چیپ‎ست اسنپدراگون ۸۴۵ کوالکام، انتخاب جدید سامسونگ برای گلکسی S9

چیپ‎ست اسنپدراگون ۸۴۵ کوالکام، انتخاب جدید سامسونگ برای گلکسی S9
  • ۱۳۹۶/۰۲/۰۵
  • مقدم
  • 0

شرکت سامسونگ، به‌تازگی گوشی گلکسی S8 و گلکسی S8 Plus را عرضه کرده است اما این موضوع باعث نشده تا به شایعات موجود پیرامون محصولات جدید سامسونگ خاتمه داده شود و به همین جهت، گمانه‎زنی‌هایی مبنی بر توسعه گوشی گلکسی S9 توسط سامسونگ وجود دارد. یک گزارش جدید در کره جنوبی، نشان می‌دهد که شرکت سامسونگ و کوالکام برای توسعه یک چیپ‎ست برای گوشی گلکسی S9 با یک‌دیگر همکاری خواهند داشت. برای جزئیات بیشتر در ادامه مطلب با وب‌سایت گویا آی‌تی همراه باشید.

پلت‌فرم بعدی پرچم‎دار کوالکام، احتمالاً اسنپدراگون ۸۴۵ کوالکام نامیده خواهد شد و با پیشرفت‌های زیادی در مقایسه با نسل گذشته خود یعنی اسنپدراگون ۸۳۵ همراه شده است؛ این چیپ‌ست در حال‌حاضر به گوشی‌های پرچم‌دار زیادی از جمله شیائومی می ۶، اکسپریا XZ پریمیوم سونی و گلکسی اس ۸ سامسونگ قدرت می‌دهد. هم‌چنین، شایعاتی مبنی بر عرضه HTC U با تراشه اسنپدراگون ۸۳۵ کوالکام تا اواخر اردیبهشت وجود دارد و گمان می‌رود که شرکت وان‌پلاس نیز، گوشی پرچم‌دار OnePlus 5 را با این چیپ‌ست عرضه خواهد نمود.

براساس گزارش منتشر شده، شرکت کوالکام برای تولید چیپ‌ست اسنپدراگون ۸۴۵ با سامسونگ یا صنایع نیمه هادی تایوان (TSMC) همکاری خواهد داشت و زمانی‌که مراحل لازم برای توسعه این چیپ‌ست به پایان برسد، تولید انبوه آن به یکی از این دو شرکت واگذار می‌شود.

در صورتی‌که شرکت سامسونگ تولیدکننده چیپ‌ست اسنپدراگون ۸۴۵ کوالکام باشد، احتمالاً هم‌چنان شاهد عرضه گوشی‌های پرچم‎دار سازندگان دیگر با تاخیر خواهیم بود و اولین بخش از تراشه‌های تولید شده به گوشی پرچم‌دار جدید سامسونگ با نام گلکسی S9 اختصاص می‌یابد.

در همین رابطه، باید گفت که شرکت کوالکام تصمیم گرفت تا تولید چیپ‌ست اسنپدراگون ۸۳۵ کوالکام را به سامسونگ واگذار نماید اما به دلیل مراحل پیچیده کاهش فاصله بین ترانزیستورها، توسعه چیپ‌ست پرچم‌دار اسنپدراگون ۸۳۵ با مدتی تاخیر همراه شد. در نهایت نیز، شرکت سامسونگ تصمیم گرفت به دلیل استفاده از تراشه اسنپدراگون ۸۳۵ کوالکام برای عرضه گوشی پرچم‌دار جدید خود در بازار ایالات متحده، بخش اول از توسعه چیپ‌ست اسنپدراگون ۸۳۵ کوالکام را به محصولات جدید خود یعنی گلکسی S8 و گلکسی S8 Plus اختصاص دهد.

به همین جهت، شرکت ال‌جی در نهایت مجاب شد تا برای تضمین فروش حداقلی گوشی‌ پرچم‌دار ال‌جی جی ۶، آن‌را با چیپ‌ست اسنپدراگون ۸۲۱ کوالکام به صورت گسترده عرضه نماید؛ این در حالی است که گوشی‌های پرچم‌دار جدید سامسونگ از آخرین تراشه پرچم‌دار کوالکام یعنی اسنپدراگون ۸۳۵ استفاده می‌کند.

فناوری ساخت ۱۰ نانومتری برای چیپ‌ست اسنپدراگون ۸۳۵ کوالکام در نظر گرفته شده است و انتظار می‌رود که نسل جدید آن یعنی اسنپدراگون ۸۴۵ با فرآیند ساخت ۷ نانومتری همراه شده باشد. اسنپدراگون ۸۳۵ کوالکام به دلیل توسعه با لیتوگرافی ۱۰ نانومتری، ۲۷ درصد سرعت پردازشی بیشتری در مقایسه با نسل گذشته خود با فرآیند ساخت ۱۴ نانومتری دارد و هم‌چنین، مصرف انرژی در این تراشه تا ۳۰ درصد نسبت به نسل گذشته خود کاهش یافته است.

شرکت سامسونگ، به‌تازگی از یک تراشه اگزینوس جدید رونمایی کرده است که از فرآیند ساخت ۱۰ نانومتری نسل دوم استفاده می‎کند که در مقایسه با نسل اول، تا ۱۰ درصد سرعت پردازشی بیشتری دارد و مصرف انرژی در این مدل تا ۱۵ کاهش یافته است. به همین جهت، انتظار می‌رود که این شرکت، به‌زودی مراحل توسعه چیپ‌ست پرچم‌دار جدید خود را با لیتوگرافی ۷ نانومتری آغاز نماید تا محصولی قابل‌رقابت برای تراشه اسنپدراگون ۸۴۵ ارائه دهد.

لازم به‌کر است که شرکت سامسونگ به احتمال زیاد، گلکسی S9 را در دو نسخه با نمایشگر ۵٫۸ اینچی و ۶٫۲ اینچی عرضه خواهد کرد و احتمالاً هر دو مدل، به نمایشگری با چهار لبه منحنی مجهز شده است؛ این موضوع باعث  می‌شود تا فضای بیشتری از پنل جلوی گوشی به نمایشگر آن اختصاص یابد.

در رابطه با حافظه رم نیز باید گفت که به احتمال زیاد، شرکت سامسونگ از شش گیگابایت رم در گوشی پرچم‌دار جدید خود با نام گلکسی S8 استفاده خواهد کرد و ممکن است حافظه داخلی بیشتری برای این گوشی در نظر گرفته شود. علاوه‌براین، احتمالاً در نهایت، گلکسی S9 به عنوان اولین مدل از سری گلکسی S سامسونگ با دوربین دوگانه عرضه می‌شود.

منبع: Softpedia

دیدگاه خود را وارد کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *