چطور با اپ تایمر استفاده از اپلیکیشن ها را زمان بندی کنیم؟
بسیاری از اوقات ما متوجه گذران زمان در کار کردن با اپلیکیشن ها نیستیم. از طرفی گاهی وقت ها، برای این که بتوانیم میزان گوشی به دست بودن فرزندان مان را مدیریت کنیم، با چالش روبرو می شویم.
اپلیکیشن هایی وجود دارد که به شما کمک می کند بتوانید به بهترین شکل ممکن مدت زمان همراهی با اپ ها را مدیریت کنید و تنظیم کنید و بعد به سادگی اپلیکیشن ها را بلاک کنید. این کار کمک می کند با یک اجبار مجازی و نرم افزاری، دسترسی تان به برخی اپ ها قطع شود.
تنظیمات اپ تایمر در گوشی های اندرویدی
آموزشی که با شما همراه هستیم مربوط به گوشی های اندرویدی است. برای این کار لازم است که اپلیکیشن Digital Wellbeing را دانلود و نصب کنید. این ابزار، در حقیقت ویژگی مدیریت زمان نمایشگر گوگل است.
و در تلفن های Google Pixel ، دستگاه های Android One (دارای Android 9 Pie و بالاتر) و تعداد محدودی از تلفن های دیگر در دسترس است. پس از بارگیری برنامه Digital Wellbeing در دستگاه خود ، آن را به عنوان یک مورد تنظیمات نشان می دهد.
با کمک این برنامه می توانید ابزار مدیریتی خاصی داشته باشید. بدین ترتیب می توانید بفهمید که چند بار به سراغ گوشی موبایل تان رفته اید، چقدر وقت در آن صرف کرده اید و حتی چند نوتیفی دریافت کرده اید.
بنابراین با این اپ می توانید مدیریت زمان خود و دسترسی به اپ ها و محدود سازی و بلاک کرددن اپ ها را تنظیم کنید.
روش استفاده از برنامه مدیریت زمان در اندروید ۹
نوتیفی بار را به طرف پایین سوایپ کنید و بعد روی آیکون چرخ دنده که مربوط به تنظیمات و یا Settings است ضربه بزنید. سپس روی Digital Wellbeing and Parental Controls ضربه بزنید
بعد از این کار، داشبور را مشاهده می کنید که اپلیکیشن های مختلفی در آن وجود دارد. بعد از این، یکی از اپ ها را انتخاب کنید. برای مثال من YouTube را انتخاب کرده ام. بعد از این روی آیکون مقابل آن کلیک کنید تا بتوانید بخش های تنظیماتی مربوط به هر اپ را باز کنید.
بعد از این کار، پنجره پاپ آپی باز می شود، که شما می توانید از طریق آن، تایمر مورد نظر را تنظیم کنید. بعد از تایمر OK را بزنید و تنظیمات را تایید کنید.
بعد از این که این کار را انجام دادید، مدت زمان مورد نظری که تنظیم کرده اید و سر رسید، برنامه غیر فعال می شود. بعد از این اگر بخواهید دوباره برنامه را فعال کنید باید به اپلیکیشن Digital Wellbeing بروید و از آن جا تنظیمات لازم را اعمال کنید و شرایط را فعال یا غیر فعال کنید.
روش استفاده از Focus Mode در اندروید ۱۰
اندروید ۱۰ دارای یک ویژگی ذاتی به نام Focus mode است. این قابلیت نوعی سرویس بلاک سازی اپلیکیشن هاست و به صورت دسته ای برای غیر فعال کردن و محدود کردن نرم افزارهای مختلف بکار می رود. البته شاید شما نتوانید برخی از اپلیکیشن ها را با آن متوقف کنید.
نکته دیگری که وجود دارد این است که شما به کمک این اپلیکیشن نمی توانید روی مدت زمان استفاده از نرم افزارها تایمر اعمال کنید. بلکه باید این کار را با یک سری اپ های دیگر انجام شدنی کنید.
اگر به دنبال این هستید که به طور دستی در لحظه اپ هایی را بلاک کنید فوکوس مود یک گزینه عالی است. برای این کار، تنظیمات را باز کنید و Digital Wellbeing and Parental Controls را انتخاب کنید.
سپس بر روی Show Your Data کلیک کنید:
سپس بر روی Focus Mode کلیک کنید.
بعد از این اپلیکیشنی را که می خواهید حالت Focus روی ان اعمال شود را انتخاب کنید. سپس Turn On Now را بزنید تا بتوانید این قابلیت را فعال کنید.
شما می توانید Focus Mode را به بخش نوتیفی سنتر اضافه کنید و برای غیر فعال کردن اپ ها به راحتی فقط با پایین کشیدن مرکز نوتیفی ها به آن دسترسی داشته باشید. بدین ترتیب نیازی به مراجعه به بخش تنظیمات نیست.
این کار را باکشیدن “Focus Mode” به سمت نوتیفی ها می توانید انجام دهید:
حالا فقط می توانید با یک ضربه روی فوکوس مود، آن را فعال یا غیر فعال کنید.
ایجاد امکان زمان بندی اپلیکیشن در اندروید های پایینتر از ۹
همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم ، ویژگی های Digital Wellbeing فقط در تعداد انگشت شماری از Google Pixel ، Android One و سایر دستگاه ها در دسترس هستند. حتی در این موارد ، حالت Focus در اندروید ۱۰ کاملاً محدود است.
اگر می خواهید از این ویژگی ها در سایر تلفن های اندرویدی استفاده کنید ، چه می کنید؟ یا اگر می خواهید حالت فوکوس را برنامه ریزی کنید تا برنامه ها را در مواقع مشخص مسدود کنید؟ می توانید هر دو را با برنامه های شخص ثالث انجام دهید.
Stay Focused ابزار زمان بندی اپلیکیشن در اندروید
Stay Focused نرم افزاری است که به شما کمک می کند با روش های مختلف امکان زمان بندی اپلیکیشن را فراهم کنید.
از جمله این روش ها می توان تنظیم کردن زمان برای بلاک شدن اپلیکیشن، آف شدن اپ ها در تایم مشخص و حتی ایجاد بازه های زمانی برای فعال یا غیر فعال بودن نرم افزار.
بعد از این که این اپلیکیشن را نصب کردید، باید به آن امکان دسترسی به دیتاها را بدهید. برای ادامه Click to Grant را انتخاب کنید.
در اسکرین بعدی که مشاهده می کنید Stay Focused را انتخاب کنید.
در ادامه Permit Usage Access را مشاهده می کنید که یک تاگل تنظیماتی مقابل ان قرار دارد. این تاگل را روشن کنید.
بدین ترتیب تنظیمات را مطابق میل خود انجام می دهید. در کنار اپلیکیشن یک نماد Padlock نمایش داده می شود که با کمک آن می توانید تنظیمات و محدودیت ها را روی آن اعمال کنید.
وقتی روی این آپشن ضربه می زنید گزینه های مختلفی در دسترس شما است. از جمله این موارد Daily Usage Limit است. پس روی آن ضربه بزنید:
در بخش بعدی تایم مورد نظر، روز مورد نظر در هفته و غیره را انتخاب کنید و بعد بعد save را در سمت راست و بالا بزنید.
بعد از این به لیست اپلیکیشن ها برگردید، و بعد در صفحه پیکر بندی نرم افزار روی Specific Time Intervals. کلیک کنید.
با این بخش از نرم افزار می توانید اپلیکیشن را در روز خاصی از هفته، در تایم خاصی مسدود کنید. برای این کار کافی است که روی علامت + در مقابل In Intervals کلیک کنید.
با این نرم افزار حتی می توانید تمام روزهای هفته را برای اعمال این محدودیت تنظیم کنید.
بعد یک صفحه پاپ آپ باز می شود. در این صفحه با کمک گزینه های “From” و“To” می توانید تایمی که می خواهید در آن محدودیت و ممنوعیت استفاده را ایجاد کنید مشخص کنید.
سپس روی save کلیک کنید تا تنظیمات اعمال شود. حالا اگر در روز مشخص شده و در تایم مورد نظرتان به این اپلیکیشن مراجعه کنید متوجه می شوید که نرم افزار غیر فعال شده است.
ActionDash نیز نرم افزار دیگری است که به شما کمک می کند به بهترین شکل ممکن، روی نرم افزارهای تان زمان بندی ایجاد کنید و کنترل استفاده از آن ها را در دست بگیرید. این نرم افزار یک جایگزین عالی برای نرم افزار Digital Wellbeing گوگل است. در واقع اگر اندرویدی پایین تر از ۹ دارید و دلتان می خواهد از Digital Wellbeing استفاده کنید، فقط کافی است ActionDash را از اینجا دانلود و نصب کنید. البته برای این که بخواهید از کلیه امکانات آن استفاده کنید لازم است که فقط حدود ۸ دلار پرداخت کنید.
آیا در این رابطه سوالی دارید؟