معرفی 10 عدد از برترین ویجت های اندرویدی که نباید آن ها را از دست دهید !
در ابتدای این مطلب یک نکته جالب رو خدمت دوستان خوب گویا آی تی عرض کنم که به واژه “Widget” (در میان پارسی زبانان اینترنتی بیشتر لفظ ویجت به کار برده می شود) ؛ “ابزارک” نیز اطلاق می گردد اما برای تعامل و برقرای ارتباط راحت تر میان شما و این مطلب ، بنده تصمیم گرفتم همان لفظ ویجت را در این مقاله به کار ببرم.حالا بپردازیم به معرفی این ویجت های برتر اندروید.اگر گوشی هوشمند شما از سیستم عامل اندروید بهره می برد به طور حتم با ویجت هایی که به صورت دیفالت و پیش فرض روی دستگاه شما وجود دارند سرو کله زده اید.متناسب با نوع کار شما و انتظار شما هر کدام از این ویجت ها کارایی خاصی را دارند.شاید برخی از آن ها برای شما بی مصرف تلقی شوند و شاید دسته ای دیگر بسیار کار راه انداز باشند ! اساس کار ویجت ها ایجاد یک میانبر برای شما در صفحه اصلی دستگاه اندرویدی شماست.اگر گذری بر فروشگاه گوگل پلی انداخته باشید مشاهده می کنید که انواع و اقسام ویجت ها را دسته بندی کرده است.دنیای عرضه ویجت ها بسیار وسیع است و روزانه تعداد بالایی از آن ها برای کاربران اندرویدی منتشر می گردند اما قطعا وقت من و شما کفاف لازم را نمی دهد که بنشینیم و همه آن هارا تک تک نصب کنیم ! در این مطلب قصد دارم ده عدد از برترین ویجت های اندرویدی را برای شما کاربران خوب گویا آی تی معرفی کنم و سعی شده تا این ده ویجت متناسب با همه نوع سلیقه ها باشد و کارایی آن ها بیشتر مد نظر باشد و لحاظ گردد.مورد دیگر هم این که سعی شده تا ویجت های رایگان معرفی شوند اما تعدادی نیز از ویجت های پولی نیز معرفی شده اند.
1 ) ویجت “Minimalistic Text”
اگر شما از علاقه مندان به “weather widgets” ( ویجت های نمایش دهنده آب و هوا ) ؛ باشید می دانید که اکثر این نوع ویجت ها در باکس های گرافیکی و حجیم بر روی صفحه اصلی دستگاه شما قرار می گیرند.برخلاف این نوع ویجت ها ؛ ویجت “Minimalistic Text” اطلاعات مورد نیاز شما را با ساده ترین نوع نمایش برای شما بر روی صفحه اصلی دستگاه درج می کند.شما به راحتی می توانید تنظیمات مربوطه این ویجت را با نوع سلیقه خود تنظیم نمایید.در کل باید بگویم که ، ویجت “Minimalistic Text” تمامی اطلاعات مورد نیاز شما همانند وضعیت باتری ؛ نمایش تاریخ و ساعت ؛ نمایش آب و هوای روز را به صورت خلاصه بر روی صفحه اصلی دستگاه درج می نماید.پیشنهادم این است که کمی صفحه اصلی دستگاه خود را با این ویجت زینت ببخشید و در کنار استفاده از ویجت “Minimalistic Text” ؛ ویجت ” Barcode Battery Bar ” را نیز به کار برید تا ترکیبی ساده و در عین حال حرفه ای را در صفحه اصلی دستگاه خود حس کنید.
گفتنی است که این ویجت رایگان می باشد.
2 ) ویجت ” Tasks”
از نام این ویجت کاملا پیداست که باید وظیفه سازماندهی کارهای روزمره خود را بر دوش آن بگذارید ! ویجت ” Tasks” ؛ را بر روی صفحه اصلی دستگاه خود قرار دهید تا بسیار سریع به لیست کارهای روزمره خود دسترسی پیدا کنید.از ویژگی های ویجت ” Tasks” باید به همگام سازی اش با Google Task اشاره داشت.هم اکنون نسخه رایگان آن موجود می باشد اما اگر تمایل دارید نسخه ای را داشته باشید که آگهی ها را نمایش ندهد باید اندکی هزینه کنید و نسخه 0.99 دلاری آن را تهیه کنید تا از شر نمایش آگهی در امان باشید!
3 ) ویجت ” Google Keep”
ویجت ” Google Keep” را می توان نوعی پاسخ از سمت گوگل در قبال اپلیکیشن “Evernote” دانست ! ویجت ” Google Keep” به شما کمک می کند تا افکار و ایده هایی که به یکباره در ذهنتان جرقه می زند را سریعا پیش از آن که از یادتان رود ثبت کنید.می شود گفت که نوعی دفترچه یادداشت تصویری است.تصاویر و صداهای دلخواه هود را نیز می توانید به یادداشت های خود الصاق نمایید. ویجت ” Google Keep” را می توانید به رایگان دریافت نمایید.
4 ) ویجت ” Power toggles”
اکثرا ، لانچرهای اندرویدی (Android launchers) ، به همراه دکمه ” toggles” عرضه می گردند.بعضی از تلفن ها هم در راستای این منظور ، ویجت اختصاصی برای کاربر ارائه می کنند.به هر حال باید اذعان داشت که ویجت ” Power toggles” یکی از قدرتمند ترین ویجت ها در این زمینه است ! از ویژگی های این ویجت باید به تعداد سوئیچ های بالای آن اشاره داشت. ویجت ” Power toggles” دارای بیش از 40 سوئیچ می باشد که شما می توانید متناسب با نیاز خود این سوئیچ ها را تغییر دهید.این ویجت قدرتمند را می توانید به رایگان دریافت کنید.
5 ) ویجت ” Ultimate custom widget”
آیا شما از آن دسته افرادی هستید که دوست دارید برای خود یک ویجت اختصاصی داشته باشید ؟ با Ultimate custom widget به راحتی می توانید ویجت اختصاصی خود را به منظور نمایش تاریخ و ساعت ، شارژ باتری دستگاه ، آب و هوای روز بسازید ! از نکات مثبت Ultimate custom widget باید به این نکته اشاره کنم که شما برای کار با آن ؛ نیازی به مهارت کافی در برنامه نویسی ندارید. Ultimate custom widget را می توانید به رایگان دریافت نمایید.
6 ) ویجت ” Battery HD”
یکی از عالی ترین ویجت های نمایش دهنده میزان باتری دستگاه شما ، ویجت ” Battery HD” می باشد.این ویجت علاوه بر این که به صورت جذاب و گرافیکی میزان شارژ باتری دستگاه شما را نمایش می دهد ، میزان زمانی که شارژ باتری شما به پایان می رسد را تخمین می زند و به شما اعلام می کند.همچنین برای شما تخمین می زند که با توجه به میزان شارژ فعلی دستگاه ؛ شما چه مدت زمانی می توانید ویدئو مشاهده کنید و یا آهنگ گوش دهید. ویجت ” Battery HD” را می توانید به رایگان دریافت نمایید.
7 ) ویجت “1 Weather”
آیا به ویجتی نیاز دارید که اطلاعات دقیق و مطمئنی از وضعیت آب و هوای روز را به شما ارائه دهد ؟ ویجت “1 Weather” گزینه مناسبی است که می توانید به صورت رایگان آن را دریافت نمایید. ویجت “1 Weather” ؛ در مجموعه ای با سایز ها و ابعاد مختلف به شما امکان نمایش اطلاعات گوناگونی مانند پیش بینی درجه دما هوا و یا سرعت وزش باد را می دهد.
8 ) ویجت ” Car Widget”
ویجت ” Car Widget” شما را در هنگام رانندگی کمک می کند ! این ویجت در هنگام رانندگی به شما این امکان را می دهد که سریعا به اپلیکیشن هایی که نیاز دارید دسترسی یابید.هرچند باید توصیه کنیم که پشت فرمان خودرو از گوشی خود استفاده نکنید ! ویجت ” Car Widget” را می توانید به صورت رایگان دریافت نمایید.
9 ) ویجت ” Shady Camera Widget”
اگر می خواهید در جمعی ، بدون اینکه کسی متوجه شود عکس بگیرید ؛ ویجت ” Shady Camera Widget” به شما این امکان را می دهد ! با این ویجت به صورت مخفیانه به عکاسی در محیط اطرافتان بپردازید.البته از همین جا دوستانه خواهش دارم تا در موارد نا صحیح از این ویجت استفاده نکنید ! ویجت ” Shady Camera Widget” را با قیمتی معادل 0.99 دلار می توانید تهیه کنید.
10 ) ویجت ” Dictionary.com”
با این ویجت می توانید همیشه و در همه جا سریعا به دیکشنری مراجعه نمایید.با ویجت ” Dictionary.com” ، شما می توانید با سرعت به بانکی از لغات دسترسی یابید و معنی لغت مورد نظر خود را پیدا کنید.یکی از قابلیت های موجود در این ویجت ؛ قابلیت “Word of the day” ( معرفی کلمه روز ) می باشد.شما می توانید ویجت ” Dictionary.com” ؛ را به رایگان دریافت نمایید.
امروز ده عدد از برترین ویجت های اندرویدی را معرفی کردم.اگر شما کاربران خوب گویا آی تی ؛ ویجت های خوب و کاربردی دیگری را می شناسید و مورد استفاده قرار داده اید را در قسمت نظرات درج نمایید.
از معرفی این ویجت ها خیلی سپاس گزارم ، بنده از ویجت ” Power toggles” خیلی خوشم اومد و به نظرم کارایی بیشتری نسبت به بقیه داره. یه نکته که هست برای دانلود این ویجت ها بهتر بود فایل apk رو قرار میداد اخه نمیشه به راحتی از google play دانلود کرد.
با سپاس
متشکرم مسعود جان , من لینک دانلود ها رو دقیقا از روی لینک ترجمه برداشتم و اونجا لینک گوگل پلی رو گذاشته بود.
سلام دوست عزیز، شما میتونین نسخه 4.6.6 ویجت Power toggles رو از این لینک دانلود کنید:
http://www.mediafire.com/download/uvu5k032kpf53o7/com.painless.pc.2013.04.07.apk
مرسی سینا جان
بدون لینک قابل استفاده، معرفی به چه دردی می خورد؟