سامسونگ نوت ۴ یکی از موفق ترین نمونه های فبلت موجود در بازار است که نسبت هزینه و کارایی در این گوشی از تناسب خوبی برخوردار است.

در این نوشتار روش های مختلف ریست کردن این گوشی را برای شما ارائه خواهیم نمود.

اگر شما بخواهید گلکسی نوت ۴ خود را به دیگری واگذار کنید باید حتما گوشی خود را ریست کنید. ریست به تنظیمات کارخانه ای باعث می شود تا تمام تنظیمات گوشی به حالت اولیه باز گردد و انگار گوشی را تازه از بازار خریده اید. این کار باعث می شود تا تمام اطلاعات و فایل های شخصی شما پاک شود.

اگر به دلیل ایجاد مشکلی می خواهید گوشی خود را ریست فاکتوری کنید، حتما از اطلاعات گوشی خود پشتیبان تهیه کنید چون پس از ریست دسترسی به این اطلاعات نخواهید داشت.

دو راه برای ریست کردن گلکسی نوت  وجود دارد راه اول ریست نرم (Soft Reset) هست که باعث می شود تنظیمات گوشی شما به حالت اولیه برگردد. البته توجه داشته باشید که این تنظیمات مجددا قابل بازگردانی نخواهد بود.

راه دوم نیز ریست سخت افزاری (Hard reset) اگر به دلیل ایجاد مشکلی شما نیاز به ریست فاکتوری (بازگرداندن کامل گوشی به حالت اولیه) دارید شما باید با استفاده از کلید های ترکیبی ریست سخت افزاری انجام دهید.

در ادامه نحوه ریست نرم و سخت افزاری را باهم مرور خواهیم کرد.

چگونه گلکسی نوت ۴ را ریست نرم کنیم:

  • گوشی خود را روشن کنید و قفل صفحه را باز نمایید
  • به تنظیمات “Settings app”مراجعه کنید.
  • ” user and backup” را بیابید
  • گزینه “Backup and reset” را انتخاب کنید
  • “Factory data reset” را انتخاب و سپس “Reset device” را کلیک کنید
  • بعد از این مراحل “Delete all” را انتخاب کنید.
  • حال گوشی شما شروع به ریست اطلاعات و تنظیمات در مدت زمان کوتاهی خواهد کرد.

چگونه گلکسی نوت ۴ را ریست سخت افزاری کنیم:

  • گوشی خود را خاموش کنید
  • دکمه زیاد کردن صدا (ولوم بالا) و کلید Home و کلید Power را باهم نگه دارید.
  • هنگامی گوشی شروع به ویبره زدن کرد، دکمه Home و دکمه Power را رها و دکمه ولوم بالا را نگه دارید.
  • اکنون سیستم ریکاوری اندروید لود می شود حال می توانید دکمه ولوم بالا را نیز رها کنید.
  • در این صفحه شما می توانید از دکمه های بالا و پایین ولوم برای جابجایی بین منو ها و دکمه POWER برای انتخاب گزینه ها استفاده کنید.
  • “wipe data / factory reset” را انتخاب کنید
  • سپس گزینه “Yes — delete all user data” را انتخاب کنید.
  • این پروسه زمانی کامل می شود که شما گزینه “Reboot system now” را انتخاب کنید.

منبع: mobilegeeks