اگر تا کنون مقدار زیادی وقت  و انرژی برای کسب اطلاعات در مورد فیس بوک مصرف نموده اید، طبیعتا دل کندن از آن و به یکباره حرکت به یک شبکه اجتماعی جدید آسان نیست. اما می توان برای شروع حسابی را در گوگل پلاس به طور موازی با حساب فیس بوک استفاده نمود و به طور تدریجی به این شبکه اجتماعی کوچ کرد. در اینجا چند راهنمایی برای انتقال هر چه سریعتر اطلاعات شما از حساب فیس بوک به  حساب جدید پر زرق و برق گوگل + ارائه می گردد.

مهاجرت از یک شبکه اجتماعی به شبکه دیگر ساده ترین کار ممکن نیست، اما خوشبختانه ابزارهای چندی در دسترسمان است که می توانیم با استفاده از آنها تصاویر ، فیلم ها ، لیست دوستان و غیره را از حسابی به حساب دیگر منتقل کنیم. نیازی به انتقال  مطالب نوشته شده روی دیوار(Wall) و پیام ها بین دو شبکه وجود ندارد بنابراین ما کاری به این موارد نخواهیم داشت و روی موارد یاد شده تمرکز می کنیم.

انتقال اطلاعات حساب کاربری از فیس بوک

کار را با ارسال همه اطلاعاتی که برای خود در حساب فیس بوک وارد کردید به حساب گوگل پلاس شروع می کنیم. برای انجام این کار ، به حساب فیس بوک خود لاگ-این کرده و سپس به بخش تنظیمات حساب کاربری در گوشه سمت راست بالا بروید.

در زبانه Settings روی گزینه  learn more  در بخش  download your information کلیک کنید.

رمز عبور خود را را وارد کنید و روی ادامه کلیک کنید ؛ هنگامی که اطلاعات شما توسط فیس بوک جهت انتقال آماده شد، برای شما ایمیلی ارسال خواهد شد

هنگامی که ایمیل را دریافت کردید، آن را باز کرده و بر روی لینک داخل آن کلیک کنید که سبب دانلود فایل فشرده ای حاوی تمام اطلاعات شما می گردد.

فایل را از حالت فشرده خارج و فایل های داخلی را اکسترکت کنید و فایل index.html را باز کنید تا اطلاعات خود را مشاهده کنید و مطمئن شوید که تمام اطلاعات شما در آن وجود دارد.

انتقال عکسها

گوگل پلاس از آلبوم تحت وب عکس پیکاسا برای به اشتراک گذاری عکس های کاربران استفاده می کند. برای شروع شما نیاز به دانلود پیکاسا ​​از لینک انتهای مقاله خواهید داشت.

پس از دانلود و نصب پیکاسا روی رایانه خود، برنامه را باز کرده و پوشه عکس ها را که در مرحله قبل از فیس بوک دانلود کرده اید به پیکاسا اضافه کنید.( با کلیک روی منوی File و انتخاب  Add folders to Picasa…)

پیکاسا را به گونه ای تنظیم کنید که پوشه ها را یک بار اسکن کند (گزینه Scan Once) و پس از آن اجازه دهید کار انتقال انجام شود.

وقتی عملیات انتقال عکس ها به پیکاسا پایان یافت ، آلبوم های دلخواه را انتخاب کرده و در قسمت بالا سمت راست گزینه Sync to Web را جهت انتقال به وب برگزینید.

یک پنجره جدید ظاهر خواهد شد و از شما خواهد خواست که برای ورود به آلبوم های وب نام کاربری و کلمه عبور را وارد کنید. پس نام کاربری و کلمه عبور حساب گوگل پلاس خود را وارد نموده  تا پنجره دوم ظاهر گردد که از شما در مورد بررسی تنظیمات آپلود سوال می کند. روی change settings برای  تغییر تنظیمات کلیک کنید و تنظیمات را به گونه ای که دوست دارید عوض کنید. حتما تیک گزینه use the above settings را بزنید در غیر این صورت هر بار از شما این موارد سوال خواهد شد.

ما پیشنهاد می کنیم امکان مشاهده آلبوم جدید خود را به طور پیش فرض به حالت خصوصی یا private تنظیم کنید. بعدا قادر خواهید بود تنظیمات به اشتراک گذاری را در تنظیمات گوگل + تغییر دهید، و این کار مانع از هر گونه انتشار عکس های خصوصی در محیط عمومی می گردد.

حال به پیکاسا برگشته و بر روی دکمه تبادل یا sync کلیک کنید. آپلود عکس های شما در پس زمینه آغاز می گردد.

به اشتراک گذاشتن عکس ها در گوگل +

پس از آنکه تصاویر شما به طور کامل آپلود شد، به حساب خود در گوگل+  وارد شوید و در بنر بالای صفحه روی آیکون photos کلیک کنید.

در سمت چپ با کلیک بر روی your albums به آلبوم های خود بروید.

آلبومی را که لحظاتی پیش آپلود کرده اید را گشوده و در بالای صفحه روی share album کلیک کنید.

با فشردن دکمه به اشتراک گذاری آلبوم، آلبوم شما به طور خودکار در دید عموم قرار خواهد گرفت و لینک مشاهده آن در صفحه شما ارسال می گردد.

اگر شما نمی خواهید آلبوم در معرض تماشای عموم قرار بگیرد، شما می توانید دایره عموم را حذف و به جایش چند دایره را آن گونه که مایلید اضافه کنید. با این کار هنوز لینکی از آلبوم در صفحه شما قرار داده خواهد شد، اما تنها برای کسانی  قابل دیدن خواهد بود که شما تعیین کرده اید آلبوم با انها به اشتراک گذاشته شود.

نکته مهم: این امکان وجود دارد که کسی شما آلبومی را با او به اشتراک گذارده اید خواسته یا ناخواسته آلبوم شما را برای عموم منتشر کند پس حتما اطمینان حاصل کنید که شما تنها با افرادی که می شناسید و اعتماد کامل بدانها دارید آلبوم عکس های خصوصی را به اشتراک می گذارید.

اگر نمی خواهید آلبوم در جریان پست های شما نوشته شده و لینکش قرار داده شود، همچنین می توانید دکمه Edit را از صفحه اصلی آلبوم برگزینید که تنظیمات به اشتراک گذاری را به گونه ای تغییر می دهد که ارسال این آلبوم بدون قرار دادن لینک دسترسی در صفحه اصلی شما انجام شود.

انتقال فیلم ها

انتقال فیلم ها بسیار کمتر از انتقال تصاویر دارای مراحل خودکار است. جهت انتقال ویدئو ها از فیس بوک خود  سری به فولدری شما که قبلا دانلود کرده اید زده و در صورتیکه در فیس بوک ویدئو گذاشته یا به اشتراک گذاری کرده اید یک پوشه حاوی این ویدئو ها وجود خواهد داشت.

سپس به حساب گوگل+  خود وارد شده و بر روی profile  کلیک کرده و  videos را انتخاب کنید.

در بخش سمت راست روی upload new videos کلیک کنید و فیلم ها را از کامپیوتر خود به فضای خالی صفحه مرورگر با شیوه کشیدن و رها کردن کپی کنید.

وقتی عملیات آپلود ویدئوها تمام شد شما می توانید نام آلبوم را عوض کنید، آلبوم دیگری ایجاد کرده، و یا به اشتراک گذاری کنید و همه این موارد از درون رابط کاربری  گوگل+  انجام می شود.

انتقال دوستان فیس بوک شما به گوگل پلاس

ابتدا به آدرس  login.yahoo.com بروید و با حساب کاربری فیس بوک یا اگر حساب یاهو دارید با آن وارد شوید

دسترسی  را تایید کنید و دوباره اطلاعات فیس بوک تان را وارد کنید و سپس به address.yahoo.com بروید. رویtools  کلیک کنید و از منوی کشویی import را انتخاب کنید.

فیس بوک را  از میان گزینه های ارائه شده انتخاب کنید.

پس از تایید دسترسی به لیست مخاطبین خود ، انتقال به طور خودکار اتفاق خواهد افتاد.

سپس لیست  مخاطبین خود را به یک فایل CSV با استفاده از منوی Tools و گزینه  export تبدیل کنید.

پس از انتخاب گزینه Export  کنار گزینه Microsoft Outlook ، دکمه Export Now را انتخاب کرده عبارت درون کادر را تایپ کرده و فایل را ذخیره کنید.

حال به جی میل خود لاگ-این کرده، به ترتیب به  contacts، more actions و در نهایت به import بروید.

فایل CSV را که لحظاتی پیش دانلود نموده اید را جستجو کنید  و انتخاب کنید.

یک گروه جدید را برا وارد کردن مخاطبین مشخص کنید، اگر شما گزینه New group… را انتخاب کرده باشید مخاطبین  باید بدون هیچ مشکلی منتقل گردد.

به گوگل + بازگشته و مخاطبین تازه اضافه شده را در بخش  find and invite خواهید یافت.

حال دیگر می توانید دوستان خود را محافل (circles) اضافه کرده و برای آنها در صورتیکه عضو گوگل پلاس نیستند دعوت نامه بفرستید.

دانلود پیکاسا

منبع: How to Geek