خرید یا دریافت قیمت موتور برق یا ژنراتور برق از فروشگاه اینترنتی کیف ابزار

خرید یا دریافت قیمت موتور برق یا ژنراتور برق از فروشگاه اینترنتی کیف ابزار
  • 1402/4/26
  • گویا آی تی
  • 0

در فصل تابستان، که به دلیل گرما مصرف برق افزایش می‌یابد و شبکه قادر به پاسخگویی به همه بارها نیست، احتمالاً تعدادی از مشترکان با قطعی برق مواجه می‌شوند.

شاید قطعی چندساعته برق برای خیلی‌ها، علی‌رغم آزاردهنده بودن، قابل تحمل باشد، اما مصرف‌کنندگانی، اغلب تجاری و صنعتی، نیز هستند که قطعی‌های مکرر موجب ضرر و زیان آن‌ها خواهد شد.

همین امر سبب می‌شود بسیاری از مصرف‌کنندگان به دنبال راهکارهایی برای تأمین برق در شرایط اضطراری و قطعی برق باشند. یکی از این راهکارها استفاده از ژنراتور برق یا همان موتور-ژنراتور است که در بین مردم با نام موتور برق شناخته شده است.

تعریف موتور برق یا ژنراتور برق

موتور برق یا ژنراتور برق یک ابزار الکترومکانیکی و به عبارت بهتر دستگاهی است که انرژی مکانیکی حاصل از سوخت را به انرژی برق تبدیل می‌کند. در واقع موتور برق نوعی ژنراتور سیار و قابل حمل است که در صورت نبود منبع برق می‌توان از آن به عنوان یکی نیروگاه کوچک استفاده کرد. معمولا موتورهای برق دارای خروجی مشابه با برق شهری هستند.

اجزای تشکیل دهندۀ موتور برق

هر موتور برق در حالت کلی از یک موتور دیزلی و یک ژنراتور یا دینام تشکیل شده است که حرکت دورانی موتور دیزلی باعث چرخش دینام و در نتیجه ایجاد جریان الکتریکی می‌شود. اما اگر نگاه دقیق‌تری به این دستگاه‌ها داشته باشیم با اجزای مختلفی مانند موتور، آلترناتور، تنظیم‌کننده ولتاژ، پنل برق، بخش خنک‌کننده و سیستم روغن‌کاری مواجه می‌شویم که وجود هریک از آنها برای عملکرد صحیح موتور برق الزامی خواهد بود.

موتور دستگاه به عنوان مهمترین بخش یک موتور برق شناخته می‌شود که وظیفه تبدیل سوخت به حرکت چرخشی را بر عهده دارد. وظیفه تبدیل انرژی مکانیکی به انرژی الکتریکی نیز بر عهده آلترناتور است. تنظیم‌کننده ولتاژ نیز به عنوان یک صافی عمل کرده و نوسانات برق خروجی را اصلاح و ترمیم می‌کند.

پنل برق نیز به عنوان یک محافظ عمل کرده و عملکرد کلیه بخش‌های دستگاه را بر طبق استانداردهای معین، کنترل می‌کند. احتراق و تبدیل انرژی در موتور برق باعث افزایش دمای بخش‌های مختلف آن می‌شود و بخش خنک‌کننده وظیفه تهویه و خنکسازی آنها را بر عهده دارد. وجود بخش‌های مکانیکی در قسمت موتور نیز استفاده از سیستم روغن‌کاری را به یک ضرورت غیرقابل انکار تبدیل می‌کند.

انواع موتور برق

تقسیم‌بندی از نظر سوخت مصرفی: از نظر سوخت مورد استفاده می‌توان موتورهای برق را در سه دسته گازی، بنزینی و دیزلی تقسیم‌بندی کرد. موتورهای برق گازسوز نسبت به موتورهای بنزنی دارای مصرف سوخت و آلودگی کمتر و همچنین طول عمر بیشتری هستند و قدرت خروجی کمتری در مقایسه با موتورهای بنزینی دارند. موتورهای بنزینی به عنوان رایج‌ترین و پرکاربردترین نوع موتورهای برق محسوب می‌شوند که از مزایای آنها می‌توان به دسترسی آسان به سوخت بنزین و قیمت کمتر نسبت به نمونه‌های گازی اشاره کرد.

تقسیم‌بندی از نظر نحوه راه‌اندازی: معمولا راه‌اندازی و فعالیت موتورهای برق به سه روش هندلی، استارتی و خودکار انجام می‌شود.

تقسیم‌بندی از نظر خروجی موتور برق: موتورهای برق از نظر نوع خروجی به دو دسته تک‌فاز و سه‌فاز تقسیم‌بندی می‌‎شوند. مدل‌های تک‌فاز برای استفاده‌های معمول و نمونه‌های سه‌فاز برای استفاده در مصارف صنعتی و راه‌اندازی ابزارآلات سنگین کاربرد دارند.

مهمترین نکته برای خرید موتور برق

در خرید موتور برق یا خرید ژنراتور برق، توان خروجی یک موتور برق، مهمترین فاکتوری که باید در نظر گرفت و مقدار آن بر اساس نوع کاربری و مجموع توان دستگاه‌های مورد استفاده تعیین می‌‎شود. البته برای راه‌اندازی دستگاه‌های دارای استارت مانند پمپ آب، یخچال، کولر و … باید توان خروجی موتور برق را حدود ۱٫۵ برابر بیشتر از مجموع توان موردنیاز دستگاه‌های مصرف‌کننده در نظر بگیریم.

این دستگاه‌ها در هنگام روشن شدن یا زدن استارت به توان و جریان لحظه‌ای بیشتری نیاز دارند که در صورت رعایت نکردن این موضوع، موتور برق قادر به راه‌اندازی و روشن کردن آنها نخواهد بود.

نکاتی که باید در خرید موتور برق به آن‌ها توجه کنیم

در کنار توجه ویژه به توان خروجی موتور برق به عنوان مهمترین عامل در انتخاب محصول مناسب، باید به موارد دیگری مانند نوع سوخت، راندمان، میزان آلودگی صوتی، امکانات جانبی، قیمت، وزن، ابعاد، برند و گارانتی این محصول نیز دقت کنیم. البته برای خرید موتور برق یا دریافت قیمت موتور برق می‌توانید از مشاورۀ فنی کارشناسان فروشگاه اینترنتی کیف ابزار استفاده کنید.

بهترین برندهای تولیدکننده موتور برق

شرکت‌های مختلفی در زمینه تولید موتور برق فعالیت دارند که از مهمترین و معروف‌ترین آنها می‌توان به برندهای المکس، هوندا، کاما، راتو، گرین پاور، کنزاکس، رونیکس، اکتیو، هیوندای، بلک مکس، ادون، آینهل و… اشاره کرد.

دیدگاه خود را وارد کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *