پایان تلخ برای کی‌کجاس | تحریم نفس استارت آپ ها را بند آورد

پایان تلخ برای کی‌کجاس | تحریم نفس استارت آپ ها را بند آورد
  • ۱۴۰۴/۰۳/۰۳
  • مبینا ارجمندی
  • 0

 استارتاپ‌ «کی کجاس» و «سیدارمپ»، دو پلتفرم پیشگام ایرانی در حوزه فناوری مکان‌یابی، پس از ۱۰ سال فعالیت برای همیشه تعطیل شدند.

 «محسن طالب»، بنیان‌گذار این مجموعه، در توییتی این خبر را اعلام کرد. این استارتاپ‌ها که کار خود را با الهام از Yelp و Foursquare آغاز کردند، با تولید نقشه‌های بومی و ارائه API به شرکت‌هایی نظیر اسنپ و تپسی، نقش مهمی در اکوسیستم فناوری ایران ایفا کردند. در سال ۱۳۹۴، شرکت سرآوا با سرمایه‌گذاری ۷۵۰ میلیون تومانی (معادل ۲۲۰ هزار دلار آن زمان) وارد این مجموعه شد و فعالیت‌ها تحت برند «سیدار استودیو» گسترش یافت.

پایان تلخ برای کی‌کجاس | تحریم نفس استارت آپ ها را بند آورد

آنطور که طالب گفته، چالش‌های اقتصادی پس از خروج آمریکا از برجام در سال ۱۳۹۷، کاهش ارزش پول ملی و مشکلات مالیاتی و سنگ‌اندازی نهادهای گوناگون، این مجموعه را به تعطیلی کشاند.

طالب در توییت‌های خود اشاره می‌کند که پس از قرار گرفتن سیدار در «خواب زمستانی» در سال ۱۳۹۸، اکنون با شروع روند انحلال شرکت سرمایه‌گذار سرآوا، تعطیلی کامل سیدارمپ و کی کجاس نیز رقم خورده است.

منبع: زومیت

دیدگاه خود را وارد کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *