با ۵ گجت عجیب دنیا آشنا شوید

با ۵ گجت عجیب دنیا آشنا شوید
  • ۱۴۰۳/۱۲/۱۸
  • هادی خرسند
  • 0

دنیای علم و فناوری چنان پیشرفتی کرده است که هر روزه شاهد رونمایی های زیادی از گجت های مختلف و کاربردی در زندگی روزمره خود هستیم. همین گوشی های هوشمندی که امروزه با زندگی ما اخت گرفته اند در روزهای اول که در میان مردم آمده بودن بسیار عجیب به نظر می رسیدند.  در آن روز ها افراد کمی از آن  ها استفاده می کردند و از دید مردم چنان عجیب بودند که می گفتند این گوشی ها ی ساده آخرین مرحله از پیشرفت و تکنولوژی هستند و کمتر کسی به این فکر بود که روزی می رسد که چنان پیشرفتی در این گوشی های ساده رخ می دهد  که ، می توان حتی با آن ها صحبت کرد و به جای سرچ کردن و در موتور های جستجو از خود آن ها اطلاعات دریافت کرد یا به آن ها دستور انجام کارهایی را داد.

بشر امروزی به نقطه ای از پیشرفت در تکنولوژی رسیده است که اگر تا چند روزه آینده هم بگویند گوشی های هوشمندی ساخته شده اند که مانند فیلم ترانسفور ماتر قابلت تبدیل به ربات و یا وسایل دیگر را دارند هم دیگر به دید مردم عجیب نباشند.در این گزارش سعی بر این شده است که تعدادی از گجت های روز دنیا که از دید مردم عجیب به نظر می رسد را در کنار هم به شما معرفی کنیم.

هر گجت و فناوری که در این روز ها رونمایی می شود و در معرض دید عموم مردم قرار می گیرد در ابتدا کمی عجیب و غریب است و بعد از گذشت مدتی از رونمایی به شی معمولی و البته کاربردی در زندگی بدل می شود.

اما بازهم نمی توان این عادی شدن برخی گجت ها را به همه آن ها نسبت داد و هنوز هم گجت هایی هستند که نتوانسته اند از این مرحله عجیب و غریب نیز عبور کنند.

HushMe

اگر بخواهیم از اولین نمونه این گجت ها پرده برداریم گجت HushMe است که بدون آن که کسی صدایتان را بشنود می توانید مکالمه کنید. این گجت برای اولین بار در سال ۲۰۱۷ نیز رونمایی شده و هنوز هم برای اکثر افراد گجتی عجیب به نظر می رسد. اصلی ترین دلیل ساخت این گجت، این است که به عنوان وسیله ای برای حفظ حریم خصوصی از آن استفاده می شود.

در ابتدا شاید به این فکر کنید که چه گجت کاربردی و خوبی است و کاربرد فراوانی برای حفظ حریم خصوصی دارد، اگربیشتر که بخواهیم فکر کنیم در مرحله اول کمی خنده دار به نظرمی رسد، چرا که کسی حاضر نمی شود به دلیل شنیده نشدن صدایش همچین گجتی را روی صورت خود و در معابر عمومی حمل کند آن هم درست در روزهایی که افراد بیشتر به دنبال راحتی هستند تا حمل وسایل اضافی.

این گجت به این گونه عمل می کند که مانند هدست بزرگی که بر روی سر قرار میگیرد روی صورت و درست جلوی دهانتان قرار می گیرد و از طریق بلوتوث به تلفن همراهتان متصل می شود.

Nabaztag

یکی دیگر از گجت هایی که به نظر می رسد  گجتی عجیب است وچنتوانست در بین مردم آن طور که باید جا بازکند نابازتگ می باشد.

عملکرد این گجت خرگوشی به گونه ای است که به اینترنت متصل می شود و گوش به فرمان فرماده خود (صاحبش) است. از مزایای این گجت خرگوشی شکل این است که  با اتصال به اینترنت وضعیت آب‌وهوا، ایمیل‌ها، پیام‌ها و اخبار را به‌صورت صوتی پخش کند. این گجت به شکل خرگوشی جذاب زراحی شد که بسار سرگرم کننده بود اما به‌دلایلی چندان موفق نبود و نتوانست سروصدای چندانی به پا کند. سرویس اصلی مرتبط با Nabaztag از سال ۲۰۱۵ به دلیل مشکلات مالی تعطیل شده است.

The Quirky Egg Minder

نوبت به یکی از عجیب ترین گجت هایی می رسد که می توان آن را عجیبترین گجت معرفی کرد. گجت The Quirky Egg Minder دستگاهی است که به ظرف تخم مرغ معروف است.

این دستگاه به صورتی طراحی شده است که تخم مرغ ها بر روی آن قرار می گیرند و اطلاعات هر تخم مرغ از طرق حس گری که بلوتوث تلفن همراه متصل است مانند تاریخ قرارگیری تخم‌مرغ، تاریخ انقضا، وضعیت تازگی و موارد دیگر به اپلیکیشن مربوطه ارسال می شود.

Selfie Toaster

گجتی که شاید درکنار عجیب بودن بتواند عنوان گجت خلاق هم دریافت کند گجت Selfie Toaster می باشد. این گجت قابلیت چاپ تصاویر چهره یا لوگوی دلخواه روی نان تست را دارد.

نحوه عملکرد این دستگاه به این صورت است که پس از خرید توستر، شما تصویر خود را در وب‌سایت سازنده بارگذاری می‌کنید. حدود دو هفته بعد، یک قطعه حرارتی از جنس استنلس استیل به آدرس شما ارسال می‌شود. این قطعه را در شیار توستر قرار داده و سپس می‌توانید نان توست شده با تصویر حک‌شده‌ی خود را نوش جان کنید.

Bone Fone

این وسیله هم یکی دیگر از گجت های عجیب وغریب طراحی شده در سال ۱۹۷۹ است و به نوعی جایگزین هدفون، برای دوندگان روانه‌ی بازار شد. این گجت برخلاف نامش تلفن نبود. درواقع بلندگویی رادیویی محسوب می‌شد که برای شنیدن موسیقی در طول دویدن، دوچرخه‌سواری، پیاده‌روی و گوش دادن به کتاب‌های صوتی، استفاده می‌شد. بااین‌حال، در سال ۲۰۲۳، این محصول، یکی از دستگاه های قدیمی و منسوخ شده به شمار می‌آید.

دیدگاه خود را وارد کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *