چگونه پسورد wifi هایی که به آنها وصل شدهایم مشاهده کنیم ( اندروید )
در طول دورانی که از دستگاههای اندرویدی استفاده میکنید، احتمالاً به شبکههای Wi-Fi زیادی وصل شدهاید. در دانشگاه، خانه، سر کار، باشگاه، خانهی دوستان و اقوام، کافی شاپها و غیره با یک بار وصل شدن به شبکهی بیسیمِ آنها دستگاه اندرویدی شما رمزعبور وای فای را برای دسترسی سادهتر در دفعات بعدی ذخیره میکند.
تنها مشکلی که وجود دارد این است که نمیتوانید این رمزهای عبور ذخیره شده را ببینید. شاید بخواهید از یک دستگاه دیگر به این شبکهها وصل شوید، در این صورت چون امکان دسترسی به رمز ذخیره شده در دستگاه خود را ندارید، کاری از دست شما بر نمیآید.
با توجه به این شرایط، توسعه دهندهای به نام الکساندروس اسکیلینگز (Alexandros Schillings) با طراحی برنامهای که اجازه میدهد تا رمزعبورهای ذخیره شده در دستگاه را ببینید، درمانی برای این مشکل تدارک دیده است. این اپلیکیشن نیاز به دسترسی روت دارد، اما با استفاده از آن پیدا کردن و به اشتراک گذاشتن رمزعبورهای Wi-Fi ذخیره شده به شکل غیرقابل باوری ساده میشود.
مرحله ۱ – نصب WiFi Key Recovery
اپلیکیشن اسکیلینگز که WiFi Key Recovery نام دارد به صورت رایگان در فروشگاه گوگل پلی در دسترس است. نام اپ را جستجو کرده و آن را بر روی دستگاه روت شدهی خود نصب کنید، یا این که به طور مستقیم به واسطهی این لینک به صفحهی نصب آن بروید.
مرحله ۲ – مشاهدهی رمزعبورهای ذخیره شدهی Wi-Fi
زمانی که برای اولین بار WiFi Key Recovery را اجرا میکنید، اپلیکیشن دسترسی Superuser را درخواست میکند. در پاپآپی که ظاهر میشود گزینهی Grant را لمس کنید، سپس به لیستی منتقل خواهید شد که حاوی همهی شبکههای وای فایی است که تا به حال به آنها وصل شدهاید. رمزعبور وای فای هم در فیلد psk آن قابل مشاهده است.
اگر از زمانی که دستگاه اندرویدی خود را خریدید تا به حال به شبکههای وای فای زیادی وصل شدهاید، ممکن است لیست شما خیلی طولانی باشد. اگر چنین بود، با استفاده از فیلد SSID Quicksearch میتوانید به دنبال یک شبکهی وای فای خاص بگردید.
مرحله ۳ – به اشتراک گذاشتن رمزعبورهای Wi-Fi
اگر میخواهید یکی از این رمزعبورها را با یک دستگاه دیگر به اشتراک بگذارید، چند راه پیش رو دارید. ابتدا هر کدام از شبکههای موجود در لیست را لمس کنید تا یک منوی پاپ آپ کوچک باز شود. این منو به شما اجازه میدهد تا برای ارسال رمزعبورِ تنها یا کل مدخل از سیستم اشتراک گذاری داخلی اندروید استفاده کنید. علاوه بر این گزینهای برای اشتراک گذاری از طریق کد QR هم وجود دارد، ولی این گزینه مستلزم نصب یک اپلیکیشن اضافی است.
اگر میخواهید همهی این لیست را ذخیره کنید، باید دکمهی منوی سختافزاری دستگاه را لمس کنید (یا دکمهی سه نقطهای نرمافزاری موجود در نوار ناوبری دستگاه را لمس نمایید). از این جا برای ساختن یک فایل متنی با همهی اطلاعات مذکور گزینهی Export را انتخاب کنید.
حالا برای ارسال این فایل به یک دستگاه دیگر میتوانید از منوی اشتراک گذاری اندروید استفاده کنید، یا اگر بخواهید یک نسخه از این فایل متنی را در پارتیشن ذخیره سازی دستگاه ذخیره کنید به سادگی میتوانید To SD را انتخاب نمایید. و البته اگر لیست شما خیلی طولانی نیست، میتوانید از آن اسکرین شات بگیرید (و آن را به اشتراک بگذارید).
تا به حال برای شما هم پیش آمده که در موقعیتهایی قرار بگیرید که به رمز عبور یک شبکهی Wi-Fi نیاز داشته باشید؟ در آن زمان چه کار کردید. تجربیات خود را با گویا ای تی در میان بگذارید.
این حذف شده اصلا از این سازنده نیست قبلا هم من یکی دوتا دان کردم چرت بود