DigiKala Ads
متفاوت ترین مجله اینترنتی ...

آموزش غیر فعال کردن Windows 7 Media Center

12345 (No Ratings Yet)
25

اگرچه Windows 7 Media Center نسبت به نسخه های قبلی خود بهبود بسیاری یافته است، اما ممکن است به دلایلی مختلفی بخواهید آن را غیر فعال کنید. در ادامه چند روش برای خلاص شدن از دست WMC را به شما آموزش می دهیم.

دلایل مختلفی ممکن است وجود داشته باشد که شما بخواهید Windows 7 Media Center را غیر فعال کنید؛به عنوان مثال : شما  مدیر یک شرکت هستید و مایل نیستید که Windows 7 Media Center بروی سیستم های کارکنانتان اجرا شود ویا اینکه شما به هیچ وجه از WMC استفاده نمی کنید و همچنین نمی خواهید که دست و پا گیرتان باشد.

خاموش کردن WMC با استفاده از Programs and Features

راحتترین راه برای خلاص شدن از دست Windows 7 Media Center استفاده از Programs and Features می باشد.

برای این کار Control Panel را باز کنید و Programs and Features را انتخاب کنید.این روش شباهت زیادی به روش غیر فعال کردن Internet Explorer 8 دارد.

در قسمت چپ صفحه بروی Turn Windows Features on or off کلیک کنید.

به دنبال گزینه  Windows  Media Center  بگردید و تیک کنار آن را بردارید.

سپس کادری باز می شود که از شما می پرسد آیا می خواهد این روند ادامه پیدا کند. Yes را انتخاب کنید.

آنگاه مشاهده می کنید که کادر کنار Windows Media Cente خالی می باشد.Ok  را انتخاب کنید.

سپس مدتی منتظر بمانید تا WMC غیر فعال شود.

برای اینکه روند کامل شود می بایست رایانه را یک بار خاموش روشن کنید.

بعد از اینکه سیستم دوباره بالا آمد ، خواهید دید که آیکون WMC دیگر وجود ندارد.

دوباره فعال کردن WMC

اگر تمایل داشتید که  WMC را فعال کنید کافی است که دوباره به قسمت Windows Features بروید و تیک کنار Windows Media Center را روشن کنید و همان مراحل قبل را طی کنید با این تفاوت که دیگر نیازی به ریست شدن رایانه نیست.

غیر فعال کردن Media Center  با استفاده از Group Policy

توجه: قسمت Group Policy در ویندوز 7 نسخه Home فعال نمی باشد.

منو Start را باز کنید و در Search Box تایپ کنید “gpedit.msc” و Enter را فشار دهید تا صفحه Local Group Policy Editor باز شود.

حالا آدرس زیر را دنبال کنید:

User Configuration Administrative Templates Windows Components Windows Media Center

بروی Do not allow Windows Media Center to run دابل کلیک کنید. سپس گزینه Enabled را انتخاب کنید و ok را کلیک کنید و از Group Policy Editor خارج شوید.

حالا اگر کاربر سعی به اجرا کردن WMC کند خطا زیر را مشاهده می کند.

منبع:howtogeek.com

ممکن است به این مطالب نیز علاقمند باشید
25 دیدگاه
  1. بهمن می‌گوید

با سلام
    برنامه در سیستم ویندوز 7 من کار نمیکند چگونه فعالش کنم؟

1. امید می‌گوید

سلام و عرض ارادت سیستم من چند روزی میشه که اغلب آیکنهای میزکارم به آیکن مدیا سنتر تبدیل شده و به مجرد اینکه برنامه ای را اجرا میکنم بجایش برنامه مدیا سنتر اجرا میشود . لطفا برای حل این مشکل راهنماییم کنید . با سپاس فراوان ./ تهرانی

2. saeed می‌گوید

نمیشه غید فعال کرد چخ کارم کنم لعنت بهت مدیا سنتر

2. محمد می‌گوید

دقیقا منم همین مشکل رو پیدا کردم هیچ فایل اگزه من باز نمیشه بجاش صئز باز میشه چی کار کنم؟

3. ولا می‌گوید

من هم همین مشکل رو دارم یکی لطفا راهنمایی کنه!!!

4. maede می‌گوید

سلام من ازاين روشي كه گفتين براي غير فاعل كردن مديا سنتر استفاده كردم ولي وقتي به Turn Windows Features on or off رسيدم دوباره خود مديا سنتر باز شد اگه ميشه لطفا كمك كنين وبه ميلم جواب رو بدين ممنون

1. vahid می‌گوید

lotfan age rahe halesho peyda kardin be manam begin

5. رضا می‌گوید

سلام من هم مثل دوستان بالایی پیشفرض تمامی نرم افزار های سیستمم روی همین ویندوز مدیا سنتر لعنتی رفت . این روش کار ساز بود خواستم تشکر کنم

6. salavat110 می‌گوید

بسیار عالی بود

7. SAEED.CR7 می‌گوید

TANK YOU TANK YOU SO MUCH

8. بهزاد می‌گوید

این کارو می کنم ولی حذف نمی شه باید چی کار کنم ؟

9. پوریا می‌گوید

10. سعید می‌گوید

باز که خود مدیا باز میشه!!!!! یه راه حل دیگه؟؟؟

11. محدثه می‌گوید

با سلام برنامه ویندوز مدیا سنترمو فعال کردم ویندوزم هم 7 هس رو همه برنامه هام افتاده نمبزاره برنامه دیگه رو باز کنم از کنترل پنل هم میرم غیر فعالش کنم ولی نمیشه حالا موندم اواره چیکارش کنم باید ویندوزمو عوض کنم ؟؟؟؟؟؟؟

1. ناصر می‌گوید

سلام.
      اگه میخایید غیر فعال کنید قسمت تنظیمات نمی آد از طریق safe mode انجام بدید. من انجام دادم غیر فعال شد.

12. م می‌گوید

لعنت به هرچی مدیا پلیر لطفا راهنماییم کنید تا مرحله turn windows ….میرم اما دوبا مدیا پلیر لعنتی باز میشه تو رو خدا کمکم کنید:(((

13. پدرام2 می‌گوید

سلام من تا هم کل دسک تاپم وبرنامه هام این جوری شده کمک کنید لطفا

14. پدی می‌گوید

آفا شما چجوری این کارو کردید توضیح بدید لطفا من هم تمام برنامه هام به هم ریخته

15. morteza می‌گوید

سلام.
    من هرکارمیکنم غیرفعال نمیشه .حتی یوزر جدید هم ساختم.اما ب یوزر قبلی نیاز دارم.داخل یوزر جدیدمشکلی نیست.لفا راهنمایی کنید.
    با تشکر

16. حمید می‌گوید

17. sajjad می‌گوید

همه ی برنامه هام به این شکل در اومدن

18. هادی می‌گوید

سلام
    صفحه desktop رایانه من که ویندوز ۷هست تمام آیکون های نرم افزارهای exeبه آیکون (ویندوز مدیا سنتر) تبدیل شده و در صورت اجرا ویندوز مدیا سنتر باز می شود حتی با غیر فعال کردن با روش بالا ( استفاده از گروپ پلیسی اِدیت ) نیز شکل آیکون تغییری نکرده فقط مدیا سنتر باز نمی شود لازم به ذکر است که شکل آیکون های office ، pdf , winrar , my camputer به همان صورت خودش است فقط نرم افزار های exe تحت تاثیر قرار گرفته اند لطفا راهنمایی نمایید( در ضمن ویروس کش آبدیت روز ) بر روی سیستم نصب بوده) و حتی خود آنتی ویروس که فایل exe است باز نمیشود لطفاً راهنمایی نمایید

19. فاطمه می‌گوید

سلام ببخشیدمن وقتی گزینه یTurn Windows Features on or off میزنم wmcمیاد و اون پنجره ای که گفتید باز نمیشه چی کار کنم؟؟؟؟؟؟

20. جمشید می‌گوید

سلام. دم همه شما گرم. خیلی شیک و مجلسی بدون ادا و اصول و ناز و کرشمه توضیح و آموزش دادید . ممنون سپاسگزارم
    خیلی باحالیییییییییییییییییییییییییییییی گویا آی تی

21. ءMAHAN می‌گوید

اقا من اینکارو میکنم بعدش یکسره ارور shell32 میاد یه نوتپده کمک کنید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.