراه باشید تا به زمان‌های مختلف ارائه شده از سوی مایکروسافت برای عرضه به‌روزرسانی جدید سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ با نام Creators Update به صورت دقیق‌تر نگاه کنیم.

با اینکه مایکروسافت به سه تاریخ مختلف برای انتشار آپدیت جدید سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ اشاره کرده است، اما باید پذیرفت که این سازنده تنها به دنبال ارائه تجربه‌ای مطلوب از کار با جدیدترین نسخه از سیستم‌عامل ویندوز است. به همین جهت، ردموندی‌ها تصمیم گرفته‌اند تا Creators Update را تنها زمانی منتشر نمایند که از عدم وجود اشکال عمده که تجربه کاربران را تحت‌تاثیر قرار دهد، اطمینان حاصل نمایند. در ادامه به سه زمان مختلف برای انتشار به‌روزرسانی جدید سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ با نام Creators Update نگاهی خواهیم انداخت:

۵ آوریل (۱۶ فروردین‌ماه)

Creators Update

اولین و مهم‌ترین زمان اعلام شده برای عرضه آپدیت عمده جدید سیستم‌عامل ویندوز ۱۰، دو روز دیگر یعنی ۵ آوریل است که مایکروسافت، Creators Update را برای کاربرانی که تمایل دارند تا سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ رایانه خود را به این نسخه به‌روزرسانی نمایند؛ منتشر خواهد کرد. هرچند باید به خاطر داشته باشید که دریافت این به‌روزرسانی به صورت دستی صورت می‌گیرد و Windows Update پیغامی را مبنی بر دریافت این به‌روزرسانی نشان نخواهد داد.

به همین جهت، به‌روزرسانی عمده Creators Update سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ تنها از طریق برنامه Windows Update Assistant قابل دریافت خواهد بود و این برنامه، به صورت اختصاصی برای دریافت نسخه‌های جدید سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ مایکروسافت طراحی شده است که پیش از دریافت یک آپدیت جدید، رایانه کاربران را به منظور سازگاری با این به‎روزرسانی بررسی می‌کند و سپس، مراحل دریافت به‌روزرسانی آغاز خواهد شد.

این روش برای کاربران با تجربه‌تر در نظر گرفته شده است؛ اگرچه، هیچ شکی وجود ندارد که چندین‌بار فشردن دکمه Next کار دشواری نیست و تقریباً تمامی کاربران از این موضوع مطلع هستند.

۱۱ آوریل (۲۲ فروردین‌ماه)

Creators Update

علاوه‌بر تاریخ مذکور، مایکروسافت به زمان دیگری یعنی ۱۱ آوریل اشاره کرده است که به‌روزرسانی Creators Update سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ به صورت گسترده در دسترس قرار خواهد گرفت. در این روز، مایکروسافت آپدیت چدید سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ را از طریق Windows Update ارائه می‌دهد و سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ تمامی مراحل لازم برای دریافت و نصب این به‌روزرسانی را به صورت خودکار انجام خواهد داد.

هرچند، باید به چندین مورد در این رابطه اشاره کرد؛ یکی از آن‌ها، این است که Creators Update در چندین مرحله برای دستگاه‌های مختلف عرضه خواهد شد و این، بدین معنی است که تمامی کاربران نمی‌توانند در روز اول، به‌روزرسانی جدید ویندوز ۱۰ را دریافت نمایند. به عبارت بهتر، ممکن است انتشار Creators Update سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ (بدون نصب دستی آن یا به کمک استفاده از فایل ISO به‌روزرسانی Creators Update) چندین روز، هفته یا حتی ماه به طول بیانجامد و به همین جهت، مایکروسافت تنها تلاش خواهد کرد تا اطمینان حاصل نماید که روند انتشار به‌روزرسانی جدید سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ به خوبی و بدون مشکل پیش می‌رود.

رایانه‌های شخصی جدید، اولین مدل‌هایی هستند که Creators Update را دریافت خواهند کرد و به همین جهت، مایکروسافت ادعا می‌کند که شاید دریافت آپدیت جدید سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ برای تمامی دستگاه‌ها، چندین ماه به طول بیانجامد.

۲۵ آوریل (۵ اردیبهشت‌ماه)

Creators Update

شرکت مایکروسافت معمولاً آپدیت‌های جدید سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ را برای گوشی‌های هوشمند خود با تاخیر عرضه می‌کند. در رابطه با به‌روزرسانی عمده Creators Update نیز این موضوع صادق است و براساس اطلاعات به‌دست‌آمده، ردموندی‌ها در اوایل اردیبهشت، این به‌روزرسانی را برای سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ (موبایل) ارائه می‌دهند.

همانند روشی که مایکروسافت در عرضه به‎روزرسانی‌های عمده برای رایانه‌های شخصی در پیش می‌گیرد، این به‌روزرسانی برای گوشی‌های هوشمند مجهز به سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ موبایل در چندین مرحله عرضه خواهد شد اما زمان عرضه آن به منطقه و اپراتورها بستگی دارد. همان‌طور که می‌دانید، پیش از عرضه آپدیت‌های جدید برای محصولاتی که تحت قرارداد یک اپراتور به کاربران ارائه می‌شود؛ اپراتور باید از صحت این به‌روزرسانی و عدم تاثیر آن و ایجاد اختلال در استفاده از شبکه ارتباطی خود، مطمئن شود.

این روال حتی برای محصولات عرضه شده با سیستم‌عامل اندروید نیز در پیش گرفته شده است و تنها به کاربران گوشی‌های هوشمند ویندوزی محدود نمی‌شود. به همین جهت، ممکن است حتی تا پایان اردیبهشت ماه برای انتشار عمومی به‌روزرسانی جدید سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ موبایل منتظر بمانید.


در صورتی‌که تمایل دارید تا آپدیت جدید سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ را زودتر دریافت نمایید، می‌توانند وارد برنامه ویندوز اینسایدر شده و دسته Release Preview را انتخاب کنید. در این حالت، پس از دریافت چندین به‌روزرسانی، می‌توانید سیستم‌عامل رایانه شخصی یا لپ‌تاپ خود را به Creartors Update به‌روزرسانی نمایید. البته، طبق بررسی‌های صورت گرفته، این نسخه پایدار است اما شاید لازم باشد تا تعدادی از درایورهای سخت‌افزاری رایانه‌ خود را به نسخه جدیدتر ارائه شده توسط شرکت سازنده به‌روزرسانی نمایید. البته در صورتی‌که ترجیح می‌دهید تا از نسخه پایدار به‌روزرسانی جدید سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ استفاده نمایید، می‌توانید تا اواخر فروردین برای انتشار آن منتظر باشید.

براساس اطلاعات رسمی، مایکروسافت پیش از عرضه گسترده Creators Update، نسخه‌های پیش‌نمایش به‌روزرسانی عمده بعدی سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ را که در حال‌حاضر با اسم‌رمز رداستون ۳ شناخته می‌شود؛ آغاز خواهد کرد. این به‌روزرسانی با تغییرات بیشتری همراه است و از جمله آن‌ها می‌توان به تغییر در رابط‌کاربری تحت پروژه‌ای با نام “نئون” اشاره کرد که تغییرات بصری قابل‌توجهی را با خود به همراه دارد.

این تغییرات، بیشتر شامل جلوه‌های بصری بلوری و افکت‌های مات‌ می‌شود؛ همان‌طور که می‌دانید، چنین تغییری پیش‌تر به همراه سیستم‌عامل ویندوز ارائه شده بود اما قرار است که در رداستون ۳، این جلوه‌های بصری در تمامی برنامه‌های سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ اعمال شود.

مایکروسافت، آپدیت رداستون ۳ را به صورت عمومی در اواخر پاییز منتشر خواهد کرد و این، همان به‌روزرسانی خواهد بود که کاربران سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ موبایل باید انتظار عرضه آن‌را داشته باشند زیرا باعث خواهد شد تا محصولات جدیدی با تراشه‌های ARM و امکان اجرای برنامه‌های ۳۲ بیتی توسط شرکای تجاری مایکروسافت و هم‌چنین، خود این سازنده ارائه شود که تعریف امروزی گوشی‌های هوشمند را دستخوش تغییر خواهد نمود.

منبع: Softpedia

دیدگاه خود را وارد کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *