هشدار کارشناسان امنیتی در مورد ایران و کره شمالی
ظاهرا هفته ی پیش حملات سایبری ضد آمریکا قوت گرفت که می گویند منشا آن از چین بوده است. اما متخصصان امنیت سایبری ایالات متحده نظر دیگری دارند و می گویند باید به ایران و کره شمالی توجهی خاصی داشت و به همان اندازه نگران آنها بود.
کارشناسان امنیت آمریکا می گوید : چین و روسیه به طور قابل توجهی از لحاظ سایبری پیچیده تر از ایران و کره شمالی هستند، اما این دو کشور هم دلیلی برای نگرانی در بحث امنیت سایبری بین المللی هستند.
در حالی که چین و روسیه تلاش می کنند تا روابط دیپلماتیک خود را با ایالات متحده حفظ کنند، اما حملات سایبری اخیر می تواند ایالات متحده را دلسرد کند. فرانک سیلوفو، مدیر موسسه سیاست امنیت داخلی و معاون مرکز سایبر امنیت ملی و اقتصادی در دانشگاه جورج واشنگتن می گوید : ایران و کره شمالی ممکن است از نا امیدی های حاصل از مواجه شدن با انزوای جهانی دست به حمله به ایالات متحده بزنند.
ایران هنوز فاقد قابلیت های روسیه و چین است اما حملات سایبری اخیری که در طی چند ماه گذشته انجام شد نشان از توان هکر ها دارد. او افزود : خبر بد این است که … آنچه که فاقد توانایی آن هستند را هم، قصد می کنند. او ادامه داد : هرآنچه که ندارند ، می توانند با خرید و یا اجاره پروکسی ها به دست آورند.
حملات سایبری ایرانی ها می تواند باعث بوت نت کردن و ایجاد اختلال در کسب و کار و خرید ایالات متحده شود. در اوایل سال جاری و سال 2012 هکر های ایرانی حمله ای به شرکت ملی نفت عربستان سعودی، شرکت آرامکو انجام دادند که در ادامه بیشتر به آن خواهیم پرداخت .
هکر های چینی و روسی بیشتر روی جاسوسی و سرقت تمرکز می کنند، و قابلیت های آنها می تواند به طور مداوم یک تهدید برای ایالات متحده باشد. سیلیفو معتقد است که آمریکایی ها می توانند جلوی اینگونه حملات سایبری را بگیرند.
ایران و کره شمالی غیر قابل پیش بینی تر هستند. به نظر می رسد که ایران روی حملات سایبری تلافی جویانه علیه آمریکا و اسرائیل برنامه ریزی کرده است، که دلیل آن هم تلاش های دو کشور برای تعطیل کردن برنامه هسته ای ایران می باشد.
حمله سایبری ایران به شرکت آرامکو در اواسط سال 2012، باعث آسیب دیدن 30000 کامپیوتر شد و علاوه بر این هشداری به آمریکا و دیگر کشور ها بود تا بدانند رشد قابلیت های ما به چه صورت بوده است. برمن، معاون رئیس شورای سیاست خارجی آمریکا در این باره می گوید : این ترسیمی است که آنها چگونه در صورت شکست در روابط عمل می کنند.
به هر حال اینطور که از این مطلب بر می آید، آمریکایی ها از حملات سایبری هراس دارند و بیشتر به کشور ما به چشم یک رقیب سایبری نگاه می کنند. نظر شما در این مورد چیست؟
آمریکا
روسیه
چین
ایران
قوی ترین کشورها از لحاظ حملات سایبری هستند;)
اصلا جالب نبود.
بنظر من این جور خبرها یک جز از یک پازل بزرگ درباره ایران هست که امریکا سعی داره تصویری از ایران جلوه بده که : این کشور تو هر زمینه ای وارد بشه خطرناکه. وگرنه شما بیا مقایسه کن کارهای سایبری که اونا بر علیه ما کردند و کاری که ما کردیم. اصلا قابل مقایسه اس؟
ضمنا تماما این فناوری ها رو که خودشون ساختن و از هزار جاش میتونن از ما اطلاعات بدزدن و به ما ضربه بزنن.
کلا مطلبی که منتشر کردین خیلی بد بود.
سلام.
قصد بد گفتن در مورد کشورمون رو نداشتیم . صرفا یه خبر بود .
موفق باشید …..
سلام
همانطور که آقا علیرضا گفت ما قصد بدگفتن نداریم. از طرفی قدرت سایبری ایران کم هم نیست. به هر حال ترس از ایران در هر زمینه ای همیشه هم بد نیست!
نه دوستان
این خبر ها هم نیست .
بین هکر های ایرانی که بیشترشون توی انجمن اشیانه هستند و هکر های اونور ابی کل بازیه . برای همین هکر های امریکایی برای مثال سایت های مارو هک می کنند و ما هم سایت های خارجی رو هک میکنیم .
یه تفریحه و هیچ برنامه ریزی و …. پشتش نیست .
خیلی سیاسی بود ، در واقع ایران رو در چند جا همین طوری متهم کردید و قبول هم کردید راستش رو بگید از بی بی سی کپی کردی یا جرس یا وی او ای ؟؟؟!!!
بهتره خودت مطلب رو تایپ کنی تا دزدی مطلب ایرانی بزرگوار!
با سلام
دوست عزیز اول اینکه ما کسی رو متهم نکردیم و حقیقت رو گفتیم چون واقعا این هک ها اتفاق افتاده.
دوم اینکه برادر عزیز ما ترجمه می کنیم میتونی روی منبع کلیک کنی تا به اونجا ارجاع داده بشی و ببینی که واقعا ترجمه هستش. ما از جایی کپی نمی زنیم.
khooob boood