کارت گرافیک های GeForce GTX 980M و GTX 970M با عملکرد بیش ترامروز به طور رسمی معرفی شدند که آن ها را جایگزین سری کپلر اعلام کردند در طراحی این دو کارت گرافیک از آخرین معماری گرافیک Maxwell استفاده شده است که در رایانه های دسکتاپ موجود بود.
به لطف معماری Maxwel این دو کارت گرافیک با عملکردی بهتر و کارایی بیش تر برای موبایل طراحی شده است. GTX 980M و GTX 970M دارای هسته های 1536 و 1280 CUDA نیز می باشند. GTX 980 با 1038MHzبسیار قوی تر از مدل 970M شناخته شده است.
شرکت انویدیا ادعا می کند که در ساخت آن ها از فناوری BatteryBoost استفاده شده است و 55 % ز مان بیش تری را برای بازی کردن به ارمفان می آورد.
gsmarena
مبين
دانشجوی کارشناسی کامپیوتر هستم طراح گرافیکم و چندسالیه که تو دنیای مجازی فعالم. اولین وب سایت من خانه آی تی بود که به دلیل کمبود نیرو فروخته شد و بعد از اون مدتی در برسام مشغول شدم کارم رو تو گویا آی تی از آبان 91 شروع کردم .
مشاهده همه نوشتههای نویسنده
