۱۰ ویژگی زنان موفق در عرصه تجارت

۱۰ ویژگی زنان موفق در عرصه تجارت
  • 1395/10/15
  • زهرا معبودی
  • 0

اغلب مردم اینگونه تصور می کنند که کار آفرینی شغل پر درد سری است و تنها آقایان از پس آن بر می آیند. اما گویا آی تی معتقد است که هر چند کار آفرینی چالش های زیادی دارد اما شمار زیادی از بانوان را می توان نام برد که کسب و کارهایی برای خود راه اندازی کرده اند و با قدرت تمام در مقابل مشکلات آن ایستاده اند. زنانی که وارد عرصه کار آفرینی می شوند باید از ویژگی های خاصی برخوردار باشند تا در این عرصه موفق شوند. ما در این مقاله به بررسی ده دیدگاه مشترک در بانوان موفق کار آفرین پرداخته ایم که می توانید آن ها را در راس امور خود قرار داده و به لیست زنان موفق بپیوندید.

افکار مثبت

 زمانی که دیدگاه مثبت داشته باشید، می توانید ایده ها را بهتر پوشش دهید  و در اجرای آن ها موفق تر باشید. کار آفرینی عموما مشکلات خاص خود را دارد حالا اگر بخواهید با انرژی های منفی که به ذهن خود وارد می کنید و از ذهن به سایر امور خود انتقال می دهید به پیش بروید مسلما نخواهید توانست زیاد دوام بیاورید. خانم های کار آفرین و موفق عقیده ای دارند و آن هم این است که باید همکاران آن ها از جمله افراد نزدیک و خوش بین باشند.

ویژگی زنان موفق

شناسایی و رفع چالش ها و موانع

زنان قدرت بیشتری برای حل موانع دارند. از این رو تحقیقی در ایالات متحده صورت گرفت که نتیجه آن مبنی بر این است که در این کشور، حدود ۷۰ درصد از کسب و کارها در سه سال اول عمر خود با شکست مواجه می شوند و به طور کلی بساط شان برچیده می شود. جالب این جاست که کسب و کارهایی که توسط خانم ها به شکست ختم می شوند آماری بسیار کمتر از آمار شکست آقایان دارد.  عموما بانوان قادرند موانع را مدیریت کنند و از آن ها به عنوان یک نقطه مثبت برای توسعه خود استفاده کنند. این است که می توانند به تدریج مشکلات را حل کنند.

اعتماد به نفس و انگیزه

در اذهان عمومی اعتماد به نفس داشتن با جسور و نترس بودن هم معنی است اما واقعا اینگونه نیست. اعتماد به نفس بدین معنی است که می توان با تکیه بر این حالت روحی، سازندگی داشت و پیشرفت کرد. کسانی که روحیه اینچنینی دارند عموما از خود تصویری مثبت دارند و توانایی های شان را باور دارند و می دانند که می توانند امور را مدیریت کنند. یک مقایسه جالب نشان می دهد از میان زنان و مردان کارآفرین این دو به ترتیب از  ۵۱ و ۴۵ درصد، از ویژگی اعتماد به نفس، برخوردارند.

ویژگی زنان موفق

دلسوزی و کمک به دیگران

زنان یک ویژگی ذاتی دارند و آن هم این است که حس کمک به دیگران در آن ها قوت دارد. در میان زنان کارآفرین این حس قدرت بیشتری دارد. آن ها دوست دارند تغییری مثبت در زندگی دیگران ایجاد کنند. در میان المان هایی که می تواند زنان را به کار وادارد، المان حس کمک به دیگران برای ارتقای زندگی آن ها بیش از سایر چیزها مثل درآمد زایی، استقلال شخصی و غیره پر رنگ تر بوده است.

صداقت در گفتار و رفتار

عموما مردان از حس رقابتی بالاتری در میان خود برخوردارند اما زنان از این ویژگی کمتر بهره می برند. در واقع این رقابت گاهی موجب می شود که برخی اخلاقیات زیر پا گذاشته شود که ملموس ترین آن ها صداقت است. عموما زنان کار آفرین و موفق از صداقت بالاتری برخوردارند و از آن جا که اغلب مردم دوست دارند با مردم صادق و بی پیرایه کار کنند، زمینه های کم رسی و همیاری برای آنان فراهم تر است.

ویژگی زنان موفق

تعادل بین امور کاری و خانوادگی

خانم ها به طور عام باید به امور منزل، همسرداری و فرزندداری نیز رسیدگی کنند اما به طور جالبی زنان موفق قادرند بین تما کارهایشان توازنی برقرار کنند. آن ها ایده های خلاقانه ای دارند تا بتوانند هم کار و کسب خود را سر پا نگهدارند و هم به اعضای خانه رسیدگی کنند. یافته ها حاکی از این است که زندگی خانوادگی زنان کار آفرینی که به سلامت روح و روان و جسم خود اهمیت می دهند موفق تر بوده است.

فعالیت های هدفمند

هدف آن چیزی است که در سر می پرورانید اما این اقدامات هستند که به هدف جامه عمل می پوشاند. بنابراین می توان گفت که با داشتن اهداف و اقدام اصولی می توان به نتیجه هایی رسید اما مشاهده شده زنانی که کارها و اهداف شان را فاز بندی می کنند بهتر به اهداف خود رسیده و در آن ها ماندگار تر بوده اند. فاز بندی و دقت در عملکرد کاری به زنانی که می خواهند وظایف خانه داری شان نیز انجام دهند بسیار کمک می کند.

دقت عمل و باهوشی

زنان دقت عمل بیشتری دارند. آن ها شم خاصی دارند که می توانند نیاز روز بازار را تشخیص دهند و از این وادی، به توسعه سازمان کمک کنند.

انتقال تجربیات

عموما مردان دوست ندارند تجربیات کاری خود را در اختیار اهالی شرکت و همکاران بدهند اما مشاهده شده که زنان در این امر کاملا بذل و بخشش دارند. این ویژگی زنان موجب شده که در طول سال ها و در طول کار همفکری ها بیشتر باشد و در نتیجه بازدهی شرکت آنان بیشتر باشد.

دیدگاه های بلند مدت

زنان عموما دیدگاه های بلند مدت تری دارند اما آقایان انگار می خواهند که یک شبه به همه چیز دست یابند. این به این علت است که زنان سر سختانه تر با مشکلات مواجه می شوند. هر چند زنان قدرت کنترل و بررسی بیشتری دارند اما تردید ها هرگز مانع حرکت آنان نمی شود. بارها دیده شده که زنان کار آفرین بسیار کمتر از آقایان بوده اند اما به نسبت، میزان موفقیت بانوان کار آفرین بیش از مردان بوده است.

نظر شما در این باره چیست؟ آیا ویژگی بارز دیگری در بانوان می شناسید که به آنان در توسعه کسب و کار و امور شخصی کمک می کند؟ دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید و این مطلب را روی شبکه های اجتماعی نشر دهید.

دیدگاه خود را وارد کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *