۵ راه آسان برای افزایش حریم خصوصی آنلاین و جلوگیری از سرقت هویت

  • ۱۳۹۰/۰۳/۲۹
  • ITTeach
  • 1

در حالی که نرم افزارهای ضد جاسوسی و آنتی ویروس برای کمک به حفاظت از کاربران کامپیوتر در برابر تهدیدات بالقوه، از قبیل دزدی هویت طراحی شده ، ولی این کارها برای متوقف کردن هکر ها از دستیابی و بهره برداری از اطلاعات حساس، مانند اطلاعات بانکی، کافی نیست. با گفتن این نکته ، در زیر برخی از راه های ساده ای گفته شده که کاربران کامپیوتر می تواند با استفاده از آن، حفاظت از حریم خصوصی آنلاین خود را تقویت و از سرقت هویت جلوگیری کنند.

۵. سیاست های حفظ حریم خصوصی را با دقت بخوان
بسیاری از کاربران کامپیوتر ها، هر زمان که ایمیل های ملتمسانه ای از شرکت ها دریافت می کنند، ناراحت می شوند ، به خصوص اگر آنها برای دریافت آن ایمیل موافقت نکرده باشند. اما در واقعیت ، اگر سیاست حفظ حریم خصوصی یک وب سایت خاص را نخوانده باشید، ممکن است ندانسته آدرس پست الکترونیکی خود را به طور داوطلبانه به آن ها داده باشید. سیاست حفظ حریم خصوصی وب سایت یک سند الکترونیکی است که، وب سایتها به منظور توضیح شرایط و ضوابط می فرستد. این امر به این خاطر است که، یک کاربر کامپیوتر هنگام مراجعه به یک وب سایت خاص، باید پایبند به آن شرایط باشد. این سیاست حفظ حریم خصوصی ممکن است به صراحت اذعان کند که، اطلاعات کاربری شما ، از جمله آدرس ایمیل ، آدرس آی پی و تاریخ بازدید از سایت ممکن است به شخص ثالث داده شود. در حالی که معمولا این اطلاعات شخصی برای اهداف بازاریابی به شرکت ها داده می شود ، ممکن است در دسترس کسانی قرار بگیرد که بخواهند از این اطلاعات سوء استفاده کنند. بنابر این، همیشه این را در نظر داشته باشید که هنگام استفاده از یک سایت خاص به دنبال چه هستید.

۴. حافظه پنهان را پاک کن
هر بار که شما وبی را مرور می کنید و بر روی یک وب سایت کلیک می کنید ، کامپیوتر تان  با دقت صفحات ، تصاویر و سایت هایی که شما در آن کلیک زده اید، به صورت سند ثبت می کند. به این اصطلاحا حافظه ی پنهان می گویند. با این که این فرایند به منظور بالا بردن زمان بارگذاری یک صفحه ی وب انجام می شود، از دردسر تایپ مجدد اطلاعات جلوگیری کرده ، باعث می شود که طرف سومی توانایی دسترسی به اطلاعات خصوصی شما را داشته باشد. حافظه ی پنهان می تواند اطلاعات مهم را در معرض کسانی قرار دهد که کامپیوتر را شما شریک هستند، از این جمله می توان از یکی از اعضای خانواده،هم اتاقی ها و یا همکاران نام برد. بنابراین، درپایان با پاکسازی مرتب حافظه ی پنهان کامپیوتر تان، می توانید به طور بالقوه ایمنی حریم خصوصی خود را محافظت کرده و از تبدیل شدن به یک قربانی سرقت هویت باز داشته شوید. اگر با نحوه پاک کردن حافظه ی پنهان آشنا نیستید، بخش فناوری اطلاعات ، در مورد نحوه پاک کردن حافظه پنهان از مرورگرهای وب پیشرو، دستورالعمل هایی ارائه می دهد.

 

۳. رمزگذاری ایمیل
مثل همه چیزهای دیگر که بر روی اینترنت وجود دارد، وقتی که یک بار به صورت آنلاین اعلان شود، به طور دائم در فضای مجازی قرار گرفته می شود- حتی اگر آن را حذف کرد. در حالی که هکرهای حرفه ای هنوز هم می توانند راه هایی برای بازیابی اسناد حذف شده، مانند ایمیل ها بیابند ، ولی این به آن معنی نیست، که شما برای بازیابی ایمیل های حذف شده ،خیلی سخت تر از حد معمول، نتوانید هیچ کاری انجام بدهید. یک راه خوب برای انجام این کار، رمز گذاری ایمیل های تان است. احتمالش هست که، اگر بازیابی اطلاعات تان کاری کسل کننده و ملال آور باشد، هکرها شما را رها می کنند و کس دیگری که به راحتی قابل دسترسی باشد، هدف قرار می دهند. بیشتر ارائه دهندگان پست الکترونیکی، مانند چشم انداز(Outlook)اینترنت اکسپلورر، در حال حاضر  رمز گذاری را در دستور کار دارد، تنها کاری که باید کنید این است که مطمئن شوید اتصال امنی (اس اس ال) وجود دارد. اگر نمی دانید که چگونه باید این را بررسی کنید ، دانشگاه کلرادو در بولدر، دستورالعمل گام به گامی را جهت چگونگی رمز گذاری برخی از برنامه های ایمیل رایج ارائه داده است. برای اینکه بفهمید آیا جیمیل تان امن است ، تنها نوار آدرس را هنگام دسترسی به پست الکترونیکی تان بررسی کنید. اگر می گوید “: / /”http در مقابل “http://” پس آن امن است. اگر امن نیست ، سری به شرح جیمیل خود بزنید، و سپس به گزینه تنظیمات> عمومی> مرورگراتصال بروید و بر روی  “همیشه از https استفاده کنید” کلیک کنید. همچنین می توانید نرم افزار رمزگذاری را خریداری کنید.

 

۲. صفحات امن شبکه را ببین
علاوه بر امن بودن ایمیل های تان، شما میخواهید مطمئن شوید، صفحات وبی که شما بدان دسترسی دارید هم امن باشند، به خصوص اگر صفحه وب از شما بخواهد اطلاعات صدور صورت حساب را وارد کنید. راه آسان برای بررسی اینکه آیا یک وب سایت امن است یا نه، علاوه بر تحقیق درباره ی”https:// “، قفل پد(pad) بسته شده بر روی نوار آدرس را هم نگاهی کنید. اما از آنجا که برخی از شرکت های نامشروع آنقدرنابکارند، که فراموش می کنند تصاویر پد قفل شده را قرار دهند، دو بار کلیک کردن بر روی قفل پد و مشاهده ی گواهی نامه ی وب سایت، می تواند همیشه یک ایده ی خوب باشد. آیا نام گواهی نامه و وب سایت همخوانی دارد؟ آیا گواهی منسوخ شده؟ این ها آژیر خطر هایی است که می گوید به  امنیت وب سایت نمی توان اعتماد کرد.

۱. رد کردن یا حذف کوکی ها

کوکی ها کامپیوتر، اطلاعات رمز گذارده شده ای هستند که هر بار که  از وب سایتی بازدید می کنید، در سخت افزار کامپیوتر شما ذخیره می شود. در حالی که هدف واقعی آنها نظارت برفعالیت اینترنتی و عادت های “معمول” شما ست. این عمل منجر به افزایش سرعت زمان بارگذاری می شود ، این کوکی ها می توانند حاوی ویروس باشند و یا توسط بازاریابان برای موقعیت یابی مصرف کنندگان استفاده شود. About Cookies.org ورقه ای آگهی مانند خوبی فراهم می آورد، و توضیح می دهد که چگونه کوکی های مستعد تهدیدرا حذف و یا رد کرد. توجه داشته باشید که برخی از کوکی ها به منظور گشت و گذار در برخی سایت های خاص مورد نیاز است ، وبه همین خاطر ممکن است نیاز باشد که شما تنظیمات خود را هماهنگ کنید..

منبع: tipsotricks

دیدگاه خود را وارد کنید
1 دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *