كمپاني onkyo كارت صداي جديد Wavio SE-300PCIE PCI-Express كه مجهز به تكنولوژي X-Fi كمپاني كريتيو است را عرضه نمود. اين كارت صداي 7.1 كانال از مداربندي DIDRC (“مداربندي كاهش اغتشاشات مدولاسيون داخلي ديناميك”) كمپاني onkyo و تكنولوژي گنجانده شده 20K2 X-Fi با EAX پيشرفته كيفيت بالاي 5.0 براي انتقال خروجي صوتي حرفه­اي بهره مي­برد.

كارت صداي Wavio SE-300CIE به قيمت 34800 ين عرضه مي­شود.

منابع: [Onkyo][Impress]

نظرات کاربران
اشتراک در
اطلاع از
3 نظرات
محمد حسین
15 سال قبل

بعضی از شرکت ها که بخوان نظر مشتریان رو به خودشون جلب کنند یه جنسی رو تولید می کنند که هیچ کاربردی نداره اگر دقت کنید همه ی مادربردهای امروزی کارت صدا onboard داره دیگه هیچ احتیاجی به کارت صدا نداره.

amir
پاسخ به  محمد حسین
15 سال قبل

mohamad yani to vaghean fek kardi karte sedaye on boardo mituni ba karte sedaye external moghayese kooni?
tahala aslan be tavavote sedaye in 2 ta shekle karte seda pey bordi kdarii hamchin harfii mizanii?????!!!!!

محمد حسین
پاسخ به  amir
15 سال قبل

این حرفی که می زنی درست ؛ اما وقتی با همین کارت صداهای onboard یه آهنگ رو گوش می کنی موقعی که صدای اسپیکر رو زیاد می کنی بلندگوها به وز وز می افته، حالا چطوری میشه به کارت صدای اکسترنال صدای بلندی رو گوش کرد؟ کارت صدای سیستم خودم هم از همین تکنولوژی X-Fi استفاده می کنه و روی شکاف PCI-E X1 نصب شده و صدای اون با صدای اسپیکرهای دیگه تفاوتی نداره.