“کتاب لمسی” دو صفحه‌ای مدل آیکونیا ۶۱۲۰ کمپانی ایسر برای پیش فروش در دسترس قرار گرفت

  • ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
  • ITTeach
  • 2

کمپانی ایسر عرضه تبلت “Touchbook” دوصفحه­ای مدل آیکونیا ۶۱۲۰ خود را در آمریکای شمالی آغاز کرد. آیکونیا ۶۱۲۰ دارای دو نمایشگر صفحه­لمسی ۱۴ اینچی با نور پس­زمینه ال­ای­دی با شیشه ضدخش مدل Gorilla Glass است. این تبلت مجهز به پردازشگر Core i5 اینتل، حافظه ۴گیگابایتی و گرافیک کیفیت بالای اینتل می­باشد. یک هارددرایو ۶۰۰گیگابایتی برای آن در نظر گرفته شده است.

ایسر در این تبلت که مجهز به ویندوز ۷ است و از دو صفحه­لمسی بهره می­برد از “رابط کنترل حلقه ایسر” استفاده نموده که کنترل لمسی آسان و شهودی را امکانپذیر می­سازد. با قراردادن پنج انگشت به صورت دایره­ای روی نمایشگر پایینی “حلقه ایسر” ظاهر می­شود که امکان دستیابی فوری به برنامه­ها و قابلیت­ها را فراهم می­سازد. این “حلقه” دربرگیرنده برخی از قابلیتهای منحصر­به­فرد همچون AppCards، که مجموعه­ای از برنامه­های بر مبنای لمسی است؛ “صفحه­کلید مجازی” و “ویرایشگر اشاره­ای” می­باشد. کتاب­لمسی دوصفحه­ای آیکونیا از تکنولوژی وای­فای پشتیبانی می­کند و مجهز به یک وب­کم وضوح بالای ۱.۳ مگاپیکسل، خروجی HDMI، رابط یو­اس­بی ۳، “قابلیت صوتی پیشرفته دالبی v3” و همچنین راهکار اشتراک رسانه­ای دیجیتال clear.fi ایسر می­باشد.

کتاب­لمسی آیکونیا ۶۱۲۰ در حال حاضر به مبلغ ۱۱۹۹.۹۹ دلار برای پیش­خرید در سایت آمازون قابل دسترسی است.

منابع: [Acer][HotHardware][CrunchGear]

دیدگاه خود را وارد کنید
تعداد دیدگاه ها : 2 دیدگاه
  1. مرسی حسین جان.

    ولی خب چه کاریه؟ به جاش یه tab درست می‌کردن که امکان پردازش موازی و دو قسمتی کردن صفحه نمایش رو داشته باشه. یا حداقل همینو در سایز دو تا تبلت روی هم قرار گرفته درست می کردن نه سایز لپتاپ.

    این الآن کلی وزن رو بیخود صرف لولا و اون تیکه ی وسط بین دو صفحه … کرده.

    اما در هر حال کار جالبی بوده.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *