آموزش: چگونه با App protector حفاظت از اطلاعات شخصی گوشی اندروییدی خود را تضمین کنیم؟

آموزش: چگونه با App protector حفاظت از اطلاعات شخصی گوشی اندروییدی خود را تضمین کنیم؟
  • 1391/9/27
  • محمدکریم حدیدی
  • 6

از همان دوران ابتدایی ورود موبایل به زندگی ما مسئله حفظ اطلاعات شخصی یک دغدغه به حساب می آمد، به تدریج با هوشمند و فراگیر شدن گوشی ها و گجت ها وابستگی ما نیز به این ابزارها بیشتر شده و در نتیجه به صورت نا خواسته امین بسیاری از اطلاعات شخصی ما شده اند. البته بسیاری از ما سعی بر این داریم که تا حد امکان اطلاعات خود را در اینگونه دستگاه ها محفوظ نکنیم ولی عملا” این هدف برای مثال با داشتن یک گوشی هوشمند که علاوه بر تماس و پیامک هم یک ابزار مالتی مدیا و هم دوربین شخصی و یک ابزار وب گردی به حساب می آید تا حدودی غیر ممکن خواهد بود. مسلما” بسیاری از ما با تنظیم کردن قفل کل گوشی تا حدودی خیالمان را راحت کرده ایم اما مشکلات دیگری به وجود آورده ایم برای مثال مجبوریم که برای هر بار باز کردن صفحه قفل گشایی کنیم.

حال فرض کنید در یک جمع دوستانه نظر اطرافیان به گوشی شما جلب شده و گوشی شما را طلب می کنند و وقتی که با قفل صفحه رو به رو می شوند از شما می خواهند که قفل را برایشان باز کنید، در این صورت گوشی شما کاملا” در حفظ مسائل خصوصیتان بی حفاظ خواهد ماند و دائما” هراس این را خواهید داشت که نکند به طور اتفاقی وارد مسائل خصوصیتان شوند! پس عملا” در بعضی از شرایط قفل کلی گوشی بی فایده خواهد بود.

در واقع ما نیاز داریم که تنها چند دسته از امکانات گوشیمان را محفوظ نگه داریم و برای این کار قفل کردن کل گوشی کمی غیر منطقی است. برای حل این مشکل برنامه بسیار محبوب Smart App Protector به خوبی کارمان را راه می اندازد. اصلی ترین استفاده این برنامه این است که می تواند فقط آن دسته از برنامه هایی را که شما انتخاب کرده اید را قفل کند در حالی که بقیه برنامه ها آزاد هستند. با هم به نحوه کارکرد این برنامه می پردازیم.

بعد از این که این برنامه را نصب می کنید باید با دادن کلمه عبور وارد آن شوید که این کلمه عبور به صورت پیش فرض 7777 می باشد. در قسمت Setting شما باید با دقت تنظیمات را انجام دهید، در این قسمت می توانید نوع قفل گذاری lock type (قفل گذاری عددی، حروفی یا الگویی) را انتخاب و تنظیم کنید. دقت کنید که شما باید حتما” پسورد عددی را از حالت پیش فرض 7777 به رمز دلخواهتان تغییر دهید در غیر این صورت افرادی که با این برنامه آشنایی داشته باشند به راحتی می توانند با این پسورد وارد برنامه شوند. شما می توانید از طریق Send password یک پشتیبان از رمز خود به ایمیل بفرستید تا در صورت فراموشی از آن استفاده کنید.

در سایر تنظیمات یادتان باشد که حتما” Adding to device admin را به منظور جلوگیری از حذف برنامه فعال کنید، اینگونه خیالتان از بابت حذف برنامه توسط کاربر دیگر راحت خواهد بود.

 

همچنین پیشنهاد می شود که حتما Helper را به منظور حفاظت برنامه از بسته شدن توسط سیستم یا سایر برنامه های Task killer نصب کنید.

