نتیجه ی اولین تست های پردازنده های جدید Trinity از AMD منتشر شد

نتیجه ی اولین تست های پردازنده های جدید Trinity از AMD منتشر شد
  • 1390/9/3
  • عليرضا شیری
  • 6

Trinity نام کد نسل بعدی APUهای AMD است. APU یا Acclrated Processing Unit ترکیبی از چیپ پردازنده ی گرافیکی و پردازنده ی اصلی است. APUهای جدید AMD برای سوکت FM2 طراحی شده اند، چیپ گرافیکی از معماری VLIW4 استفاده می کند که پیش از این تنها در کارت گرافیک های قدرتمند سری HD 6900 استفاده شده بود، پردازنده ی اصلی نیز هسته های نسل بعدی AMD به نام Piledriver را مورد استفاده قرار داده است.

با توصیفی که در مورد پردازنده ی اصلی و گرافیکی شده به نظر می رسد که Trinity ها از نظر پردازش کلی، گرافیکی و محاسبات موازی بهتر از LIano ها باشند. برخی اسلایدهای لو رفته نشان می دهد که تخمین این کمپانی در مورد قدرت Trinity ها چه طور است. ویدئویی که در سایت DonanimHaber منتشر شده را بررسی کرده و چند تصویر با رزولوشن پایین از آن استخراج کرده ایم که نمودارهای مورد نظر را نشان می دهد:

 

AMD مقایسه ی قدرت APU های LIano و Trinity را در سه گروه کاربرد نشان می دهد، کارایی گرافیکی توسط بنچ مارک 3DMark Vantage مقایسه شده، کارایی کلی توسط بنچ مارک PCMark Vantage و سرعت محاسبات به صورت موازی یا GPGPU که با محاسبه ی CTP SP GFLOPs مشخص می شود.

در تست 3DMark Vantage چیپ های 4 هسته ای A8، 3 هسته ای A6 و 2 هسته ای A4 نسبت به مدل های مشابه (دارای همان تعداد هسته) از خانواده ی LIano، حدود 32 درصد افزایش کارایی دارند. در کارایی کلی 13.8 درصد سریع تر بوده و در زمینه ی GPGPU (یا استفاده از کارت گرافیک برای کارهای غیر گرافیکی) افزایش سرعت رقم بسیار بالای 56.3 درصد است. این افزایش کارایی شدید احتمالا به خاطر استفاده از معماری جدید VLIW4 می باشد.

در نهایت باید به این نکته اشاره کرد که در زمینه ی CrossFire یا استفاده ی موازی از دو کارت گرافیک، افزایش کارایی قابل توجه است.

منبع:

techpowerup

دیدگاه خود را وارد کنید
تعداد دیدگاه ها : 6 دیدگاه
  1. به مطالب سایت ترکی DonanimHaber اعتماد نکنید
    تست های تقلبی اش در مورد پردازنده بوادوزر موجود هست

    1. تقلبی که کاملا نبوده ولی شرایط تست و سرعت کلاک به نظر تغییرا کرده بود. تازه نمونه ی مهندسی چیپ رو تست کرده و نتایج کمی متفاوت شده. در کلا اینتل ۲۶۰۰K نسبت به FX 8150 کمی بهتره ولی نتیجه ی تست اون سایت نشون میداد که کمی بدتره.
      من خودم از تستهای این سایت دیگه استفاده نکردم چون خیلی علمی و درست نیستند.

    1. سایت ها مشابه هم همین فونت رو استفاده کردن. من تو نمایشگر ۲۲ اینچی مشکلی ندارم ولی خب کمی ریز هست. بزگر بشه مطمئنا کسانی که نمایشگر با رزولوشن کم و سایز کوچک دارن اذیت میشن. تو لپ تاپم دقیقا مطمئنم که مشکل دار میشم.
      ممنون از توجهتون. نکته ی خوبی بود.

  2. پردازنده های لیانو و بولدوزر الان تو بازار ایران هست؟من چند ماه پیش از چند جا پرسیدم هنوز نیومده بود،فقط مادربورد هاش بود.الان هم که توی سایت های فروش قطعه میرم هنوز خبری نیست. مگه این پردازنده ها اوایل 2011 نباید میومده؟

    1. بله اومده ولی تو ایران به نظر خیلی کند و …. وارد میشه. ولی خب بعضی ها هم وارد کردند مثل این یکی:
      http://lioncomputer.ir/index.php?action=categories&id=593
      باید بیشتر بگردید و سخت هم پیدا می کنید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *