نقد و بررسی کامل میکروفون‌های شور، معرفی میکروفون‌های گیمینگ، یقه‌ای و رومیزی برند shure

نقد و بررسی کامل میکروفون‌های شور، معرفی میکروفون‌های گیمینگ، یقه‌ای و رومیزی برند shure
  • 1403/5/15
  • گویا آی تی
  • 0

Shure یه شرکت امریکاییه که بیش از ۹۵ سال سابقه داره. قبلا کار اصلی‌ این برند تولید انواع رادیو بود؛ اما بعد از یه مدت نسبتا طولانی محصولات صدا و موسیقی رو هم به تولیدات خودش اضافه کرد و تونست توی این حوزه به یکی از برندهای شناخته‌شده و معتبر تبدیل بشه.

محصولات شور خیلی زیادن؛ به‌طوری‌که می‌تونیم انواع میکروفن باسیم و بی سیم، هدفون و ایرفون، سیستم‌های ایرمانیتورینگ و کنفرانس، لوازم جانبی و نرم‌افزارهای تخصصی رو بین‌ اون‌ها ببینیم. توی این مطلب می‌خوایم به یه سری از ویژگی‌های مثبت میکروفون‌های این برند بپردازیم و چند نمونه از مدل‌های پرفروش این شرکت رو به شما معرفی کنیم.

آیا میکروفون‌های شور ارزش خرید رو دارن؟

انواع میکروفن شور هم مثل هر محصول دیگه‌ای یه سری نقاط مثبت و منفی دارن. این موارد درنهایت نشون می‌دن که محصولات این برند ارزش خرید رو دارن یا نه. ما سعی کردیم هم نقاط مثبت و هم ویژگی‌های منفی تولیدات شور رو به‌طور کامل به شما توضیح بدیم تا بتونین در مورد خرید میکروفن تولید این شرکت تصمیم درست رو بگیرین:

نقاط مثبت میکروفون های شور

میکروفون بی سیم شور و مدل‌های سیمی اون برای اجراهای زنده، استودیوها و مراسم‌ مختلف، بهترین گزینه به‌شمار می‌یان. این محصولات از یه منبع قوی برق تغذیه می‌کنن و صدای اون‌ها واقعا شفاف و بدون نوسانه؛ به‌علاوه صدای اضافی و نویز رو هم حذف می‎کنن. از طرفی طراحی این میکروفون‌ها خیلی حرفه‌ایه و ساختشون با اصول درست انجام می‌شه؛ به همین دلیل بدنه خیلی مقاوم و ضدضربه‌ای دارن. نکته بعدی توی نصب و استفاده از این محصولاته که واقعا راحته و نیازی به تجربه و تخصص خاصی نداره. به این موارد باید پاسخ فرکانسی مناسب و الگوهای قطبی عالی رو هم اضافه کنیم.

نقاط ضعف میکروفن های شور

قیمت میکروفون شور یه مقدار بالاست؛ چون توی ساخت اون از قطعات باکیفیت استفاده می‌شه. همچنین باید مراقب نسخه‌های تقلبی این محصولات هم باشین. خرید این نمونه‌های تقلبی باعث بروز مشکلات زیادی حین اجرا و استفاده می‌شه. این دو مورد تنها معایبی هستن که می‌شه برای محصولات این برند در نظر گرفت.

بهترین میکروفون‌های شور را بشناسید…

میکروفن shure

مدل‌های مختلفی از میکروفون شور توی بازار موجودن که هرکدوم ویژگی‌های مخصوص به خودشون رو دارن. شما باید قبل از هر چیز ببینین که به چه نوع میکروفونی نیاز دارین؛ آیا دنبال میکروفون شور گیمینگ هستین یا می‌خواین این محصول رو برای استودیوی خوانندگی بخرین. به این ترتیب می‌تونین از بین گزینه‌هایی که در دسترس شما قرار گرفتن، یه انتخاب عالی رو داشته باشین. ما سعی کردیم از بین تنوع بالای محصولات Shure چند نمونه از پرفروش‌ترین‌ها رو انتخاب کنیم و اطلاعات اون‌ها رو در اختیار شما قرار بدیم:

میکروفون وکال دستی طرح شور مدل SM58

میکروفون SM58 یه محصول استودیویی و رومیزی به حساب میاد که برای ضبط موسیقی و وکال باکیفیت از اون استفاده می‌شه. بدنه آلومینیومی مقاوم، وزن ۲۲۹ گرم و همچنین ابعاد ۵۱ در ۱۶۱ میلی‌متر این محصول باعث شدن تا حملش ساده‌تر بشه.

برای SM58 الگوی قطبی Cardioid در نظر گرفته شده که صدا رو از یه جهت خاص دریافت می‌کنه. روی بدنه این میکروفون هم کلید قطع و وصل صدا طراحی شده که کنترل اون رو راحت‌تر کرده. یه سری مشخصات فنی هم برای خروجی صدای این محصول ثبت شده که بهتره قبل از خرید اون‌ها رو بدونین. این موارد عبارتند از:

  • فرکانس پاسخ‌گویی: ۱۵۰۰۰ – ۵۰ هرتز
  • امپدانس: ۱۵۰ اهم

برای استفاده از این میکروفون باید اون رو به دستگاه‌های پخش صدا و تجهیزات صوتی وصل کنین که این کار با استفاده از کابل ۳ متری که رابط ۶٫۳۵ میلی‌متری داره، انجام می‌شه. درگاه خود میکروفون هم از نوع XLR در نظر گرفته شده.

میکروفن شور SM57

میکروفون شور SM57 هم یکی از همون محصولات عالی و پرطرفداریه که با الگوی قطبی کاردیوید تولید شده. مشخصات فنی مربوط به صدا توی این محصول به شکل زیره:

  • پاسخ فرکانس: ۴۰ هرتز تا ۱۵ کیلوهرتز
  • امپدانس: ۱۵۰ اهم

این مدل وزن حدود ۲۸۸ گرم و بدنه خیلی مقاومی داره؛ درنتیجه توی موقعیت‌های مختلف از جمله ضربه و سایش دچار آسیب نمی‌شه. علاوه بر این عملکرد خیلی خوبی برای میکروفون SM57 گزارش شده؛ یعنی با این محصول می‌تونین ضبط‌های خیلی باکیفیتی رو داشته باشین و صداها رو کاملا طبیعی و دلنشین منتقل کنین. این میکروفون برای اجراهای زنده و استودیو هم بهترین انتخابه.

میکروفون MV7 شور

میکروفون دو منظوره MV7 از نوع دینامیکه و پردازشگر دیجیتالی اون رو نسبت به بقیه مدل‌ها متمایز کرده. این محصول به راحتی و بدون نیاز به کارت صدا از طریق یه کابل USB به سیستم‌های مورد نظرتون مثل اسمارت فون‌ها و کامپیوترها وصل می‌شه. البته با جک XLR هم می‌تونین به‌صورت آنالوگ از این محصول استفاده کنین؛ به همین دلیله که بهش میکروفون دومنظوره می‌گن. این مدل از گزینه‌های پرکاربردیه که می‌تونه توی لیست خرید شما قرار بگیره.

میکروفون داینامیک شور مدل SM7b

میکروفون داینامیک SM7b پیشنهاد بعدی ما از بین محصولات شوره که با الگوی قطبی Cardioid ساخته شده. این محصول قابلیت اتصال به پایه‌های بازویی رو هم داره و می‌تونین توی هر شرایطی به بهترین شکل ممکن از اون استفاده کنین. رابط XLR برای این مدل در نظر گرفته شده که صدا رو خیلی گرم و طبیعی پخش و ضبط می‌کنه. همچنین قابلیت حذف فرکانس‌های پایین و تقویت فرکانس‌های میدرنج رو هم داره.

برای کاهش نفوذ صداهای اضافی توی این مدل پاپ فیلتر قرار داده شده که در کنار شاک مونت باعث می‌شه تا شفافیت صدا به بیشترین حالت خودش برسه. مشخصات فنی صدای این محصول هم شامل موارد زیره:

  • فرکانس پاسخ‌گویی: ۲۰۰۰۰ – ۵۰ هرتز
  • امپدانس:۱۵۰ اهم
  • حساسیت: -۵۹ دسی‌بل
  • SPL: 180 دسی‌بل

خرید میکروفون های شور از صدااستور

تمام میکروفون_های شور shure

توی این مطلب به‌طور کامل در مورد میکروفون‌های شور صحبت کردیم. اگه قیمت میکروفون شور براتون اهمیتی نداره و بیشتر دنبال کیفیت خروجی صدا هستین، می‌تونین همین حالا به سایت صدا استور مراجعه کنین و از بین محصولاتی که توی دسته میکروفون‌های Shure قرار گرفتن، بهترین گزینه رو بخرین. این پلتفرم امکان خرید حضوری و اینترنتی رو برای شما فراهم کرده. همچنین مشاورهایی رو هم در نظر گرفته که موقع خرید اطلاعات کافی رو در اختیار شما قرار می‌دن.

دیدگاه خود را وارد کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *