توصیه‌هایی برای مقابله با بدافزارها

توصیه‌هایی برای مقابله با بدافزارها
  • 1391/10/26
  • آزاد
  • 1

گاهی ممکن است برنامه ضد ویروس سیستم شما نتواند به تنهایی با بدافزارها و تهدیدات مختلف سایبری مبارزه کند. در این شرایط شما باید با استفاده از ابزارهای امنیتی به این برنامه کمک کنید. ابزارهای امنیتی معرفی شده در ادامه این مقاله به احتمال زیاد می‌توانند کنار برنامه ضد ویروس اصلی شما نصب شوند.

McAfee-GetSusp-3

1-     بدافزار ناشناس

نام ابزار: GetSusp

ممکن است در شرایطی قرار بگیرید که برنامه ضد ویروس شما هیچ تهدید خاصی را شناسایی نکرده باشد. اما احساس کنید مشکلی در عملکرد سیستم وجود دارد. به عنوان مثال صفحات وب به خوبی بارگذاری نمی‌شوند یا پنجره‌های pop-up بیشتری نسبت به گذشته باز می‌شوند یا سیستم کند شده.

ابزار GetSusp به کاربر کمک می‌کند بدافزارهایی که شناسایی نشده‌اند را شناسایی و حذف کند. این برنامه شرکت مک‌افی از پایگاه داده Global Threat Intelligence  برای شناسایی بدافزارها استفاده می‌کند.

در پایان اسکن سیستم، گزارشی شامل تمام تهدیدات شناسایی شده به کاربر ارائه می‌شود و وی می‌تواند تصمیم بگیرد چه فایل‌هایی حذف شوند.

 Rootkit-Remover_1

2-     مبارزه با روت‌کیت‌ها

نام ابزار:  Rootkit Remover

روت‌کیت‌ها بدافزار را در سیستم شما پنهان می‌کنند و این بدافزارها و خودشان را از چشم اکثر برنامه‌های امنیتی پنهان می‌کنند. اما برنامه Rootkit Remover مک‌افی به شما کمک می‌کند این روت‌کیت‌ها را شناسایی کرده و از سیستم حذف کنید. این ابزار به خصوص در مورد روت‌کیت‌های خانواده Zero Access  و TDSS موفق عمل می‌کند.

 norton-power-eraser_2_794x536

3-     مبارزه با وحشت‌افزارها

نام ابزار: Norton Power Eraser

وحشت افزارها(Scarewares)  بدافزارهایی هستند که در اعماق سیستم جای گرفته و با هشدار درباره ویروسی بودن سیستم، شما را به سمت دانلود برنامه‌های امنیتی  جعلی سوق می‌دهند.

برنامه Norton Power Eraser شرکت نورتون به خوبی این بدافزارها را حذف می‌کند.  بیشتر برنامه‌های ضد ویروس نمی توانند بدافزارهای این گروه را شناسایی کنند.

البته شرکت امنیتی سیمانتک هشدار داده است این برنامه امنیتی نورتون به حدی سختگیرانه عمل می‌کند که در برخی موارد ممکن است فایل‌های سالم و بی اشکال سیستم را هم به اشتباه حذف کند.البته در این حالت برنامه گزینه‌ای برای بازگرداندن تغییرات انجام شده به شما می‌دهد.

 McAfee-Avert-Stinger-2

4-     پایانی برای هشدارهای جعلی

نام ابزار: Stinger

هشدارهای جعلی، پنجره‌های pop-up‌ای هستند که شبیه هشدارهای رسمی مایکروسافت روی صفحه نمایش ظاهر می‌شوند. این هشدارها شما را متقاعد می‌کنند مشکل بزرگی در کامپیوتر شخصی شما ایجاد شده است و تنها راه‌حل موجود هم کلیک روی لینکی است که معرفی می‌کند.

ابزار رایگان Stinger  شرکت مک‌افی به شما کمک می کند در برابر این هشدارهای جعلی ایمن شوید و به کمک این برنامه، تمام کامپیوتر خود را اسکن کنید. این ابزار از پایگاه داده‌ای استفاده می کند که در طول هفته چند بار به‌روز می‌شود تا در برابر تمام هشدارهای جعلی اماده و مقاوم باشد.

 sophos_virus_removal_tool_4

5-     حذف برنامه‌های ضد ویروس جعلی

نام ابزار: Sophos Virus Removal Tool

هکرها معمولا از لغات کلیدی پرکاربرد در جستجوهای اینترنتی استفتاده می‌کنند تا کاربران ناآگاه را پس از جستجوی این کلمات به سمت کلیک کردن روی لینک‌های آلوده سوق دهند. به این کار انها SEO Poisoning  می‌گویند.

بعد از کلیک کردن روی برخی از این لینک‌ها وارد صفحه‌ای می‌شوید که به شما هشدار می‌دهد مشکل امنیتی بزرگی در کامپیوتر شخصی شما وجود دارد. راه‌حل پیشنهادی صفحه هم دانلود یک برنامه ضد ویروس جعلی است که به ادعای آنها تمام مشکلات امنیتی و فنی کامپیوتر شما را سریعا حل خواهد کرد.

اما این برنامه‌ها، در واقع بدافزارهای خطرناک هستند. این برنامه شرکت سوفوس به شما کمک می‌کند این برنامه‌های جعلی را از کامپیوتر خود حذف کنید. به علاوه از این ابزار می‌توانید برای حذف روت‌کیت‌ها و جاسوس‌افزارها هم استفاده کنید.

 741932125442

6-     بدافزارهای USB

نام ابزار: Bitdefender USB Lmmunizer

شاید مطمئن باشید که ابزارهای USB که در اختیا دارید کاملا سالم هستند و امنیت سیستم شما را تهدید نمی‌کنند. اما وقتی قصد دارید چند فایل را از ابزار USB شخص دیگری به سیستم خود منتقل کنید نمی‌توانید سلامت این ابزارهای فلش را تضمین کنید.در این مورد می‌توانید از ابزار USB Lmmunizer شرکت بیت‌دیفندر استفاده کنید.

بدین ترتیب می‌توانید به صورت دستی و هم‌زمان، چهار ابزار USB را ایمن کنید تا برنامه آنها را اسکن کند و نگذارد ویروس‌های آنها آسیبی به کامپیوتر شما بزند. به علاوه به کمک این برنامه می‌توانید تنظیمات را به شکلی تغییر دهید تا هر ابزاری به درگاه‌های USB سیستم شما وصل شد به صورت اتوماتیک ایمن شود.

 conficker-removal-product

7-     مبارزه با کرم Conficker

نام ابزار: Conficker Removal

کرم کانفیکر مورد خطرناکی از کرم‌های اینترنتی است که معمولا کامپیوترهای ناامن و کلمه‌های عبور ضعیف و ساده در وب‌سایت‌ها و برنامه‌های کامپیوتری را هدف قرار می‌دهد.

این کرم در رجیستری سیستم شما نصب می‌شود و خود را مدخلی سالم و بی‌مشکل در رجیستری نشان می‌دهد. اما با استفاده از این برنامه سوفوس می‌توانید این کرم خطرناک را از بین ببرید.

 

http://www.techsupportalert.com

دیدگاه خود را وارد کنید
1 دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *