معرفی ۸ منبع برای طراحی سایت توسط ” خودتان “!
اگر تا کنون قصد طراحی سایت داشته اید حتما در جریان قیمت های بالای طراحی هستید، به هر حال هر کس قیمت خاص خود را دارد اما با این همه طراح، بازهم سایت هایی وجود دارد که به راحتی می توان به وسیله آن ها قالب های شکیل و زیبایی طراحی کرد. مجله اینترنتی گویا آی تی در این مقاله قصد دارد به معرفی ۸ منبع برای طراحی سایت توسط کاربران بپردازد. گفتنیست استفاده از این سایت ها هیچ گونه نیازی به علم برنامه نویسی ندارد و کاربر به راحتی می تواند طرح مورد نظر خود را پیاده سازی کند. بیایید این ۸ سورس را با هم مرور کنیم.
WiX
این وب سایت یک مرکز آنلاین رایگان است که برای طراحی سایت توسط هر فرد به طور شخصی رونمایی شده است. در این سایت کافیست در ابتدا قالب مخصوص مورد نظر خود را با توجه به دسته های مختلف نظیر موزیک، بیزینس و… را انتخاب کنید وبعد استارت طراحی کامل اجزا را بزنید. در WiX شما قادر خواهید بود به راحتی با استفاده از darag & drop اجزای مورد نظرتان را به سایت بیفزایید. تمام قالب هایی که توسط WiX ساخته می شود تمام امکانات html5 را داراست. برای طراحی سایت اگر به عضویت رایگان سایت درآیید هاست رایگان نیز به شما داده خواهد شد.
Weebly
این سایت هم یکی از بستر های طراحی و تولید قالب سایت است. شعار این سایت را هر گز فراموش نکنید! “Surprisingly easy” . این شعار به این معنی است که همه چیز در کمال تعجب آسان است! و واقعا هم همینطور است. در این سایت شما باید در مراحل اولیه بستر کاری خود را مشخص کنید و فضای مورد نظر را طراحی کنید. از نظر رایگان یا هزینه ای بودن این سایت پلن های متفاوتی دارد! به عنوان مثال در درجه اول عضویت رایگان است. درصورتی که بخواهید با سایت طراحی شده برند خاصی برای خود راه اندازی کنید باید در ماه ۴ دلار بپردازید. درصورتی که بخواهید از تمام امکانات آن بهره مند شوید هم باید ماهانه ۸ دلار بپردازید.
Yola
Yola هم یکی از جمله سایت هایی است که بر اساس drag & drop کار می کند یعنی شما با کشیدن اجزا می توانید سایت خود راتنها در مدت زمان ۳۰ دقیقه طراحی کنید. Yola تقریبا شبیه به wix است اما تفاوت اساسی این دو از نظر طراحی است. Yola از نظر طراحی ضعیف است اما از نظر قدرت و سرعت بهتر از wix عمل می کند و این تفاوت اصلی این دو است. . بنابراین اگر سرعت لود سایت برایتان اهمیت دارد و زیاد به طراحی ظاهری دقتی ندارید از این سرویس استفاده کنید. از نظر قیمت باید بگوییم که در Yola باید پلن های برنز، نقره و طلایی را انتخاب کنید که برای هر کدام قیمت خاصی مد نظر قرار گرفته شده است که به ترتیب حدودا ۵ دلار، ده دلار و ۲۰ دلار می باشد.
Flavors.me
Flavors.me هم یکی دیگر از بسترهای قالب سازی است که پلن متفاوتی دارد. در Flavors.me به دو صورت رایگان و پولی به کاربران خدمات داده می شود. در نمونه رایگان آن، تنها ۷ لایه در اختیار کاربر قراردارد اما در مدل هزینه ای ۱۷ لایه در ازای پرداخت ماهانه ۲۰ دلار در اختیار طراحان قرار داده می شود. بنظر می رسد هنوز استفاده از مدل های هزینه ای مدل های قبلی بهتر از این مدل باشد.
Carbonmade
این سایت هم بستری دیگر برای طراحی سایت بدون استفاده از هرنوع کدی است. در Carbonmade شما می توانید از بین لایه ها مدل مناسب و مطابق سلیقه خود را انتخاب کنید و بعد از آن با تنظیم فونت و رنگ و … قالب را کاملا مورد نظر و دلخواه خود در بیاورید. علاوه بر این اگر لوگو هم داشته باشید می توانید به راحتی بر روی سایت آپلود کنید. در نتیجه این سایت برای برند سازی هیچ گونه محدودیتی ندارد و شما می توانید برند خود رادر دو پلن هزینه دار ( ۱۲ دلار در ماه ) و بدون هزینه Carbonmade برپا کنید.
About.me
هرچند برخی منابع قبلی برای تولید برند توسط طراحان محدودیت داشتند اما About.me تنها برای برند سازی ایجاد شده است. هر چند از قالب های About.me می توان در راه های دیگر هم استفاده کرد اما بیشترین تمرکز این سایت بر روی تولید برند است. در این سایت که به سادگی و به طور موثر می توانید قالب های خوبی طراحی کنید امکان نوشتن رزومه، نمونه کار و معرفی و … به خوبی فراهم است. مهم تر از همه About.me شما را به شبکه های اجتماعی متصل می کند و تمام اینها رایگان در اختیار کاربران قرار داده می شود.
Squarespace
Squarespace هم یک سایت متفاوت برای تولید سایت ساز است. اساس کار Squarespace بر اساس قدم به قدم است. یعنی شما گام به گام بخش های مختلف سایت خود را در عین سادگی و راحتی ایجاد می کنید و در انتها نسخه آزمایشی در اختیار شما قرار داده می شود. برای اینکه بخواهید این قالب را به روز رسانی کنید باید ماهانه ۸ دلار به حساب Squarespace واریز کنید تا قالب از آن خودتان باشد و از حالت آزمایشی در آید.
Bandcamp
Bandcamp هم فقط و فقط برای متخصصان موسیقی و خوانندگان و محصولات صورتی ایجاد شده تا بتوانند به راحتی با طراحی یک سایت آثار خود را بر روی وب منتشر کنند. Bandcamp امکان قرار دادن و معرفی آلبوم، ترک های مجزا، امکان دانلود، ذخیره و ثبت نام را داراست. Bandcamp تماما رایگان است.
تمام کاربران ایرانی نیز قادرند به راحتی از این سایت ها استفاده کنند، علاوه بر این از افرادی که در وب فعالیت دارند انتطار داریم چنین بسترهایی را در وب فارسی برای کاربران ایرانی راه اندازی کنند.
منبع : mashable
سومی و هفتمی بدک نبودند
در سایتهای ایرانی هم میتونید به:
http://www.epage.ir/
برید.
تا جایی که من می دانم پکیج اصلی Yola رایگان است که برای راه اندازی سایتهای کوچک کافی است و در صورتیکه امکانات اضافه ای بخواهیم باید پول بپردازیم. در کل از نکات مثبتش بی نیازی به دانش فنی و رایگان بودن آن است ولی برای امکانات اضافه باید پول داد.
مرسی از اطلاعاتت.دمت گرم
weebly ایران رو تحیم کرده
البته نمونه های ایرانی هم وجود داره
سایت www.seeme.ir یکی از این سایتها هست
درسته امکاناتش با اون قابل مقایسه نیست
ولی به نظرم ایده جدیدیه، هم بخاطر سادگی و هم سرعت
یه پیشنهاد هم دارم
چقدر خوب میشه که تمام نمونه های فارسی رو هم مثل همین توی یک پست معرفی و مقایسه کنید تا کاربرای بیشتری با اونا آشنا بشن
عالی بود