چه زمانی برای خرید گوشیهای پرچمدار گلکسی اس ۸ و اس ۸ پلاس سامسونگ مناسب است؟
همانطور که میدانید، شرکت سامسونگ از گوشیهای پرچمدار جدید خود از سری گلکسی S در اوایل فروردین رونمایی کرده است و دو مدل جدید از سری گلکسی S با نام گلکسی اس ۸ و گلکسی اس ۸ پلاس بهطور رسمی پیشفروش میشود. آنطور که ادعا میشود، شرکت سامسونگ در ۲۱ آوریل (۱ اردیبهشتماه) گوشیهای پرچمدار جدید خود را به بازار عرضه خواهد کرد و بهتازگی، پیشفروش گلکسی اس ۸ و گلکسی اس ۸ پلاس در بازار کشورمان آغاز شده است.
به همین جهت، برآن شدیم تا مقالهای را برای ارزیابی قیمت اولیه این مدل در زمان عرضه و همچنین، بهترین زمان برای خرید گوشیهای پرچمدار جدید سامسونگ بنویسیم تا راهنمای مناسبی در اختیار علاقهمندان قرار بگیرد. برای جزئیات بیشتر در ادامه مطلب با وبسایت گویا آیتی همراه باشید.
* در صورتیکه تمایل به خواندن تمامی متن نگارش شده پیرامون قیمت احتمالی و زمان مناسب برای خرید گلکسی اس ۸ و گلکسی اس ۸ پلاس ندارید، تنها قسمتهای مهمتر متن را که مشخص شده است، بخوانید.
هنگامیکه وارد وبسایت شرکت سامسونگ در ایران شوید، امکان پیشخرید گوشیهای پرچمدار گلکسی اس ۸ و گلکسی اس ۸ پلاس از چندین وبسایت مختلف از جمله دیجیکالا با گارانتیهای مایکروتل، هماهنگ و سامتل امکانپذیر خواهد بود و قیمت اولیه در نظر گرفته شده برای عرضه گلکسی اس ۸ و گلکسی اس ۸ پلاس به بازار در حدود ۲٫۸۸۰ میلیون هزار تومان و ۳٫۱۸۰ هزار تومان برآورد شده است و به همراه آنها، یک شارژر بیسیم، کاور شفاف، محافظه نمایشگر و کابل اضافه USB Type-C دریافت خواهید کرد. دیجیکالا که این دو گوشی را پیشفروش میکند، مدعی است که عرضه آنها را از ۹ اردیبهشت آغاز خواهد نمود.
برای مقایسه، قیمت نسخه آنلاک گوشی گلکسی اس ۸ و گلکسی اس ۸ پلاس برای عرضه در بازار ایالات متحده به ترتیب ۷۲۰ و ۸۵۰ دلار در نظر گرفته شده است که بسته به ارائهدهنده آن، قیمت مذکور اندکی متفاوت خواهد بود. اگر قیمت گوشیهای پرچمدار جدید سامسونگ را به واحد پول کشورمان برگردانیم، باید منتظر عرضه آنها (در صورت عرضه رسمی) با قیمتی نزدیک به قیمتهای در نظر گرفته شده برای پیشفروش گلکسی اس ۸ و گلکسی اس ۸ پلاس (پس از احتساب مالیات و …) باشیم.
با اینحال، روند عرضه گوشیهای هوشمند به بازار کشورمان متفاوت است و انتظار میرود که در زمان عرضه گوشی گلکسی اس ۸ و گلکسی اس ۸ پلاس به بازار در دهه اول اردیبهشت، قیمت هر دو مدل به ترتیب نزدیک به ۳ میلیون تومان و ۳٫۵ میلیون تومان باشد و با سابقهای که از فروشگاههای مختلف و همچنین، خردهفروشها در بازار کشورمان انتظار داریم، این روند حداقل تا نیمه خرداد ادامه خواهد داشت. پس از این بازه زمانی، قیمت گوشیهای پرچمدار جدید سامسونگ با افت نسبی همراه خواهد بود و در ادامه، قیمت هر یک به ۲٫۵ و ۲٫۸ میلیون تومان (به ترتیب برای گلکسی اس ۸ و گلکسی اس ۸ پلاس) تا اوایل شهریور ماه نزدیک خواهد شد.
در نهایت، کاهش قیمت گوشیهای پرچمدار جدید سامسونگ منوط به کاهش قیمت جهانی آنها میشود و با توجه به اینکه فروشگاههای ارائهدهنده تمایلی به کاهش سود دریافتی خود ندارند، این تاثیر حداقل تا اوایل آبانماه چندان ملموس نخواهد بود. به همین جهت، توصیه میکنیم در صورتیکه به خرید گوشیهای گلکسی اس ۸ و اس ۸ پلاس سامسونگ تمایل دارید، آنها را در اواخر خرداد و حتی در نیمه دوم تابستان خریداری نمایید.
اگر کاهش قیمت این مدلها چندان در خرید شما موثر نیست، خرید گوشیهای گلکسی اس ۸ و گلکسی اس ۸ پلاس در هنگام پیشفروش آنها به دلیل لوازم جانبی که به رایگان دریافت میکنید، نیز توصیه میشود. البته اگر به دنبال خرید این محصولات با قیمتی نزدیک به نسلهای قبلی یعنی ۲٫۱۰۰ تا ۲٫۳۰۰ هزار تومان هستید، باید تا نیمه پاییز برای کاهش قیمت گوشیهای پرچمدار جدید سامسونگ منتظر بمانید.
هرچند، بعید میدانیم که قیمت نهایی گلکسی اس ۸ و گلکسی اس ۸ پلاس، هیچگاه به کمتر از ۲ میلیون تومان برسد؛ نسل قبلی گوشیهای پرچمدار گلکسی S سامسونگ یعنی گلکسی اس ۷ و گلکسی اس ۷ اج، قیمتی نزدیک به ۶۷۰ دلار و ۷۷۰ دلار داشت و با توجه به عرضه گلکسی اس ۸ و گلکسی اس ۸ پلاس با قیمت ۷۲۰ و ۸۵۰ دلار، فعلاً انتظار برای افت قیمت گوشیهای گلکسی اس ۸ و گلکسی اس ۸ پلاس به کمتر از دو میلیون تومان بیهوده خواهد بود و این امر تنها در صورتی محقق میشود که شرکت سامسونگ، نسل بعدی گوشیهای پرچمدار گلکسی S را معرفی نماید یا برای رقابت با سازندگان دیگر، قیمت گوشیهای پرچمدار جدید خود را با قیمت کمتری عرضه نماید.
این نتایج با در نظر گرفتن الگوی کاهش قیمت گوشیهای پرچمدار دیگر سامسونگ به دست آمده است و بیشتر باید آن را در حد پیشبینی به شمار آورد. علاوهبراین، تغییر قیمت دلار در تابستان و پاییز نیز خود بر روی قیمت گوشیهای پرچمدار گلکسی اس ۸ و گلکسی اس ۸ پلاس تاثیر خواهد گذاشت و قیمت نهایی آنها را در فروشگاههای مختلف دستخوش تغییر میکند.
لازم بهذکر است که مدل عرضه شده از گوشیهای گلکسی اس ۸ و گلکسی اس ۸ پلاس به بازار ایران، از تراشه اگزینوس ۸۸۹۵ استفاده میکند و تنها در صورتی مدلهای مجهز به چیپست اسنپدراگون ۸۳۵ روانه بازار خواهد شد، که واردکنندگان به صورت غیرقانونی اقدام به وارد نمودن آن نمایند. از آنجاییکه ممکن است طرح رجیستری موبایل بهزودی به صورت جدیتر دنبال شود، احتمالاً نمیتوانید از امکانات ارتباطی مدلهایی که به صورت غیرقانونی به بازار ایران وارد شدهاند، استفاده نمایید و به همین جهت، توصیه میکنیم که همان مدلهای رسمی را که به صورت قانونی و با تراشه اگزینوس ۸۸۹۵ سامسونگ عرضه میشود، خریداری کنید.
لازم بهذکر است که گلکسی اس ۸ از یک نمایشگر ۵٫۸ اینچی بدون حاشیه سوپرآمولد با نسبت تصویر ۲ به ۱ و همچنین، رزولوشن Quad HD + (به عبارت بهتر، با رزولوشن ۱۴۴۰ در ۲۹۶۰ پیکسل) استفاده میکند و مدل پلاس نیز به یک نمایشگر ۶٫۲ اینچی با ویژگیهای مشابه مجهز شده است. پوشش کورنینگ گوریلا گلس ۵ برای نمایشگر گلکسی اس ۸ و گلکسی اس ۸ پلاس سامسونگ در نظر گرفته شده است و همچنین، هیچیک از این دو مدل به نمایشگر بدون انحنا مجهز نیست. برخلاف مدلهای قبلی، لبههای نمایشگر کمی گرد است اما این موضوع با توجه به کشیدهشدن نمایشگر بر روی لبهها، چندان جلبتوجه نخواهد کرد و همانند الجی جی ۶ به ذوق نمیزند!
علاوهبراین، مدلهایی که در بازار کشورمان عرضه خواهد شد، به چهار گیگابایت رم و ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی مجهز شده است و فعلاً مشخص نیست که شرکت سامسونگ در ایران، تصمیمی برای عرضه مدل ردهبالای گلکسی اس ۸ و گلکسی اس ۸ پلاس با شش گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی دارد یا خیر.
دوربین ۱۲ مگاپیکسلی با گشودگی دهانه لنزی f1.7 و فاصله کانونی ۲۸ میلیمتر، از دیگر مشخصاتی است که شرکت سامسونگ برای گوشی گلکسی اس ۸ و گلکسی اس ۸ پلاس در نظر گرفته شده است. این دوربین تقریباً مشابه با دوربینی است که شرکت سامسونگ در گلکسی اس ۷ و گلکسی اس ۷ اج به کار گرفته؛ هرچند، اشباع رنگ کمتری در تصاویر ثبت شده با دوربین گلکسی اس ۸ و گلکسی اس ۸ پلاس وجود دارد و همچنین، فرآیند پردازش تصاویر بهبود یافته است. در رابطه با دوربین سلفی آن، هنوز برای اظهار نظر بسیار زود است اما شرکت سامسونگ، گوشی اس ۸ و اس ۸ پلاس را به یک شاتر ۸ مگاپیکسلی با فوکوس خودکار و گشودگی دهانه لنزی f1.7 مجهز کرده است.
باتری ۳۰۰۰ میلیآمپر ساعت برای تامین انرژی در گوشی گلکسی اس ۸ به کار گرفته شده است واس ۸ پلاس نیز از یک باتری ۳۵۰۰ میلیآمپر ساعت استفاده میکند. به لطف استفاده از درگاه و اتصال USB Type-C فرآیند شارژ باتری در هر دو مدل به سرعت صورت میگیرد و کاربران، همچنان میتوانند گوشیهای جدید خود را نیز به صورت بیسیم شارژ نمایند.
گوشیهای پرچمدار گلکسی اس ۸ و گلکسی اس ۸ پلاس از سیستم تشخیص چهره، سنسور تشخیص عنبیه چشم و سنسور تشخیص اثرانگشت استفاده میکند. با اینحال، آنطور که پیداست، علیرغم ادعاهای موجود مبنی بر فریب دادن سنسور تشخیص چهره با تصویر یا چهره یک فرد در خواب، سیستم تشخیص چهره عملکرد بسیار خوبی دارد؛ هرچند، سامسونگ همچنان توصیه میکند تا برای پرداختهای موبایلی، از فرآیند تشخیص عنبیه چشم یا اثرانگشت استفاده نمایید. البته، سنسور اثرانگشت جایگیری مناسبی ندارد و به دلیل جایگیری آن در کنار لنز دوربین، ممکن است لنز دوربین را به جای سنسور تشخیص اثرانگشت لمس کنید. در اینحالت، ناچار خواهید بود تا همواره لنز دوربین را پیش از عکاسی تمیز نمایید. در غیر اینصورت، برنامه دوربین به شما یادآوری میکند که لنز دوربین کثیف است و باید آنرا پیش از عکاسی به دلیل عدم تاثیر بر روی تصاویر به ثبت رسیده، تمیز کنید.
این مقاله بهطور اختصاصی در وبسایت گویا آیتی نوشته شده و بازنشر آن بدون اجازه ممنوع است.
متنی درباره سود واردات عمد گوشی بنویسید