آموزش ارز دیجیتال و ورود به بازار
ارز دیجیتال چیست؟
ارز دیجیتال به نوعی ارز گفته می شود که از طریق وسایل الکترونیکی مانند تلفن همراه و رایانه شخصی در دسترس است. ارزهای دیجیتال می توانند برای خرید کالاها و خدمات استفاده شوند.
با این حال، شما محدود به پلتفرمهای آنلاین هستید و ارز های دیجیتال مانند اسکناس یا سکه های ضرب شده، معادل فیزیکی ندارد. اما درست مانند پول فیزیکی عمل میکنند. مانند پلتفرمهای سرمایهگذاری، سایتهای بازی و بازار های مالی برخی از رایج ترین اشکال ارز دیجیتال هستند. در ادامه به نکات مهم آموزش ارز دیجیتال میپردازیم.
ارزهای دیجیتالی برای بسیاری از سرمایه گذاران ارزشمند هستند. به همین دلیل افراد زیادی وارد این بازار شدند و انواع مختلف آموزش ارز دیجیتال در بازار وجود دارد. آشنا شدن با ارز های دیجیتال اولین نکته مهم در آموزش ارز دیجیتال است.
ارزهای دیجیتال به دو صورت هستند:
ارز متمرکز: ارزهایی که از سوی دولت به عنوان بخشی از سیستم های مالی در دسترس عموم قرار میگیرند را ارز متمرکز می گویند.
ارز غیرمتمرکز: به ارز هایی که دولت ها و یا موسسات مالی در ساخت و صادرات آن هیچ نقشی ندارند ارز های غیر متمرکز میگویند. این نوع ارز ها بانک ها را به عنوان واسطه در خرید و فروش حذف میکنند و از شبکه های مالی همتا به همتا استفاده میکنند.
ارز هایی مانند کریپتو مناسب سرمایه گذارانی است که نسبت به قوانینی که دولت صادر میکند محتاط هستند و از این ارز ها به عنوان جایگزین سرمایه خود استفاده میکنند.
نحوه کارکرد
ارزهای دیجیتال که به عنوان ارز الکترونیکی نیز شناخته می شوند، انواع مختلفی دارند، دو نوع پر کاربرد ارز های دیجیتال مجازی و رمزنگاری هستند.
از دیدگاه حقوقی، عمدتاً دو نوع ارز دیجیتال متمرکز و غیرمتمرکز وجود دارد. متمرکز معمولاً به شدت با حمایت دولت تنظیم می شود. این ارز در معرض تمام حرکاتی است که نسخه فیزیکی ارز دارد و درست مانند پول واقعی کار می کند.
نوع غیرمتمرکز نیاز به دستورات دولتی ندارد و افزایش یا کاهش قیمت آن با روند بازار تنظیم میشود و دولت ها نمیتوانند به راحتی آن را کنترل کنند. تنها راه حل دولت ها برای تنظیم بازار های مالی این نوع ارز ها هم گام شدن با بازار آن ها است.
لیست ارز دیجیتال
ارز های دیجیتال مختلفی در بازار وجود دارد. در ادامه مقاله محبوب ترین ارز ها را به شما معرفی میکنیم زیرا حجم خرید و فروش بیشتری دارند و توسط مؤسسات معتبر پشتیبانی می شوند.
شماره ۱ – بیت کوین
بیت کوین را همه به عنوان معروف ترین ارز جهان می شناسند و در حال حاضر با ارزش ترین ارز جهان بیت کوین است. این ارز توسط گروهی با نام ساتوشی ناکاموتو در سال ۲۰۰۸ ساخته شد. بیت کوین جزو ارز های غیر متمرکز است و نیازی به ورود سیستم بانکی برای خرید و فروش ندارد. قیمت بیت کوین با ارزش پول فیات دارای نوسانات خاصی است.
شماره ۲ – اتریوم
اتریوم یک قرارداد هوشمند است. پلتفرمی که اجازه می دهد تا از فناوری بلاک چین برای ایجاد چندین نمونه کار مختلف استفاده کنید. میتواند ارزهای دیجیتال بیشتری را برای کار روی بلاک چین ایجاد کند. همچنین می توان آن را به عنوان پول دیجیتال ارسال، دریافت یا نگهداری کرد.
این دومین ارز دیجیتال بزرگ است و بیشترین استفاده را دارد زیرا برنامه های کاربردی آن بسیار زیاد است و همچنان در آپدیت های خود ویژگی های مفید جدیدی را اضافه می کند.
شماره ۳ – کاردانو
این اولین پلتفرم بلاک چین ایجاد ثبات در بازار سهام است. کاردانو فرم های جدید فناوری را ترکیب میکند تا امنترین برنامه های غیرمتمرکز را برای کاربران تضمین کند. مانند بسیاری از ارزهای دیجیتال، کاربرد اصلی کاردانو انتقال قدرت از موسسات و بانکها به افراد واقعی است که تراکنشها را انجام میدهند.
شماره ۴ – رنمیبی
یکی از اولین ارزهای الکترونیکی مبتنی بر فیات در سطح جهان است، این جایگزین یوان اولین گام برای چین به سمت دیجیتالی کردن جریان نقدینگی است. جزو ارز های متمرکز بشمار میرود، به این معنی که یک موسسه در پشت خود دارد و به عنوان جایگزینی برای پول نقد واقعی استفاده می شود. در حال حاضر وارد مرحله آزمایش در شانگهای شده است و بازخوردهای مثبتی را برای سهولت استفاده و امنیت آن مشاهده میکنند.
آموزش ساخت کیف پول
در مرحله اول آموزش ساخت کیف پول ارز دیجیتال باید نرم افزار مورد اطمینان خود را از اینترنت دانلود کنید زیرا مدل های مختلفی از آن وجود دارد. بعد از نصب برنامه مورد نظر باید یک حساب کاربری ایجاد کنید. بعد از ایجاد حساب کاربری و وارد کردن اطلاعات شخصیتان کیف پولتان آماده است و میتوانید از آن استفاده کنید. نکته دوم آموزش ارز دیجیتال را هم آموزش دادیم. میرسیم به نکته پایانی آموزش ارز دیجیتال یعنی ورود به بازار که مهم ترین نکته تمامی آموزشات است.
آموزش سریع ورود به بازار ارز دیجیتال
برای خرید، فروش یا معامله ارزهای الکترونیکی، باید به صرافی های بزرگ اعتماد کنید. صرافیهای ارز دیجیتال پلتفرم های آنلاینی هستند که بین فروشنده و خریدار قرار میگیرند. در اکثر پلتفرم ها می توان ارزهای دیجیتال را در ازای سایر ارزهای الکترونیکی خرید، فروش و مبادله کرد.
به عنوان مثال، یک کارت نقدی بیت کوین را می توان با استفاده از هر روش پرداخت دیجیتالی شارژ کرد و می توان از آن برای تبدیل ارز الکترونیکی به پول نقد یا پول سنتی استفاده کرد.
این روند نسبتاً ساده است، در صرافی مورد نظر خود ثبت نام کنید و آنها به شما اجازه می دهند پول را در یک کیف پول دیجیتال ذخیره کنید.
معمولاً صرافی هایی که دارای ویژگی های امنیتی قوی هستند و از قابلیت رمز گذاری ارز ها استفاده میکنند مورد اطمینان تر هستند. رمز یک شماره محرمانه است که امکان مالکیت واقعی ارزهای خریداری شده را فراهم می کند. در غیر این صورت، آنها به نام شما نخواهند بود.
نتیجه
برای دسترسی بیشتر به آموزش ارز دیجیتال و بازار های مالی فارکس میتوانید به وب سایت karimishad.com مراجعه کنید و از آموزش های دکتر سامان کریمی شاد در این حوزه استفاده کنید.
سلب مسئولیت رپورتاژ: این مقاله به عنوان رپورتاژ آگهی تبلیغاتی در وبسایت گویا آی تی منتشر شده و وبسایت گویا آی تی در مورد تایید یا رد صحت محتوای آن مسئولیتی ندارد.