پنج گام برای جلوگیری از کلیک‌های تقلبی در تبلیغات آنلاین (تست شده)

پنج گام برای جلوگیری از کلیک‌های تقلبی در تبلیغات آنلاین (تست شده)
  • 1402/10/14
  • گویا آی تی
  • 0

کلیک تقلبی (fraud click) به اقداماتی اشاره دارد که به طور هوشمندانه تعداد کلیک‌های تبلیغات را افزایش داده و به وسیله تداخل مصنوعی در عملکرد تبلیغات، اعتبار تبلیغ‌دهنده را تحت تأثیر قرار می‌دهد. این پدیده به چالش کشیدن بازده سرمایه‌گذاری، تخریب اعتماد و مخدوش کردن دقت تجزیه و تحلیل‌های تبلیغاتی منجر می‌شود. این عمل دو ضرر را برای شما ایجاد می‌کند:

  1. اول اینکه اگر استراتژی بودجه بندی و کسر هزینه شما بر اساس کلیک یا CPC باشد. بودجه شما هدر می‌رود
  2. مورد دوم این است که رفتار ربات گونه کلیک کننده، باعث افت کیفیت تبلیغ شما می‌شود.

در این پست می‌خواهیم بهترین راهکارهای جلوگیری از کلیک تقلبی در تبلیغات آنلاین را بررسی کنیم:

آی پی کلیک های مشکوک را پیدا کرده و آنها را بَن کنید.

یکی از راه‌های مؤثر برای جلوگیری از کلیک های تقلبی، استخراج آی‌پی‌های پرکلیک روی سایت و سپس اکسکلود کردن لیست این آی‌پی‌ها در پنل تبلیغاتی می‌باشد. با استفاده از این روش، تبلیغ‌دهندگان قادر به تشخیص الگوهای غیرطبیعی در تعداد کلیک‌ها و از بین بردن آی‌پی‌هایی که به صورت مصنوعی وارد می‌شوند، خواهند بود. این عمل باعث می‌شود که تبلیغات به دقت بیشتری نمایش داده شود و از افت اعتبار و هدر رفتن منابع مالی جلوگیری شود.

امکانی که پنل های تبلیغاتی برای مبارزه با کلیک تقلبی باید داشته باشند:

پنل تبلیغاتی بزرگ مانند گوگل ادز در حوزه تبلیغات آنلاین، قابلیت خاصی برای اجرای این راهکار ارائه می‌دهد. در پنل گوگل ادز، بخش مخصوصی برای مدیریت و کنترل کلیک‌های تقلبی وجود دارد. تبلیغ‌دهندگان می‌توانند از این بخش برای استخراج آی‌پی‌های پرکلیک، تحلیل الگوهای غیرطبیعی، و سپس اکسکلود لیست این آی‌پی‌ها استفاده کنند. این امکان به تبلیغ‌دهندگان این اطمینان را می‌دهد که تبلیغات آنان توسط کاربران واقعی و با علاقه به دیده می‌شوند، و از مخاطرات کلیک‌های تقلبی محافظت می‌شود.

استفاده از این ابزار در پنل گوگل ادز، تبلیغ‌دهندگان را قادر به بهبود کارایی تبلیغات و بهره‌وری از بودجه تبلیغاتی خود می‌سازد. با ایجاد فیلترها و محدودیت‌های لازم بر روی آی‌پی‌های مشکوک، محیط تبلیغاتی بهبود می‌یابد و مشتریان واقعی‌تری به سایت یا خدمات تبلیغ‌دهنده هدایت می‌شوند. این اقدامات نه تنها به ارتقاء تجربه کاربری مشتریان برای تبلیغ در گوگل کمک می‌کنند بلکه به جلوگیری از هدر رفتن منابع مالی به علت کلیک‌های تقلبی نیز کمک زیادی می‌کنند

لیست آی پی های مشکوک را به شرکت تبلیغاتی گزارش کنید:

توصیه ای که می‌شود این است که حتما لیست آی پی هایی که استخراج کرده اید را به گوگل یا هر پلتفورم تبلیغاتی کلیکی دیگری که استفاده می‌کنید گزارش کنید. چرا که صاحبات پلتفورم های تبلیغاتی هر ساله گزارشی برای بن کردن آی پی ها و جلوگیری از کلیک فیک یا کلیک تقلبی ارائه میدهند، برای قدرتنمایی هم که شده، حتما اقداماتی را برای مقابه با آی پی های مشکوک انجام میدهند. گوگل ثابت کرده است که این فقط در حد شعار نیست و پس از حدود یک هفته شما تغییر را احساس خواهید کرد.

به پنل تبلیغاتی خود اعتماد کنید

پس از اینکه لیست آی پی های مشکوک را گزارش کردید. کمی صبر کنید، به پنل تبلیغاتی خود مانند گوگل ادز اعتماد کنید و اجازه دهید که اقدام خود را برای جلوگیری از کلیک فیک انجام دهد. چرا که اقدام بعدی شما نیازمند هزینه است.

میزان هدر رفت بودجه تبلیغات در کلیک های تقلبی (منبع عکس)

استراتژی هزینه تبلیغات را تغییر دهید

پنل های گوگل ادز، یکتانت و بسیاری از پنل های تبلیغاتی دیگر این امکان را دارند که هزینه را بر اساس اکشن کاربر حساب کنند. به صورت متداول، هزینه برای تبلیغات آنلاین بر اساس کلیک محاسبه میگردد. اما در صورتی که شما از کلیک های فیک یا کلیک های تقلبی زیاد رنج میبرید، استراتژی خود را تغییر دهید.

در این حالت شما یک اقدام را در سایت خود، به عنوان هدف یا Goal انتخاب کنید. به عنوان مثال اگر سایت شما فروشگاهی است، رسیدن به صفحه تشکر را هدف کاربر قرار دهید و در پنل تبلیغاتی خود تعریف کنید که در صورت رسیدن به این هدف، هزینه تبلیغات از بودجه شما کسر شود. این حالت نمیتواند جلوی کم کیفیت شدن تبلیغات شما را بگیرید. اما به صورت چشمگیری از هدر رفت هزینه شما جلوگیری می‌کند. به گزارش searchengineland در سال ۲۰۲۳ به میزان ۲۲ درصد هزینه تبلیغات آنلاین که معادل ۸۴ میلیارد دلار است، صرف کلیک های تقلبی شده است. طبق تصویر زیر تصور میشود این میزان با وجود هوش مصنوعی، در سال های آینده بیشتر شود.

استفاده از ابزارهای جلوگیری کننده از کلیک های تقلبی یا (click fraud protection)

اگر تا اینجای کار هنوز کلیک های فیک یا کلیک های تقلبی، برای شما آزار دهنده هستند، در این مرحله دیگر باید به سراغ ابزار های جلوگیری کننده از کلیک فیک بروید. ابزاری در ایران برای این منظور وجود ندارد. ابزارهای خارجی نیز برای تبلیغات متا و دیگر تبلیغات کلیکی استفاده می‌شوند ولی فقط استفاده از ابزارهایی که برای گوگل ادز است، در ایران خریداری می‌شوند.

لیست ابزارهای جلوگیری کننده از کلیک تقلبی بر تبلیغ گوگل ادز

  1. کلیک سیز (clickcease)
  2. کلیک گارد (ClickGuard)
  3. پی پی سی شیلد (PPC Shield)

در بین سه سرویس دهنده نام برده شده برای جلوگیری از کلیک گوگل ادز، شماره یک یعنی کلیک سیز سهم بازار بزرگتری را دارد. ما نیز توصیه می‌کنیم از این سایت استفاده نمایید. اما قبل از انتخاب نهایی، خدمات آنها را بر اساس تطبیق بر نیاز خودتان انتخاب کنید.

امیدواریم این مقاله برای شما کاربردی بوده باشد. برای دیدن ویدئوی توضیحات، به منبع این مقاله در سایت آوا ادز مراجعه کنید.

دیدگاه خود را وارد کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *