آموزش کامل Google Calendar (قسمت دوم)
در قسمت اول از آموزش نرمافزار تحت وب Google Calendar، شما با رابط کابری این نرمافزار آشنا شدید و در رابطه با هر یک از بخشها، یک اطلاعات مختصری را کسب کردید. در این بخش شما را با بخش تنظیمات این نرمافزار آشنا خواهیم ساخت.
- منوی تنظیمات در Google Calendar
در قسمت بالا، سمت راست، شما دکمهای با آیکون چرخدنده مشاهده میکنید. بوسیله این بخش، شما میتوانید تنظیمات خاص خود را برای تقویمتان اعمال کنید. با کلیک کردن بر روی آنها، منویی به شکل زیر برای شما باز خواهد شد.
- بخش Display Density
این بخش، شامل ۳ گزینه است که بسته به نیاز شما، میتوانید آنها را تغییر داده تا ظاهر تقویم خود را و سایز کلیدها را به سلیقه خود تغییر دهید.
- بخش Settings
مهمترین بخش تنظیمات ما در این قسمت قرار گرفته است. بر روی آن کلیک کرده تا وارد بخش تنظیمات شویم.
- بخش Language مختص انتخاب زبان تقویم شماست! بسته به نیاز و سلیقه خود، میتوانید زبان مورد نظر را از میان زبانهای موجود، انتخاب کنید. دقت بفرمایید که در سریهای آموزشیای که اینجا قرار میدهیم، مبنای آموزشهای ما، زبان انگلیسی میباشد.
- بخش Country برای تنظیم نمودن کشور خود میباشد. کشور محل زندگی خود را از این منو برگزینید.
- بخش ِYour current time zone با توجه به کشور انتخابی شما تغییر میکند. برای مثال، درصورتی که کشور ایران را برگزیده باشید، در این قسمت شما زمان رسمی ساعت ایران را مشاهده خواهید کرد.
- بخش Date Format جهت تنظیم نمودن نحوه نمایش تاریخ میباشد؛ آن را به سلیقه خود میتوانید تغییر دهید.
- بخش Time Format نیز همانند مورد قبل، جهت تنظیم نحوه نمایش ساعت میباشد.
- بخش Default meeting length، زمان پیشفرض هریک از میتینگهای شما را مشخص میکند. معمولاً آن را بر روی ۶۰ دقیقه تنظیم میکنند، اما میتوانید که برای هرکدام از eventهای خود در آینده تنظیم کنید.
- بخش Week Starts On جهت تعیین روز شروع هفته است؛ روز شروع هفته در ایران، شنبه است.
- بخش Event Dimming برای کمرنگ کردن eventهای گذشته و آینده میباشد تا بتوانید بین آنها تفکیک ایجاد نمایید.
- بخش Default View نیز همانطور که میدانید، نحوه نمایش تقویم خود بصورت پیشفرض را برای شما تعیین میکند. بسته به نیاز خود، میتوانید آن را تغییر دهید.
- بخش Custom View جهت تعیین یک نوع نمایش جدیدی که شما آن را مشخص میکنید، است.
- بخش Location از شما موقعیتتان را میخواهید. در صورتی مثلاً در تهران هستید، میتوانید بنویسید: Tehran, Iran
- بخش Show weather based on my location جهت نمایش اطلاعات آب و هوا در تقویم شماست.
- بخش Show events you have declined جهت نمایش یا عدم نمایش Eventهایی است که شما آنها را رد کردهاید.
- بخش Automatically add invitations to my calendar برای اضافه کردن دعوتها به تقویمتان بصورت خودکار است.
- بخش Automatically add video calls to events I create برای اضافه کردن تماس تصویری بصورت خودکار به Eventهایی است که شما آنها را ایجاد میکنید.
قسمت بعدیای که در تنظیمات تقویم داریم، در سربرگ Calendars میباشد. در این بخش میتوانیم دو کار انجام دهیم؛ اول از همه میتوانید تقویمهای جدید دیگری برای خود ایجاد کنید، و دوم هم میتوانید –برای مثال- تعطیلات کشور ایران را به تقویمتان اضافه کنید. نحوه انجام هر یک از این کارها را در آینده بصورت سریع و کامل توضیح خواهیم داد.
علاوه بر اینکه میتوانید تقویمهای جدیدی برای خود بسازید، میتوانید از تقوم فعلیتان یک خروجی بگیرید و یا تقویمهای دیگر که در سرویسهای متفاوت دارید، در اینجا ایمپورت کنید.
بخش تنظیمات بعدیای که در تقویم گوگل موجود است، در سربرگ Mobile Setup میباشد. با استفاده از این بخش میتوانید با وارد کردن شماره موبایل خود، هنگامی که به یکی از Eventها خود نزدیک شدهاید، گوگل بصورت خودکار برای شما پیامکوتاهی جهت یادآوری ارسال کند. تا لحظه نگارش این مقاله، متأسفانه از شمارههای همراه ایران پشتیبانی نشده است.
قسمت آخر که به نام Labs میباشد، امکانات مختلفی را به تقویم خود اضافه میکند که بدلیل تنوع و حجم بالای آنها، از دامنه این سری آموزشی خارج است.
در این قسمت از آموزش، شما با بخش تنظیمات تقویم گوگل آشنا شدید. منتظر قسمت بعدی باشید.
خیلی خوب توضیح دادید
خیلی ممنون
موفق باشید
عععععععععععععاااااااااااااااااااالیییییییییییییییییییییییییی دمتون گرررررررررررررررررررررررررررررررررم
www.metalformiranian.com
سلام. واقعا ممنون.
البته mobile setup دیگه حذف شده از تقویم گوگل.