 

تنظیمات دیگری هم وجود دارد که بسته به سلیقه خودتان می توانید تنظیم کنید. اما اکنون اقدام به برنامه هایی می کنیم که می خواهیم قفل شوند، مشخصا” برنامه های مربوط به فایل منیجر و تنظیمات اولویت اول ما خواهند بود. به این منظور وارد قسمت Running می شویم و با Add کردن برنامه های مورد نظرمان این عمل را انجام می دهیم، از این پس این برنامه ها فقط با رمز شما باز خواهند شد.

 در لیست برنامه های انتخابی می بینیم که رو به روی هر کدام از آنها گزینه Fake وجود دارد که با فعال کردن می توانید کاربرهای دیگر را فریب دهید، به این ترتیب که وقتی کاربر از جریان بی خبر هر بار که برنامه مورد نظر را باز می کند با پیغام unfortunately …. has stopped برخورد می کند و دست آخر بی خیال اجرای آن می شود در صورتی که شما می توانید به آسانی با نگه داشتن Ok وارد صفحه رمز گشایی شوید.

 

شما هر وقت که خواستید می توانید این برنامه را غیر فعال کنید، برای این کار کافیست که روی آیکن مربوط تپ کنید و با انتخاب Disable app lock و دادن رمز تنظیم شده این برنامه را غیر فعال کنید. برای اعمال تنظیمات کافیست که به بخش Main وارد شوید.

 

اما یکی از امکانات جالب دیگر که این برنامه دارد امکان Remote control در قسمت تنظیمات است. بهتر است با یک مثال وارد توضیح این ویژگی شویم:

 

فرض کنید شما گوشی را در یک رستوران جا گذاشته اید، می دانید که جای گوشی امن است اما به شخص یابنده گوشی اطمینان ندارید، از قضا می دانید که برنامه Smart app protector را غیر فعال کرده اید و نگران لو رفتن اطلاعات خصوصیتان هستید… حالا تکلیف چیست؟ خب باید گفت که واقعا” جای نگرانی نیست چرا که با تنظیم Remote control شما می توانید از طریق ارسال پیامک از هر خطی به گوشی خود اقدام به قفل و حتی باز کردن گوشی خود نمایید، تنها کاری که نیاز است تعیین یک کلمه منحصر به فرد برای هر یک از حالات قفل و باز کردن است و حتما به بزرگی و کوچکی حروف هم باید توجه داشت.

 

امکانات دیگری نیز در Smart app protector وجود دارد که فعلا” به آن نمی پردازیم. این برنامه به صورت رایگان در گوگل پلی و یا سایتهای ایرانی یافت می شود اما به منظور استفاده های بیشتر و همچنین حذف تبلیغ ها (هرچند که بنده تبلیغ خاصی مشاهده نکردم) می توانید نسخه Pro آن را خریداری کنید. تمامی این امکاناتی که توضیح دادم در همین نسخه رایگان به راحتی امکان پذیر است و در واقع فعلا” انگیزه زیادی برای ارتقا به نسخه Pro نمی باشد.

دیدگاه خود را وارد کنید
تعداد دیدگاه ها : 6 دیدگاه
  1. سلام
    بردار من تورو خدا خواهشن لینک دانلود نرم افزار رو بزارید من الان تو گوگل پلی سرچ کردم نرم افزار های زیادی شبیه به این هست لطفا هر نرم افزاری رو که توضیح می دهید لینک دانلودش رو هم اعلام کنید

    تشکـــــــــــــــــــــــــــــــر

    1. سلام
      این برنامه مدت هاست که در کافه بازار برای دانلود وجود دارد، کافیست سرچ کنید: “محافظ هوشمند برنامه ها” و یا “smart app protctor”

  2. سلام.
    این برنامه تو گوشی ها هوآوی بعد چند ساعت یا یک‌ریستارت از کار میفته و بی رمز میشه رفت تو‌برنامه ها… حیفه برنامه به این خوبیو‌ما هوآوی دارا از دست‌بدیم گویا آی تی خوااهش میکنم جوابمو بده من حتی کمک نرم افزارشم‌نصب کردم همه ی این کارایی ک گفتید کردم اما نشد تورو خدا گویا آی تی آخرین امید منی من خیلی قبولت دارم .

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *