کلیک فیک گوگل ادز چیست؟ راهکار جلوگیری از کلیک فیک

کلیک فیک گوگل ادز چیست؟ راهکار جلوگیری از کلیک فیک
  • ۱۴۰۳/۱۱/۲۴
  • گویا آی‌تی
  • 0

 

تبلیغات در گوگل، یکی از روش‌های نوین در دنیای دیجیتال مارکتینگ است که به کسب و کارها امکان استفاده از ظرفیت تمام نشدنی موتور جستجوی گوگل را اعطا می‌کند. بسیاری از برندهای مشهور نیز امروزه از تبلیغات نمایشی گوگل استفاده می‌کنند تا نام و برند خود را بیش از پیش سر زبان‌ها بیاندازند.

یکی از مشکلات گوگل ادز و سایر روش‌های تبلیغات کلیکی، کلیک فیک گوگل ادز است. در این مقاله قصد داریم به بررسی چیستی کلیک فیک گوگل ادز بپردازیم و ببینیم کلیک‌های فیک در تبلیغات کلیکی به ضرر چه کسانی است و توسط چه کسانی انجام می‌شود. اگر شما هم به دنبال روش‌های تبلیغات در گوگل هستید، پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

کلیک فیک گوگل ادز چیست؟

گوگل ادز یک سیستم مبتنی بر تبلیغات کلیکی است که تمام محاسبات خود را بر مبنای تعداد کلیک‌ها و میزان اثربخشی آن انجام می‌دهد. این محاسبات در حالتی به ایجاد نتایج معتبر منجر می‌شوند که کلیک‌های صورت گرفته از طریق گوگل ادز شامل کاربران واقعی باشد یا در اصطلاح، ارگانیک باشد.

کلیک‌های فیک، کلیک‌های غیر ارگانیکی هستند که با هدف ایجاد اختلال در عملکرد گوگل ادز و کلاهبرداری از این سیستم تبلیغاتی انجام می‌شوند. کلیک‌های فیک، کاربران حقیقی یا ربات‌هایی هستند که منجر به هیچ نوع خریدی نمی‌شوند و صرفا یک ترافیک بیهوده و اضافی را به سایت شما تحمیل می‌کنند. انگیزه پشت کلیک‌های فیک می‌تواند یکی از موارد زیر باشد:

برخی از رقبایتان که با انجام این کلیک‌ها، هزینه تبلیغات کلیکی شما را بدون افزایش فروش، بیشتر می‌کنند. از آنجا که با هر کلیک روی لینک سایت شما، مبلغی از اعتبار حساب گوگل ادزتان کم می‌شود، کلیک‌های فیک می‌تواند هزینه‌ها را افزایش دهد؛ تا جایی که در نقطه مشخصی، شما را متقاعد کنند کلا قید تبلیغات از گوگل را بزنید.

صاحبان سایت نیز گاهی دست به کلیک فیک گوگل ادز می‌زنند. در این حالت، صاحبان سایت‌هایی که تبلیغ کلیکی روی سایت خود قرار داده‌اند با کلیک‌های فیک، از گوگل ادسنس درآمد کسب می‌کنند.

احتمالا نیاز به یادآوری نداشته باشد که هر دو حالت، روش‌هایی کلاهبردارانه و غیراخلاقی است که منجر به تحمیل هزینه‌های اضافی به شما و شریک تبلیغاتی‌تان می‌شود. با این وجود، کلاهبرداران هم بخش انکارناپذیری از دنیا هستند و شما برای آن که خودتان را حفظ کنید، باید به دنبال روش‌های مقابله با آنها باشید. اما آیا روشی برای مقابله وجود دارد؟

پیش از بیان روش‌های کاهش کلیک فیک گوگل ادز، بهتر است با روش‌های کلیک فیک آشنا شویم. به طور کلی، ۳ روش برای کلیک فیک گوگل ادز وجود دارد:

ربات‌ها

یکی از روش‌های جدید برای ایجاد کلیک فیک گوگل ادز، ربات‌ها هستند. با پیشرفت‌های اخیر هوش مصنوعی، فعالیت ربات‌ها روز به روز برای موتورهای جستجو غیر قابل تشخیص‌تر می‌شود و همین موضوع، فعالیت ربات‌ها برای ایجاد کلیک فیک را گسترش می‌دهد. ربات‌ها برای ایجاد رفتارهایی کاملا مشابه با فعالیت یک کاربر حقیقی آموزش می‌بینند تا هنگام ورود به سایت، به عنوان ربات بلاک نشوند.

جمع‌سپاری

برخی از سایت‌ها، در محتوای خود کاربران را به کلیک روی تبلیغات موجود در سایت تشویق می‌کنند. این سایت‌ها با عباراتی نظیر «حمایت از ما با کلیک روی تبلیغات» مقدمات کلیک روی تبلیغات را فراهم می‌کنند. با وجود اینکه این کلیک‌ها توسط کاربران حقیقی انجام می‌شود اما از آنجا که کاربر با تبلیغ هیچ ارتباطی برقرار نمی‌کند و کلیک او تا حدی از روی اجبار یا از روی حس ترحم است، این روش نیز به عنوان کلیک فیک گوگل ادز شناخته می‌شود.

کلیک‌فارم‌ها

در برخی از کشورها، شرکت‌هایی وجود دارد که با کلیک روی تبلیغات، به کارمندان خود پول می‌دهند. در این شرکت‌ها، تنها وظیفه کارمندان کلیک روی تبلیغات است و حقوق آنها بر مبنای کلیک‌ها پرداخت می‌شود. عمده اجرای این روش در کشورهایی با ارزش پول پایین انجام می‌شود.

کلیک فیک گوگل ادز چه تاثیری روی تبلیغات شما دارد؟

اولین و اصلی‌ترین ضرر کلیک‌های فیک برای کسب و کار شما، هزینه‌ای که برای هیچ و پوچ از جیبتان می‌رود. یک کلیک فیک، اگر شناسایی نشود، به هر حال یک کلیک است و شما باید بابت آن، هزینه تبلیغات به گوگل بدهید و این هزینه عدد کوچکی نیست. بنابراین، بازدهی تبلیغات کلیکی برای شما با وجود کلیک فیک گوگل ادز کاهش می‌یابد.

دومین اثر منفی کلیک فیک روی تبلیغات شما، از دست رفتن اعتبار نتایج تبلیغات است. نمودارهای محاسبه نرخ تبدیل و نرخ ترافیک ورودی سایت با وجود کلیک‌های فیک، عملا ارزش خود را از دست می‌دهند و غیر قابل استناد می‌شوند.

سومین مشکل کلیک فیک، عدم اعتماد شما به سیستم گوگل ادز است. با تشدید وضعیت کلیک‌های فیک، هزینه شما بدون بازدهی خاصی بالا می‌رود و این موضوع، باعث می‌شود شما به فکر عوض کردن روش تبلیغاتی خود باشید. در این حالت، هم گوگل مشتریان خود را از دست می‌دهد و هم شما از یک بازار بزرگ یعنی سرچ باکس گوگل محروم مانده‌اید. به همین دلیل، گوگل نیز در کنار شما، با کلیک‌های فیک در سیستم گوگل ادز مقابله می‌کند.

روش های مقابله با کلیک فیک گوگل

اکنون که با روش‌های تولید کلیک فیک گوگل ادز آشنا شدیم، باید ببینیم آیا روشی برای مقابله با این تهدید وجود دارد؟

خوشبختانه پاسخ مثبت است. چند روش برای مقابله با کلیک فیک گوگل ادز وجود دارد که بهترین روش‌های این کار عبارت‌اند از:

ری‌مارکتینگ

ریمارکتینگ یا بازاریابی مجدد، فرآیندی است که تمرکز آن بر روی بازدیدکنندگان قبلی شماست. در این روش، شما تبلیغات خود را حتی پس از جذب کلیک نیز ادامه می‌دهید تا کاربران واقعی که به مشتری تبدیل نشده‌اند، به روش‌های دیگری مجددا به سایت شما جذب شوند.

تکنیک‌های گوگل برای شناسایی کلیک فیک

خود سیستم گوگل ادز، مبارز اصلی در مسیر حذف کلیک فیک است. الگوریتم‌های پیشرفته گوگل برای ابزار گوگل ادز، کاربرانی که رفتارهای مشابه دارند یا آی‌پی آنها دارای لوکیشن یکسانی است و امکان دارد کلیک فیک باشند را شناسایی کرده و ضمن بلاک آنها، کلیک آنها را برای شما محاسبه نمی‌کند.

ابزارهای شناسایی کلیک فیک

همانطور که ربات‌هایی برای ایجاد کلیک فیک وجود دارد، ربات‌ها و ابزارهایی هم برای مقابله با کلیک‌های فیک وجود دارد. این ابزارها با شناسایی رفتار کاربرانی که شباهت بالایی با همدیگر داشته‌اند، آنها را به عنوان ربات یا کلیک فیک گوگل ادز تشخیص می‌دهد و در شمار کلیک‌های سایت، این کاربران را لحاظ نمی‌کند.

جمع‌بندی

تبلیغات گوگل ادز در کنار تبلیغات ویدیویی گوگل در یوتیوب، از جمله راه‌های تبلیغات در گوگل هستند. متاسفانه کلاهبرداران به این روش تبلیغاتی نیز وارد شده‌اند و با ایجاد کلیک‌های فیک، ارگانیک بودن این سیستم‌های تبلیغاتی را به هم ریخته‌اند. برای اطلاعات بیشتر می توانید وارد سایت https://samvision.co/ شوید.

رپورتاژ

دیدگاه خود را وارد کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *