نحوه ی تعبیه نمودن اسناد PDF درون وب سایت

  • ۱۳۸۹/۱۱/۰۸
  • عباس كريمي
  • 0

امروز می خواهیم بررسی کنیم که چگونه شما -خواننده­ی این متن- بدون این که از پلاگین های اضافی استفاده کنید، اسناد PDF­ تان را درون وب سایت­تان قرار داده و آن ها را به بازدید کنندگان سایت تان ارائه دهید. کدهای جایگذاری (embed codes) همه­ی آن چیزی است که استفاده خواهیم کرد. تعدادی از وب­سایت های ثالث هستند که فایل های PDF را برای بینندگان­شان میزبانی می کنند. در ادامه محبوب ترین این سایت ها که دارای ویژگی های اجرایی پیشرفته­ای هستند، مورد بحث قرار خواهند گرفت.

Zoho Docs

Zoho  “مشاهده­گر”­ی مبتنی بر وب است که نسبت به Google Docs از فرمت های بیشتری پشتیبانی می کند و تنها به مایکروسافت اکسل و فایل های RTF محدود نشده و به همان خوبی، فرمت OpenDocument، presentation پاور پویینت و دیگر فایل های صفحه گسترده­ها را پشتیبانی می کند. “مشاهده گر”  Zoho Docs – بر خلاف  Google Docs- اجازه می دهد فایلی که متعلق به خودتان است را آپلود کنید و یا URL آن را در صفحه­ی اصلی پیست کنید ( زیرا آن چه را که می توانید منتشر کنید پس حتما URL  کوتاه و قابل اشتراکی هم خواهد داشت). وقتی که فایلتان آپلود شد و در حال دیدن آن به صورت آنلاین هستید، خواهید توانست کدی که از طریق آن می توانید آن فایل را در سایتتان به اشتراک بگذارید، از زبانه­ی جایگذاری (Embed tab) برداشت کنید.

Google Docs

Google Docs به عنوان یک “مشاهده گر”­ ساده­ی PDF مبتنی بر وب، می تواند فایل های پاور پویینت، تصاویر TIFF و اسناد مایکروسافت ورد را نمایش دهد، به علاوه­ی این که یک “مشاهده گر” (viewer) هم ارائه می کند. اگر همه­ی آن چیزی که به دنبالش هستید تنها یک “مشاهده گر”­ اسناد است، اجباری ندارید که حتی آن صفحه را هم ببینید. تنها نیاز دارید سند PDF تان را منتشر کنید، پس می توانید URL سند ذخیره شده را دریافت کرده و آنرا به آدرس Google Docs Viewer ( http://docs.google.com/viewer ) الصاق کنید. نتیجه­ی عمل به صورت این آدرس نشان داده می شود: http://docs.google.com/viewer?url، در انتهای این آدرس url قرار دارد که در اینجا همان URL شما قرار خواهد گرفت. وقتی که مسیر (path) پارامترهای قرار داده شده را پذیرفت، می توانید توسط ” iframes” یک “مشاهده گر”­ اسناد PDF را درون سایت­تان بگنجانید. فقط کافی است که کدهای جایگذاری را در صفحه­ی Google Docs Viewer کپی کنید.

Scribd

درمقایسه با دیگر سایت هایی که به شما اجازه­ی تعبیه­ی اسناد را می دهند، Scribd اندکی متفاوت است. در واقع این وب­سایت برای نویسندگانی که می خواهند کارهایشان را به صورت آنلاین منتشر کنند، مکانی برای به اشتراک گذاری اسناد می باشد. برای تکمیل فرآیند آپلود اسناد در Scribd ، ابتدا می بایست جهت ایجاد حساب کاربری در سایت ثبت نام کنید. اما وقتی که این کار را انجام دادید، “مشاهده­گری” زیبا برای مقاله­تان خواهید داشت. از دیگر ویژگی های  Scribdاین است که به شما اجازه وارد کردن هر نوع سندی را از Google Docs به علاوه­ی ایجاد یک سند از متن چسبانده شده (pasted) را می دهد.

اگر شما یک نویسنده هستید و تعدادی “نوشته” دارید و علاقه مندید آن ها را به اشتراک گذاشته و یا به فروش برسانید،‌ می توانید از Scribd و دیگر وب­سایت های رایج به اشتراک گذاری اسناد، همچون DocStoc، Issuu، YouPublish، edocr (در این وب­سایت حساب کاربری رایگان قابلیت های محدودی دارد) و YUDU استفاده کنید. تمرکز این وب­سایت ­ها واقعا بر روی اشتراک گذاری اسناد می باشد، در نتیجه اسناد شما می توانند تا حدی که ممکن است در معرض نمایش قرار گیرند.

در صورتی که نمی خواهید از “مشاهده گر ” اسنادِ ثالث استفاده کنید، احتمالا برای شما -به عنوان مالک یک وب سایت- بهترین گزینه FlexPaper خواهد بود.

FlexPaper یک “مشاهده گر” منبع بازِ مبتنی بر وب  است که می توانید برای مقاصد غیر تجاری- از این وب سایت- دانلود کرده و سپس آن را در سایت­تان آپلود کنید.

اگر از “مشاهده گر” های دیگری استفاده می کنید که ما آن ها را در این جا از قلم انداخته ایم، بیایید در قسمت نظرات با آن ها آشنا شویم.

منبع: makeuseof

دیدگاه خود را وارد کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *