ندای فناوری اطلاعات – چهارشنبه، 11 خرداد 1390

  • 1390/3/11
  • محسن پاك نيت
  • 26

ندای فناوری اطلاعات، نام پادکست جدیدیه که مجله اینترنتی گویا آی‌تی برای شما تهیه کرده. فعلا که تصمیم داریم روزهای زوج، ندای فناوری اطلاعات رو براتون منتشر کنیم. اما اگه مشغله‌ی کاری و درسی مانع این کار بشه، شاید برنامه رو به یه “گاه‌آوا” تبدیل کنیم که گهگاهی به خونه‌های شما میاد و براتون از دنیای فناوری اطلاعات حرف می‌زنه. در هر حال، فعلا تا اطلاع ثانوی، روزهای زوج می‌تونید ندای فناوری اطلاعات رو بشنوید و ما رو در گذروندن لحظات فناورانه‌ی خودتون سهیم کنید.

فعلا نه برای ندای فناوری اطلاعات لوگو درست کردیم، نه تیزر و آهنگ پس زمینه مخصوصی رو براش در نظر داریم و نه در مورد روند پیشبرد محتواش تصمیم خاصی گرفتیم. البته قرار بود اسم “ندای فناوری اطلاعات” یه چیزی مثل “گویا نیوز” باشه و براتون اخبار فناوری اطلاعات رو منتشر کنیم. اما از اونجایی که بزرگان!!! معتقدن که تحلیل و نقد و بررسی تخصصی بهتر از اخبار زرد و اطلاعات عمومیه، تصمیم بر این شد که رویکردمون رو از شنونده محض بودن شما دوستان تغییر بدیم و شما تحلیلگر و نقاد و ناظر برنامه باشید.

پس ما موضوعاتی رو در برنامه مطرح می‌کنیم که مفید و کاربردی باشن و دانش فناوری اطلاعات رو منتقل کنن، بعد شما تشریف میارید و نظر و نقد و تحلیلتون رو برامون در اون مورد بیان می‌کنید. توی برنامه‌ی بعد تحلیل‌های شما رو مرور می‌کنیم و موضوع بعدی رو مطرح می‌کنیم و بعد بازم شما تحلیل می‌کنید و ما مرور می‌کنیم و موضوع می‌دیم و این چرخه دائما تکرار می‌شه تا اون جایی که روش مذاکره و مباحثه و نقد رو یاد بگیریم و در زمینه‌ی آی‌تی اطلاعات تخصصی و مفید یاد بگیریم. ما از شما، شما از ما و همه از هم. حتی می‌تونید موضوع رو شما پیشنهاد بدید.

در واقع ما در پادکست “ندای فناوری اطلاعات”، نمی خوایم اخبار رو از سایتهای خارجی ترجمه کنیم و برای شما بخونیم، این کار رو پادکست‌های دیگه دارن انجام می‌دن. ما می‌خوایم کار اصولی‌تری بکنیم و انتقال محتوا و تقسیم دانش انجام بدیم و همه به بالا بردن اطلاعات همدیگه کمک کنیم نه اینکه فقط من خبر بخونم و شما گوش کنید و تمام تا برنامه بعد !!!

موضوع برنامه اولمون در مورد ادغام 3 وزارت‌خونه ارتباطات و فناوری اطلاعات، مسکن و شهرسازی، و راه و ترابری هستش. اینکه این ادغام چه تأثیری می‌تونه بر فعالیت‌های وزارت ارتباطات داشته باشه و از نظر شما این ادغام تا چه حد اصولی هستش. پس لطفا پادکست ندای فناوری اطلاعات رو گوش کنید تا با فضای برنامه بیشتر آشنا بشید و بعد نظراتتون رو با ما در میون بگذارید.

منبع اول: پایگاه اطلاع‌رسانی دولت

منبع دوم: پایگاه تحلیلی خبری دنیای مخابرات (تلنا)

منبع سوم: شرکت مخابرات استان تهران

البته قرار نیست تمام برنامه‌هامون از این جنس قانون و مقررات و مجلس و آی کشور باشن و ما اخبار روز آی‌تی جهان رو هم براتون مطرح می‌کنیم، اما فقط اخباری که خاصیت دانش‌افزایی و بالابردن تخصص ما رو در بر داشته باشه و بشه روش بحث و تحلیل کرد.

در ضمن، اگر ظاهر این نوشته ناجوره عذر می‌خوام. لوگو که آماده شد و برنامه کمی ثبات که پیدا کرد، به ظاهر پست‌ها هم بیشتر می‌رسیم.

مدت برنامه: 8 دقیقه و 10 ثانیه

مجری: محسن پاک نیت

لطفا نظرات و تحلیل خودتون رو در مورد برنامه و موضوع اون با ما در میون بگذارید.

دیدگاه خود را وارد کنید
تعداد دیدگاه ها : 26 دیدگاه
  1. به نظرم این ادغام کاملا اشتباه بوده و به ضرر آی تی کشوره . من که خیلی عصبانی شدم وقتی فهمیدم . بزار یکم آرومتر شم شاید فکرم کار کنه .

    1. سلام محمد علی عزیز.

      عصبانیت چرا؟

      لطفا بهمون بگو چرا فکر می‌کنی این ادغام اشتباه بوده و چرا به ضرر آی تی خواهد بود.

  2. سلام
    تبریک میگم.
    دست شما درد نکنه. خوب بود.
    فقط یکم تعداد مطلبش رو بیشتر کنید.
    در مورد مطلب این پادکست باید بگم مطلب جالبی نبود چون چیزی رو گفتین که توی 24 ساعت اگر تلویزیون رو روشن کنید همش داره همین رو میگه و کاملا هم مشخصه که کار کارشناسی شده نیست، الان که جدا بود این وضعش بود وای به حال زمانی که با 2 جای دیگه یکی بشه حالا موندم وزیری که انتخاب میشه باید تخصصش آی تی باشه یا ره و ساختمان … بهتره دیگه ادامه ندم .
    راستی خودمون محسن جان اولش به بعضی از این سایت ها خیلی تنه زدی. (میدنی که کدام را میگم؟!!)
    امیدوارم که موفق باشد.

    1. سلام امین جان.

      سلامت باشی.

      والا تعدد مطالب باعث بالا رفتن زمان پادکست می‌شه و ما قصد داریم این پادکست رو زیر ۱۰ دقیقه نگه داریم. اما به چشم، مواقعی که امکان پذیر باشه بیش از یک موضوع رو انتخاب می‌کنیم. اینا همش به استقبال شنونده‌ها بستگی داره.

      سؤال: اینکه این مطلب توی ۲۴ ساعت گذشته طرح شده و اهمیت پیدا کرده و در کمتر از ۲۴ ساعت موضوع بحث ما قرار گرفته، چه ایرادی بهش وارده که به نظر شما انتشار این مطلب جالب نبوده؟ متوجه نمی‌شم چرا این مورد رو ایراد در نظر گرفتید. اتفاقا چون این موضوع مهمه بهش توجه شده.

      من با اطمینان نمی تونم بگم کار کارشناسی شده نیست چون اون تعداد آدم بهش رأی مثبت داده‌ان و خب اون افراد همگی کارشناس هستن و در مورد این موضوع بحث شده و تصمیم‌گیری شده.

      اما در مورد اینکه وزیری که انتخاب می‌شه چه تخصصی باید داشته باشه با شما کاملا هم عقیده‌ام. احتمالا وزیر مربوطه باید چند تخصصه باشه !!!

      امین عزیز، حقیقت اینه که من به سایت خاصی تنه نزده‌ام، من به حرکت‌هایی که در حوزه بلاگستان انجام می‌شه تنه زده‌ام. متأسفانه خیلی از افرادی که دارن در مورد فناوری اطلاعات مطلب تولید می‌کنن، اطلاعاتی از ماهیت اون ندارن و فقط به صرف علاقه به دنیای رایانه، دارن مطالب رو از اینور و اونور جمع می‌کنن و ترجمه می‌کنن و به خورد مردم می‌دن. آیا اینکه فلانی، فلان خونه رو با فلان قیمت خریده، خبر فناوری اطلاعاته یا خبر اجتماعی، یا سیاسی یا اقتصادی؟

      اتفاقا من بیشترین طعنه رو به خودمون و گویا آی‌تی زده‌ام چون حقیقت اینه که مطالب زرد و پر زرق و برق خواننده های بسیار زیادی دارن، اما مطالبی که سرشون به تنشون بیرزه واقعا دورافتاده و محجور هستن و من خواستم اینجوری به یاد خودم بمونه که کمتر مطالب زرد تولید کنم.

      اگر من امروز مطلبی بنویسم در مورد اینکه مارک لباس استیو جابز مثلا فلان مارکه، مطمئنم پر بازدیدترین مطلب می‌شه. ذره‌ای در این موضوع شک ندارم، اما مطلب آلودگی اطلاعات که براش صدها نفر ساعت وقت گذاشته شده و هیچ مطلبی با این کیفیت در این مورد توی وب نمی شه پیدا کرد، اصلا دیده نمی شه. خب این یعنی چی؟ یعنی ما به دنبال کسب دانش نیستیم و فقط به دنبال دریافت اطلاعات به درد نخور و پر کردن مغزمون با اطلاعات آلوده هستیم.

      من به سایت خاصی تنه نمی‌زنم بلکه به نوع رفتار برخی نویسندگان بلاگستان و بخش فناوری اطلاعات اشاره دارم و ممکنه بعضی از این نویسندگان توی بعضی از اون سایتهایی که شما مد نظرت هست فعال باشن. اما من جسارتی نمی‌کنم و نظر کلیم رو می‌گم.

      حالا ان شا الله ما کار رو تا جایی که بتونیم آی‌تی وار ادامه می دیم.

      مرسی بابت نظرت

  3. دارم گوش می دم. آقا انتقادیه؟ جذاب نیست !!!! خسته کننده است. یه حرف خوبی زدید : تمرین فکر کردن. انتقال دانش فناوری اطلاعات ….. تا چه شود . براتون دنیا دنیا موفقیت را آرزومندیم . ر

    1. سلام مهدی جان.

      پس یه خسته نباشید حسابی تقدیم به شما.

      :دی

      نکته اینجاست که اگر واقعا ما به فکر کردن و انتقال دانش علاقه‌مند باشیم، فاکتورهای تعیین جذابیت مطالب برامون تغییر خواهد کرد.

      ان شا الله که می‌شود. ما که شکی نداریم و محکم پاش ایستادیم.

      ما هم برای شما بهترینها و جذاب ترین‌ها و خسته‌نکننده‌ترینها رو آرزو داریم.

      سربلند باشی دوست عزیز

  4. سلام و خسته نباشید انشاالله برنامه های بعدی پرمحتوا تر باشند این برنامه فکر میکنم یک مقدارتکرار اخبار بود و نمیخواهیم گفتن ها هم هدر دادن این برنامه ولی باز خوشحالم که این برنامه راه اندازی گردیده است و خسته نباشید امیدوارم که موفق باشید

    1. سلام ابراهیم عزیز.

      من متوجه نشدم که برنامه ما تکرار کدوم اخبار بوده؟ اگر ممکنه دقیق تر بگید. چون من مفهوم تکرار خبر رو نفهمیدم. مگر اخبار غیر تکراری هم وجود داره؟ چون وقتی منبع خبر، یک چیزی رو منتشر می‌کنه، هر رسانه دیگه‌ای که اونو بازتاب بده یعنی داره خبر تکراری می‌گه؟ اگر اینجوری باشه که خبر توی همون کوچه و خیابون مربوط به دفتر منبع انتشار باقی می‌مونه و در تمام دنیا منعکس نمی شه. و البته فکر می‌کنم ما اولین رسانه آی‌تی بودیم که این خبر رو منتشر کردیم و فقط هم قصد انتشار خبر نداشتیم بلکه قصد تحلیل و نقد داشتیم که متأسفانه مورد توجه شما قرار نگرفته این مورد.

      و درخواستم اینه که بفرمایید چه نوع محتوایی منظورتون هست. چون “پر محتواتر باشه” خواسته‌ی مبهمی هستش. مگر ما توی این پادکست آهنگ خالی منتشر کردیم که حالا با محتوا پرش کنیم توی برنامه‌های بعدی. ابراهیم عزیز، دوست خوب من، لطفا انتقادتون رو واضح تر بیان کنید. مثلا اگر به نظرتون محتوای این برنامه ناقص بوده، بگید که چه جور اخباری رو دوست دارید مورد نقد و تحلیل قرار بدیم. در ضمن، این برنامه اول بوده و من باید ۳ دقیقه در مورد اینکه این پادکست قراره چیکار بکنه حرف می‌زدم یا نه؟ بالاخره باید یه زمانی رو هم برای معرفی پادکست می‌ذاشتم دیگه. ولی به هر حال ممنون بابت مطالبی که مطرح کردید و ممنون بابت نظرتون.

      البته منتظر شنیدن نقد و تحلیل شما در مورد سؤال مطرح شده هستیم. چون این پادکست راه‌اندازی نشده که دوستان بیان و از ما تعریف کنن و تشکر کنن. راه ‌اندازی شده که بحث کنیم و حرف همدیگه رو بخونیم و نقد کنیم.

      سربلند باشید

    2. با سلام مجدد : اگر نیت نقد است پس باید بی پرده حرف زد
      شما در ابتدا فرمودید : موضوعاتی رو در برنامه مطرح می‌کنیم که مفید و کاربردی باشن و دانش فناوری اطلاعات رو منتقل کنن و یا در ادامه عرض کردید : در واقع ما در پادکست “ندای فناوری اطلاعات”، نمی خوایم اخبار رو از سایتهای خارجی ترجمه کنیم و برای شما بخونیم، این کار رو پادکست‌های دیگه دارن انجام می‌دن. ما می‌خوایم کار اصولی‌تری بکنیم و انتقال محتوا و تقسیم دانش انجام بدیم و همه به بالا بردن اطلاعات همدیگه کمک کنیم
      ایا به نظر شما این که ما بیاییم و اخباری که الان چند روز است ار رسانه ها پخش میشود را مجددا بیان کنیم تکرار مکررات نیست وچه کمکی به افزایش دانش و انتقال محتوا میکنیم حرف اخر من این است وقتی شما نیتتان چیز دیگری است و زحمت کشیده اید که جای تشکر وتقدیر دارد چه لزوم دارد که به ادغام وزارت خانه ها بپردازید البته خوب است ولی کاری که شده و بی اثر بر روی سیستم اطلاعات و فناوری نیست و مطمن باشید اثر منفی و مدت دار بر این سیستم میگذارد

    3. منم با سلام مجدد.

      احسنت. نقد بی پرده و رک و صریح رو دوست دارم.

      ابراهیم جان، اخباری که من عرض کردم کمتر از ۱۲ ساعت قبل از اینکه من بیانش کنم منتشر شده بود، شما چه جوری می‌فرمایید چند روزه از رسانه‌ها پخش می‌شه؟

      علاوه بر این، یعنی شما قبول ندارید که مهمترین خبر آی‌تی کشور، اتفاقی است که برای وزارتخونه می‌افته ؟ عجیبه که لزوم و اهمیت این اخبار رو کم می‌دونید.

      بازم علاوه بر اینها، مگه من فقط یه خبر بیان کردم؟ من یه نقد و تحلیل خواستم از شما. ما می‌خوایم مباحثه کنیم نه اینکه متن خبر رو بذاریم جلومون و از روش بخونیم. واقعا تفاوت بین اینها مشخص نیست؟

      فکر می‌کنم منظور ما از ارائه این پادکست رو متوجه نشده باشید. ما قرار نیست فقط اخبار بخونیم و بریم پی کارمون. ما قراره بحث کنیم. توی نظرات قبل هم گفتم.

      اما به هر حال جملات آخرتون اون چیزی بود که من به دنبالش بودم. حالا باید بگید که به نظرتون چرا اثرات منفی داره. چرایی این مطلب برای من مهمه.

      مرسی بابت نظرتون.

      موفق باشید.

    1. سلام امیر جان.

      متأسفانه خیلی از افراد به این دست اخبار علاقه‌مند نیستند. من وقتی که داشتم ایده راه‌اندازی این نوع پادکست رو در ذهنم می‌پروروندم، مطمئن بودم که مخالفت‌های زیادی باهاش خواهد شد و علاقه‌مندان زیادی نخواهد داشت. اما باور دارم که بحث در مورد این نوع اخبار برای “آی‌تی‌من”ها مفیدتره تا بحث در مورد موضوعات جذاب ولی نا مفید !!! و خب ما قصد داریم پادکست “ندای فناوری اطلاعات” رو با همین نوع اخبار پیش ببریم. حتی اگر شنونده‌های کمی داشته باشیم. البته شما اگر موضوع خبری قابل نقد و تحلیلی مد نظرتون باشه، از هر جنس و نوع می‌تونید به ما معرفیش بکنید تا اگر ممکن باشه در موردش صحبت کنیم.

      به هر حال ممنون بابت نظرت.

  5. سلام خسته نباشید
    🙂
    من چند وقته که سایت گویا آی تی رو دنبال می کنم
    واقعا معرکه هستید گروه خیلی قوي ای دارید و آینده روشنی در پیش دارید.
    LIKE

    1. سلام سامان عزیز؛

      بی نهایت بابت نظر لطفت ممنونم، اما حقیقت اینه که این پادکست رو برای شندین تعریف و تمجید و تشکر نساختیم. این پادکست راه‌اندازی شده تا با هم حرف بزنیم و گفتگو کنیم و نقد انجام بدیم و چیز یاد بگیریم. پس لطفا نظر و نقد خودت رو در مورد محتوا و موضوع برنامه برامون بگو. به نظرت این ادغام چه پیامدهایی برای کشور و صنعت فناوری اطلاعات اون در پی خواهد داشت؟

    2. چند وقت پیش یه کتاب می خوندم به اسم “جادوی فکر بزرگ” نویسنده یه مثال زده بود در مورد ادغام 3تا از شهر های بزرگ یه ایالت تو آمریکا. نوشته بود واسه این کار حدود 5 سال وقت صرف شده بود و کلی هم تحقیقات . وقتی این مطلب رو خوندم به خودم گفتم چرا تو کشور ما ادغام وزارت خونه ها اینقدر سریع انجام شد؟ بهتر این طرح مورد بررسی و پژوهش بیشتری قرار می گرفت. به دلیل اینکه هر عمل شتاب زده ای پیامدهای غیر قابل جبرانی به همراه داره.

    1. سلام اسماعیل نازنین.

      ممنونم بابت نظرت. اما نگفتی چرا جالب نیست و نظرت در مورد موضوع برنامه رو هم لطفا برامون بگو. به نظرت این ادغام مفیده یا نه و چرا؟

  6. sسلام. كارتون عالي هست من هر روز توي گويا آي تي هستم و مطالب رو تك تك دنبال مي كنم. اين كارتون عالي هست. من موافقم

    1. سلام sain عزیز.

      مرسی بابت نظرت. اما نقد و تحلیلت رو برامون نگفتی. به نظرت این ادغام مفیده یا نه و چرا ؟

  7. سلام: در انتقاد نیت محکوم کردن طرف دیگر یا گرفتن سوتی از دیگری نیست نیت به نتیجه ای روشن رسیدن برای تجربه ای دیگر است.
    دوست عزیز اولا خبر ادغام وزارت خانه ها یک هفته است. منظورم باز خواست کردن نیست منظور این است خبر ادغام مهم است ولی نتیجه نقد این خبر چیست .ایا من بگویم بد است یا خوب چه میشود اساس این کار مشخص است اشتباه است حال از نقد این خبر چه اطلاعاتی نصیب کسی میگردد ؟؟!!
    بله مهم است اما نقد در این زمینه بی نتیجه است به نظر من این بیان یک خبر بود تا اغاز یک نقد موثر و خوب
    در پایان متذکر میشوم یکی از اهدافی که شما بیان کردید
    روش مذاکره و مباحثه و نقد رو یاد بگیریم
    شاید هم روش من اشتباه است ولی منهم خودم را عضو این سایت میدانم و باید از ان بهره ببرم حتی اگر روش نقد کردن هم باشد بهره ام را از این سایت برده ام پس امیدوارم از پر گویی من دلخور نشوید

    1. ابراهیم جان، شما چه میزان اطلاعات از امور کشورداری و مدیریت کلان فناوری اطلاعات داری؟

      رشته‌ی تحصیلیت چیه؟ سطح سواد و تجربه ات چیه؟

      چطور ادعا می کنی کاری که به امضای اون تعداد نماینده که هر کدوم کارشناسان خبره با سالها تجربه در امور مدیریت کلان هستن اشتباهه؟

      بر اساس چه دانشی این حرف رو می‌زنی؟

      شما اصلا از متن قوانین باخبر هستی ؟

      ما دقیقا هدفمون همینه. هدفمون اینه که یاد بگیریم چطور بحث کنیم. اینکه شما می‌گی معلومه کار اشتباهی بوده بسیار بی پایه و اساس هستش. باید بگی به چه دلیل اشتباهه یا به چه دلیل درسته. منم نمی‌خوام مچ‌گیری کنم. می‌خوام شما هدف ما از راه اندازی این پادکست رو بدونی. شما همش می‌گی کار اشتباهیه. اما بر اساس چه دلایل و استدلال‌هایی ؟

      هدف ما از این پادکست اینه که استدلال کردن رو یاد بگیریم و حرف بی پایه و اساس نزنیم و لازمه بدونید که موضوعی که انتخاب شد، ماهیتش کاملا آی‌تی هست و اگر کسی این موارد رو موضوعات مهم آی‌تی به حساب نمیاره در اشتباه هست. از نقد این خبر اطلاعاتی به دست میاد که شما تا به حال نداشتی. پس اگر با ما همراهی بکنی و سوال رو درست پاسخ بدی و درست در نقد و تحلیل شرکت بکنیف اطلاعات لازم رو هم کسب می‌کنی. اما شما عجله داری و نمی‌خوای اجازه بدی مباحثه انجام بشه و فرایند مطالعه و بحث و یادگیری اتفاق بیفته. فقط می گی اشتباهه. حالا از کجا این حرف رو می‌زنی دیگه برای کسی مشخص نیست.

      ما هم از نقد شدن خودمون بدمون نمیاد. اما وقتی شما دلیل اصلی راه اندازی این پادکست رو نمی خوای متوجه بشی و دوست نداری با روال صحیح پیشبرد اهداف پادکست همراه بشی، ما که نمی‌تونیم شما رو به اجبار به همراهی با خودمون وادار کنیم.

      شما کاملا حق داری به عنوان عضو محترم و دوست داشتنی سایت، نظراتت رو بیان کنی و انتقاداتت رو مطرح کنی و من اصلا در این مورد هیچ صحبتی ندارم. من بحثم اینه که به جای از زیر بحث فرار کردن بیا بحث رو من و شما با هم شروع کنیم.

      من می گم این ادغام مفیده. چون زیرساخت فناوری اطلاعات در شهرها وجود داره و از راه‌ها عبور می‌کنه و وزارت مسکن و شهرسازی و راه و ترابری کاملا با این زیرساخت و محل قرارگیری این زیرساخت در ارتباط هستن. پس اگر ادغام صورت بگیره خیلی از موازی کاری‌ها در حوزه زیرساخت کم می‌شه و بروکراسی اداری کاهش پیدا می‌کنه و هماهنگی و نظم به کارها میاد و شاهد آسفالت شدن خیابون توسط وزارت مسکن و بعد کنده شدنش توسط وزارت ارتباطات نخواهیم بود.

      حالا شما حرفت چیه؟ چه جوری از اینکه این ادغام اشتباهه دفاع می‌کنی و چه نقدی به حرف من وارد می‌دونی ؟

  8. سلام
    ممنون که مسائل روز رو دربارش صحبت میکنید
    خوب تا اینجا نظرات متفاوت بود
    من که موافق این عمل مجلس بودم مثلا وزارت مسکن با وزارت راه نمیتونن با هم ادغام بشن؟؟تا کاهش هزینه داشته باشیم سودحاصلش رو جاهای دیگه خرج کنیم حتی ادغام وزارت ارتباطات هم کارشناسی شده بود چیزی که هست چون ما اطلاعتمون کافی نیست هی بهش نقد میکنیم
    البته تو اینی که فعلا کسی رو نداریم که بتونه درمورد این سه وزارت خونه اطلاعات کامل داشته باشه تا بتونه وزیر بشه شکی نیست
    ولی فکر کنم تو این موضوع معاونای وزیر کاری خیلی مهمی رو میتونن انجام بدن اگه اغراق نشه تقریبا وظایفه وزیر میافته برعهده ی معاون های کاربلد تا وزارت خونه بدون مشکل به کار خودش ادامه بده
    درکل ممنونم از آقا محسن گل که تو این پادکست به این موضوع اشاره کردن

  9. سلام مجدد .
    دوست عزیز محسن جان گرامی بله حرف شما صحیح باید جواب چرا را داد من در صورتی حاظرم این بحث را ادامه بدهم که نبت یادگیری نقد کردن باشد نه جبهه گیری شما به سوالات من واضح پاسخ دهید منهم اگر سوالی باشد پاسخ میدهم تا نتیجه گیری نهایی حاصل گردد پس من شروع میکنم
    1- در مورد سوال اول شما
    اگر نیت اطلاع داشتن شماست .و اگر نیت چیز دیگری است من نمیدانم ونمیخواهم فکر کنم شما با نیت دیگری این سوال را پرسیدید
    من لیسانس برق الکترونیک دارم ورودی 70 دانشگاه ملی و آزاد الان هم در حال گرفتن لیسانس فناوری اطلاعات در شاخه تجارت الکترونیک هستم. دارای سابقه مدیریت لااقل 20 پروژه فنی به صورت علمی وعملی در سطح کشور را دارم. به طراحی سایت و برنامه نویسی 2 زبان سی وویژوال بیسیک کاملا مسلط هستم
    سابقه کار در شرکت مخابرات را دارم

    جواب سوال دوم
    نیت از پاسخ به این سوال توهین به هیچکس تلقی نگردد هر کس به جای خود محترم است
    بر اساس مصوبه جدید نمایندگان مجلس،که هنوز شورای نگهبان باید انرا تایید کند تنها کسانی مي‌توانند در انتخابات سال آینده مجلس کاندیدا شوند که علاوه بر مدرک فوق لیسانس (یا معادل حوزوی آن) دست کم «پنج سال سابقه مدیریت اجرایی، آموزشی و پژوهشی» داشته باشند. این در حالی است که در قانون قبلی، برای کاندیداتوری در انتخابات مجلس، داشتن «مدرک لیسانس به همراه پنج سال سابقه خدمت اجرایی در سطح کارشناسی» یا «مدرک فوق لیسانس به تنهایی» کفایت مي‌کرد.لازم به ذکر است در هیچ جا ذکر نشده که نمایندگان باید در رشته فلان وفلان درس خوانده باشند تا هر نماینده نمیتواند در تمام زمینه ها تخصص داشته باشد در کل مجلس جای معتمدان مردم است نه فقط نخبگان و در ثانی مدیریت کلان یعنی چه؟. کاری که ریس جمهوری انجام میدهد را میتوان مدیریت کلان نامید من فکر میکنم نمایندگان مدیریت نمیکنندتصمیم گیری میکنند و قبلا هم مدیریت کلان انجام ندادند اگر هم کردن مدیریت خرد در سطح کشور در کل مدیریت کلان مدیریتی در سطح مدیریت یک کشور است
    جواب سوال اخرت را اینجا میدهم
    در کل شما کار شهرداری را با وزارت مسکن اشتباه گرفتید در قانو ن چنین مشخص گردیده است
    تعيين سياست هاي دولت در زمينه توليد وعرضه مسكن در كشور و توسعه و بهبود استاندارد هاي كمي و كيفي مسكن به عهده وزارت مسکن است
    در مورد وزارت راه وترابری
    تامين راه‌هاي كشور اعم از زميني ( راه و راه‌آهن ) و راه‌هاي دريائي و هوائي
    اداره امور ترابري كشور، پيريزي سياست جامع هماهنگ براي آن و ايجاد توسعه، تجهيز، گسترش و نگاهداري تاسيسات زيربنائي آن با توجه به مقتضيات توسعه اجتماعي، اقتصادي، عمراني و دفاع ملي
    و اما اصل مطلب و وزارت ارتباطات
    تدوین اهداف کلان و راهبردی توسعه فناوری اطلاعات در کشور
    و سیاستگزاری و تدوین راهبردهای لازم برای گسترش به کارگیری فناوری اطلاعات در زمینه های مختلف اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی
    و در ادامه این جواب به نظر شما این سه وزارت خانه که من تنها یک گوشه از وظایف انها را بیان کردم چه سنخیتی با هم دارند مثلا اگر کابل نوری ارتباطی جنوب به سمت شمال را خود زیرمجموعه وزارت ارتباطات بکشند زیرمجموعه وزارت مسکن میایند تو مسیر روش خونه میسازند یا پرسنل عزیز وزارت راه از روش جاده رد میکنند نه عزیز به نظر شخص من اصلا این جور نیست که شما میگوید با توجه به حرف شما بهتر نیست وزارت نیرو هم با وزارت ارتباطات ادغام گردد تا از دوباره کاری به خاطر سازمان اب کاسته شود دوست عزیز حرف از یک سیم کشی ویک گود برداری بالاتر است و من هم نمیگویم نمایندگان اشتباه کردند نوشته من را تفسیر به رای نکنید شما نظر من را پرسیدید منم جواب دادم
    و اما جواب اخر
    من از جواب دادن فرار نکردم سه سوال از شما پرسیدم شما جواب ندادید و توقعی هم ندارم وقتی شما میگویید وزارت مسکن میاد و خیابانها را اسفالت میکند دیگر هم چیز مشخص میشود که من اطلاعات ندارم و نمیدانم که کار شهرداری را وزارت مسکن انجام میدهد
    خوب این جواب هایی که خواستید حال سوالات من
    1- در نظر اولم گفتم که
    شما در ابتدا فرمودید : موضوعاتی رو در برنامه مطرح می‌کنیم که مفید و کاربردی باشن و دانش فناوری اطلاعات رو منتقل کنن و یا در ادامه عرض کردید : در واقع ما در پادکست “ندای فناوری اطلاعات”، نمی خوایم اخبار رو از سایتهای خارجی ترجمه کنیم و برای شما بخونیم، این کار رو پادکست‌های دیگه دارن انجام می‌دن. ما می‌خوایم کار اصولی‌تری بکنیم و انتقال محتوا و تقسیم دانش انجام بدیم و همه به بالا بردن اطلاعات همدیگه کمک کنیم
    حال به نظر شما ادغام وزارت خانه ها که شما فرموداید
    ماهیتش کاملا آی‌تی هست و اگر کسی
    این موارد رو موضوعات مهم آی‌تی به حساب نمیاره در اشتباه هست. از نقد این خبر
    اطلاعاتی به دست میاد که شما تا به حال نداشتی
    چه اطلاعاتی میدهد که من ندارم و میخواهم از این سایت یاد بگیرم؟

    سوال دوم:
    شما به عنوان یک مجری باید رابط اعضا باشی نه اینکه در سمت کارشناس عمل کرده و کار کارشناسی انجام دهید. اگر امکان دارد بفرمایید مدرک تحصیلی و سابقه کار شما در چه حدی است ؟
    سوال اخر
    تعریف شما از
    انتقال محتوا و تقسیم دانش و بالا بردن اطلاعات همدیگه چیست ؟

  10. ادغام وزارت راه و وزارت مسکن به نظر من منطقی بود. دو وزارتخانه با کارکرد عمرانی که خیلی از لحاظ کاری با هم منافاتی نداره.
    ضمنا این دو وزارت خانه هیچ ربطی به معمارها و شهرسازان نداره.
    از جهت این که هنوز هم دولت محترم ما برای فناوری اطلاعات برنامه مشخصی نداره، هنوز هم برای دولت تکنولوژی و اینترنت خیلی اهمیت نداره، وزارت فناوری ارتباطات هم به این وزارت خانه اضافه شد.

    امیدوارم روزی برسه که آی تی و تکنولوژی در اسناد راهبردی کشور ما جای خودش رو پیدا کنه.

  11. سلام احمد جان.

    ممنون از نظرت. بله. به نظر من هم عملکرد معاونین بسیار مهمه در این مقطع.

    موفق باشی

  12. سلام حسین عزیز.

    ما هم امیدوارم یه روزی بیاد که اهمیت فناوری اطلاعات برای مسؤولین ما واقعا روشن بشه.

    سربلند باشی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *