یافتن درایورهای دستگاههای ناشناخته شده در Device Manager
یکی از اتفاقاتی که ممکن است برای هرکسی هنگام استفاده از سیستمعامل ویندوز رخ دهد، عدم شناسایی بعضی از دستگاههای جانبی توسط این سیستم عامل است. با این وجود، با مراجعه به بخش Device Manager در ویندوز، مشاهده خواهید کرد که تعدادی دستگاه در زیر شاخه بخش Other قرار گرفته است و علامت زرد رنگی بر روی آنها میباشد.
معمولاً سیستمعامل ویندوز قادر به تشخیص و نصب درایورهای اکثر قطعات جانبی است، اما اگر موارد استثنایی رخ دهد، میبایست که خودمان دست به کار شویم! در این مقاله، قصد داریم که با نحوه یافتن دستگاه شناخته نشده و نصب درایور آن آشنا شویم؛ پس همراه با ما باشید.
- یافتن دستگاه شناخته نشده
برای یافتن دستگاه شناخته نشده، میبایست که به Device Manager مراجعه کنیم. روشهای متعددی جهت دسترسی به Device Manager وجود دارد؛ برای مثال، اگر از کاربران ویندوز ۸ یا ۸.۱ هستید، میتوانید با فشردن کلیدهای ترکیبی Windows Key + X و انتخاب گزینه Device Manager وارد این بخش شوید.
اگر کاربر ویندوز ۷ هستید، کلیدهای Windows Key + R را فشرده تا وارد بخش Run شوید؛ سپس تایپ کنید: devmgmt.msc
دستگاههای شناخته نشده را همگی در شاخه Other Devices مشاهده خواهید کرد. چنین دستگاههایی معمولاً دارای عناوین Unknown Device هستند، اما بعضی وقتها هم ممکن است که دارای اسم دقیقتری از نام دستگاه باشد. بههرحال، چه نام دستگاه مشخص باشد و یا با همان عنوان Unknown Device قرار گرفته، مراحل کار همان است.
- یافتن Hardware IDs مربوط به Unknown Device
اکنون میبایست که دستگاه را شناسایی کنیم. بر روی دستگاهی که توسط ویندوز شناخته نشده است راست کلیک کرده و وارد Properties آن شوید.
با باز کردن پنجره Properties، میبینید که برای شما پیغامی به زبان انگلیسی نوشته شده که نشان دهندهی عدم نصب بودن درایور صحیح برای دستگاه هست و شماره خطای آن، ۲۸ میباشد.
بر روی سربرگ Details کلیک کرده و سپس از بخش Property، گزینه Hardware IDs را انتخاب کنید. بخش Property دارای اطلاعات بسیار کامل و مفصل از دستگاه ما هست، اما بخش مهم، همین Hardware IDs است.
با انتخاب گزینه Hardware IDs، شما دنبالهای از کارکترهای نامفهومی را خواهید دید. مشاهده و خواندن این کارکترها به خودی خود هیچ اطلاعاتی را به شما نمیدهد، اما این کارکترها برای هر دستگاهی بصورت واحد است. در نتیجه، هر دنباله از این کارکترها، معین کننده نوع دستگاه است.
با کپی کردن این رشته و جستجوی آن در گوگل (یا هر موتور جستجوگر دلخواه خود) میتوانید به نام دستگاه و نوع درایور مورد نیاز آن پی ببریم.
در این تصویر، میبینید که با جستجوی رشتهی مورد نظر، متوجه شدیم که دستگاه یک Nexus 4 و یا Nexus 7 همراه با USB Debugging فعال است. پس میبایست که درایور مربوط به ADB آن نصب شود.
- نصب درایور
حال که متوجه شدید که این دستگاه ناشناخته چیست، میتوانید با مراجعه به سایت سازنده آن، اقدام به نصب درایور مربوطه کنید.
برای نصب درایور بعضی از دستگاهها ممکن است بتوانیم از خود ویندوز و اینترنت کمک بگیریم؛ کافیست با راست کلیک کردن بر روی دستگاه مورد نظرمان، وارد Update Driver Software… شویم.
با انتخاب گزینه Search automatically for updated driver software، ویندوز اقدام به جستجوی بانک اطلاعاتی خود میکند و درصورتی که داریور مناسبی را برای دستگاهتان پیدا کند، اقدام به نصب آن خواهد کرد.
سلام،خسته نباشید
آقا دستتون درد نکنه خیلی کمک کرد
خیلی عالی،دمتون گرم
سلام داداش من از بس انگولکش کردم این گزینه other devices کلا رفت چکار کنم الان لطفا کمکم کنید
خدایی دمت گرم خدا خیرت بده .
آقا دمت گرم عالی بود
دمت گرم داداش،راهنمایی خیلی خوبی بود
برنامه driveridentifire رو نصب کنید خودش کل درایورهای سیستم رو نشون میده وه اگه نیاز به اپدیت یا شناسایی داشته باشه میگه و سایت سرور دانلود اون درایور رو میزاره
مرسی بابت راهنمایی
ممنونم خیلی مفید بود
با سلام
بسیار عالی بود
ممنونم
خیلی خیلی ممنون.کارم راه افتاد
عالی