انواع یو پی اس و کاربرد های آن

انواع یو پی اس و کاربرد های آن
  • ۱۴۰۰/۰۹/۲۱
  • مجید جعفری
  • 1

در دنیای امروز کمتر کسی پیدا می شود که با وسایل الکتریکی و الکترونیکی سرو کار نداشته باشد و یا از آنها استفاده نکند . با پیشرفت تکنولوژی و حساسیت این تجهیزات که روز به روز گرانتر هم می شوند  بحث محافظت از آنها پیش می آید . شما در منزلتان شاید نوسان برق ورودی یخچالتان را با محافظ برق تا حدودی کنترل کنید ولی در یک شرکت یا اداره ، کارخانه ، بیمارستان و… که تجهیزاتی به مراتب حساس تر و با توان هایی با قدرت بالا دارند ، دیگر نمی توانید از یک محافظ استفاده کنید . اینجاست که نیاز شما به یک یو پی اس ضروری می شود .  البته نوسان گیری یکی از مزایای یو پی اس است . مزیت دوم یوپی اس این است که شما هیچ وقت خاموشی را تجربه نمی کنید زیرا باتری های تعبیه شده در یو پی اس نیروی لازم جهت روشن ماندن تجهیزات ، آنهم بدون هیچ وقفه ای برای شما تامین می کند . بیایید با هم نگاهی به عملکرد یو پی اس بیاندازیم .

یو پی اس چیست ؟

یو پی اس یک منبع تغذیه بدون وقفه است که علاوه بر گرفتن نوسانات و نویزهای برق شهری و جلوگیری از آسیب رساندن به تجهیزات شما در هنگام قطع برق بدون اینکه وقفه ای ایجاد شود برق لازم و سالم نیاز دستگاه شما را تامین می کند .

انواع یو پی اس:

یو پی اس های آفلاین یا لاین اینتر اکتیو :

به زبان ساده در این نوع  از UPS ها تا زمانی که قطعی برق صورت نگرفته یا ولتاژ ورودی برق شهری در بازه تعریف شده یوپی اس باشد ، UPS فقط با ایزوله کردن و رفع نویز و رگوله کردن نوسانات احتمالی،  مستقیم به خروجی دستگاه وصل می شود . در همین حالت یک جریان شارژ نیز از طریق شارژر دستگاه باتری را شارژ شده در حالت استند بای آماده نگه میدارد تا هرگاه قطع برق یا نوسان ورودی بیش از بازه بود دستگاه را در کمتر از ۴ تا ۵ میلی ثانیه از طریق سوئیچ در یوپی اس بطور اتوماتیک به روی باتری منتقل نموده و تغذیه نیرو از باتری انجام می گیرد . در این حالت هرگاه جریان متناوب برق شهری وصل گردد و شرایط نرمال استفاده از آن مهیا شود با زهم یوپی اس بطور اتوماتیک سوئیچ خود را به روی برق شهری تغییر داده و از آن تغذیه می نماید.این یوپی اس ها برای مصارف خانگی و ادارات و تجهیزاتی که حساسیت بالایی ندارند مثل کامپیوتر ها بسیار مناسب هستند چه از لحاظ قدرت نوسان گیری و چه به لحاظ قیمت ؛ تعداد باتری کم از مزایای این یو پی اس می باشد . شرکت پویا توسعه افزار با سابقه ای ۳۰ ساله تولید کننده یوپی اس های لاین اینتر اکتیو سری PA  در توان های ۱ تا ۱۰ کیلو ولت آمپر می باشد .

یو پی اس های آنلاین :

این UPS ها به یوپی اس های دائم کار نیز شهرت دارند .یو پی اس های آنلاین نسبت به یوپی اس های لاین اینتر اکتیو از قدرت نوسان گیری و بازدهی بالاتری برخوردارند . این یوپی اس ها از برق شهر برای شارژ باتری ها استفاده نموده و دائما از باتری برای تغذیه و برق خروجی استفاده می کنند . به همین خاطر وقتی برق شهر قطع شود هیچ وقفه ای در سیستم بوجود نخواهد آمد . دقت و حساسیت بالای این دستگاه موجب شده تا برای تجهیزات با حساسیت بالا مثل سرور ها ، دستگاهها ی لیزر ، تجهیزات آزمایشگاهی ، بیمارستان ها و تجهیزات پزشکی از این یو پی اس ها استفاده شود .

استابلایزر :

طراحی تمام سیستم های الکتریکی و الکترونیکی به گونه ای است که در یک ولتاژ تغذیه پایدار و ثابت می توانند با حداکثر بهره وری کار کنند. اما گاهی اوقات به دلایلی مختلفی ولتاژ دچار نوسانات قابل توجهی می شود و در کارایی دستگاه های الکتریکی مشکل جدی ایجاد می کند. در این مواقع استابلایزها با تثبیت ولتاژ و تامین یک منبع تغذیه پایدار مانع از ایجاد این مشکلات می شوند. استابلایزر یک دستگاه الکتریکی است که به منظور تامین یک ولتاژ ثابت و پایدار و بدون هیچ گونه نوسانات یا تغییرات ناگهانی، برای تجهیزات الکتریکی و محافظت از آنها طراحی شده است. به طور کلی استابلایزرها با تبیت ولتاژ عمر و کارایی لوازم برقی خانگی و دیگر تجهیزات الکتریکی را افزایش می دهند، به همین دلیل اغلب به آنها تثبیت کننده ولتاژ می گویند.شرکت پویا توسعه افزار افتخار دارد با تکیه بر توان فنی داخلی خود استابلایزر های رله ای در توان های ۵ ، ۸ و ۱۰ را در دو مدل دیواری و رو میزی تولید و روانه بازارالکترونیک نماید  . جهت اطلاع بیشتر با مشاورین ما تماس بگیرید.

باتری یوپی اس :

یو پی اس برای تامین برق نیاز به یک منبع ذخیره انرژی دارد که همه ما با نام آن آشناییم اما این باتری باید مشخصاتی خاص داشته باشد که در ادامه به آن می پردازیم .

به طور کل تکنولوژی ساخت باتری یو پی اس با باتری خودرو متفاوت می باشد، اگر به صورت ساده بخواهیم توضیح دهیم تکنولوژی ساخت باطری یو پی اس  ساکن مشخص می باشد که با باتری یو پی اس باید در محل ثابتی قابل استفاده باشد، اما  خودرو در اکثر مواقع در حالت حرکت بوده باتری یوپی اس برای خودرو مناسب نمی باشد.

این نوع از باتری ها مزایای بسیاری نسبت به باتری های سنتی معلق در مایع دارند، از جمله اینکه براحتی می توان آنها را در مسافت های طولانی حمل و نقل کرد زیرا در مقابل نشتی محافظت شده اند، در حالی که باطری های سنتی معلق در مایع به عنوان یک ماده خطرناک و ریسک پذیر در نظر گرفته می شوند.

باتری های سیلد لید اسید برای جلوگیری از هرگونه احتمال فرار هیدروژن یا نشتی اسید، کاملا بسته شده اند.برای کاهش بیشتر احتمال نشتی، اسید با لایه هایی از نمد یا فیبر پوشانده شده است که آن را سر جای خود نگه دارد.

از جمله دیگر محصولات شرکت پویا توسعه افزار باتری سیل لید اسید با تکنولوژی نانو ژل می باشد که برای یو پی اس بکار می رود می باشد . شرکت پویا توسعه تحت برند ثبت شده و انحصاری خود واردات باتری یو پی اسی را در دستور کار خود قرار داده و سال هاست که باتری هایی با کیفیت بسیار بالا را به مشتریان عزیز ارائه نموده است  . طول عمر این باتری ها عموما بیش از ۸ سال بوده و گارانتی یک ساله نیز دارند .

شرکت پویا توسعه افزار به جهت راحتی و احترام هر چه بیشتر به مشتری اقدام به تهیه محفظه باتری ها با ابعاد مختلف و برحسب نیاز مشتریان نموده است .

تلفن تماس با پویا توسعه افزار ۰۲۱۸۸۳۴۳۴۰۰

منبع : pta-co.com

دیدگاه خود را وارد کنید
1 دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *