بهترین آنتی ویروس برای ویندوز ۱۰ چیست؟
نصب آنتی ویروس در ویندوز ۱۰ به سختی ویندوز ۷ نیست، اما از زمان ویندوز ۸ به بعد این سیستم عامل دارای یک آنتی ویروس داخلی به نام ویندوز دیفندر ((Windows Defender است. حالا آیا این آنتی ویرویس بهترین برنامه برای محافظت از کامپیوتر شماست یا نه؟ این آنتی ویروس قدرت کافی برای مقابله با برخی بد افزار ها و نرم افزار ها را دارد. پیش از این گویا آی تی طی آموزشی به آموزش اسکن کردن یک فایل به صورت دستی ( غیر خودکار ) با ویندوز دیفندر پرداخته است که می توانید از این طریق هنگامی که به فایلی مشکوک هستید استفاده کنید و شخصا وارد عمل بشوید. اما برخی از افراد معتقدند که این آنتی ویروس در کنار دیگر آنتی ویروس ها می تواند کارایی خوبی داشته باشد و به تنهایی عملکردش ناقص است.
ویندوز دیفندر در واقع آخرین نسخهی Windows Security Essentials یا همان همان آنتی ویروس رایگانی است که مایکروسافت برای ویندوز ۷ ارائه کرده بود. این برنامه حالا به صورت پیشفرض در این سیستم عامل وجود دارد و مطمئن میشود تا همهی کامپیوترهای ویندوز ۱۰ سطوح اولیهی حفاظت و امنیت را داشته باشند.
آیا ویندوز دیفندر کافی است؟
ویندوز دیفندر به طور خودکار برنامههای باز را اسکن کرده، اطلاعات جدید را از مرجع به روز رسانی ویندوز دریافت نموده و با یک رابط کاربری ساده امکان جستجوی عمیقتر در داخل فایلها را فراهم میکند.
اما این برنامه چقدر خوب است؟ حقیقت این است که در آزمایشات نرم افزارهای آنتی ویروس، مایکروسافت کمی عقبتر از باقی رقباست. بنابراین باید کمی نگران بود چون ما قبل از این، به محصولات مایکروسافت خیلی علاقهمند بودیم.
ویندوز دیفندر مزایای بسیار زیادی دارد. به صورت پیشفرض در سیستم قرار دارد، با نشان دادن پنجرههای متعدد از شما درخواست پول نمیکند، و واضحتر از بعضی از آنتی ویروسهای دیگر است. این برنامه در اطلاعات شما کنکاش نکرده و مانند بعضی از آنتی ویروسها از آنها درآمدزایی نمیکند.
در مجموع اگر ویندوز خود را به روز نگه دارید، از مرورگرهای جدید استفاده کنید و برنامههای خطرناکی مثل جاوا را هم به کار نگیرید، ویندوز دیفندر از شما محافظت مناسبی به عمل میآورد. به طور خلاصه اگر شما موارد ایمنی را رعایت کنید اصولاً نباید با ویندوز دیفندر مشکلی داشته باشید.
ویندوز دیفندر از آزمایشات سر بستهی وبسایت AV-TEST نمرهی ضعیف ۳.۵ از ۶ را به دست آورده است. با این وجود زمانی که از آمارهای واقعی صحبت میشود، بر اساس گزارش AV-TEST این آنتی ویروس ۹۹ درصد از بدافزارهای رایج و متداول ماه اکتبر سال ۲۰۱۵ و ۹۵ درصد حملههای روز صفر را کشف کرده است. آزمایش مقایسهای حفاظت در دنیای واقعی میگوید که این برنامه ۹۴.۵ درصد تهدید را پیدا کرده است. این آمار اگرچه خوب است اما همچنان پایینتر از سایر رقبا میباشد (بدین معنا که اگر تعداد کل تهدیدها ۱۵۱۷ مورد باشد، هنوز ۸۹ مورد شما را تهدید میکنند).
در طرف دیگر بیت دیفندر و کسپراسکای توانستهاند ۱۰۰ درصد حملات روز صفر و ۹۹.۹ درصد از تهدیدهای آزمایش AV-TEST و آزمایش مقایسهای را پیدا کنند.
مایکروسافت در گذشته اعلام کرده بود که تمرکز این نرم افزار را بر روی بدافزارهایی که در دنیای واقعی وجود دارد قرار داده، در حالی که آنتی ویروسهای دیگر برنامههای خود را به گونهای طراحی کردهاند تا در آزمایشات نتیجهی خوبی داشته باشند. کارمندان مایکروسافت مدتهاست که دیگر نظری در مورد نتایج این آزمایشات ندادهاند.
ویندوز ۱۰ شامل چندین برنامهی حفاظتی دیگر که در ویندوز ۸ معرفی شده بودند هم میباشد. از جملهی آنها میتوان به SmartScreen filter اشاره کرد که بدون توجه به آنتی ویروس شما باید از دانلود و اجرای بدافزارها جلوگیری کند.
به طور خلاصه باید گفت که ویندوز دیفندر بد نیست، فقط به اندازهی گزینههای دیگر خوب نیست. با این وجود برنامهی مذکور کمترین مزاحمت را برای کاربر دارد و مانند آنتی ویروسهای دیگر نرم افزار کمکی نداشته، در مرورگر شما افزونههای مشکل دار نصب نمیکند و پنجرههای تبلغاتی گاه و بیگاه هم ندارد.
اگر کار خطرناکی نمیکنید و اصول ایمنی را هم رعایت میکنید، ویندوز دیفندر میتواند گزینهی خوبی برای شما باشد. با این وجود اگر زیاد برنامههای دزدی دانلود میکنید یا رفتارهای خیلی خطرناک دارید، شاید بهتر باشد تا در کنار ویندوز دیفندر از گزینهی دیگری که همهی بدافزارها را تحت پوشش خود قرار بدهد هم استفاده کنید.
پس بهترین آنتی ویروس چیست؟
حقیقت این است که گفتن این که ویندوز دیفندر کافی است با توجه به نیازها و رفتارهای اشخاص مختلف سخت میباشد. حتی اعضای تیم ما هم از گزینههای مختلفی استفاده میکنند و نظرات متفاوتی دارند.
با این وجود میتوانیم لیستی از گزینههای محبوب تهیه کنیم تا شما بتوانید با توجه به نیاز خود بهترین گزینه را انتخاب کنید:
- اگر میخواهید بهترین گزینهی مطلق را داشته باشید: پس باید کمی بیشتر پول خرج کنید. کسپراسکای عموماً در رتبه بندی آنتی ویروسهای مختلف در صدر قرار دارد و ما رابط آن را دوست داریم، بنابراین اگر میخواهید بهترین برنامهی حفاظتی را داشته باشید دیگر تعلل نکنید.
- اگر بهترین گزینهی رایگان را میخواهید: میتوانید خودتان رتبه بندیها را ببینید، اما ما فکر میکنیم که در حال حاضر آنتی ویروس Avira بهترین تعادل را میان امنیت و مزاحم نبودن ارائه میکند. این نرم افزار نمرهی زیادی در زمینهی امنیت دارد و اگر تیک گزینهی نصب نوار ابزار Ask را در مراحل نصب بردارید، افزونهی مرورگر آن را حذف کنید و به پاپ آپهای تبلیغاتی گاه و بیگاه هم توجه نکنید، این گزینه از بقیهی گزینههای رایگان مناسبتر است.
- اگر بی مزاحمتترین گزینهی رایگان را میخواهید: ویندوز دیفندر هیچ وقت شما را وادار به نصب چیزی که نمیخواهید نمیکند و هیچ وقت هم به شما تبلیغات نشان نمیدهد. اگر بیشتر از امنیت به دنبال آسایش هستید، ویندوز دیفندر گزینهای ایدهآل برای شماست.
ویندوز دیفندر در هنگام نصب آنتی ویروسهای دیگر به طور خودکار خود را غیرفعال میکند، و سپس در صورت حذف آن مجدداً خود را فعال مینماید.
آنتی ویروس کافی نیست: از ابزارهای ضد بدافزار و ضد نفود هم استفاده کنید
داشتن آنتی ویروس مهم است، اما این روزها داشتن ضد نفوذ برای حفاظت از مرورگرهای وب و پلاگینها که بیشتر در معرض حمله قرار دارند تقریباً از آن هم مهمتر میباشد. ما نرم افزار MalwareBytes Anti-Exploit را پیشنهاد میکنیم. این برنامه مشابه ابزار امنیتی EMET مایکروسافت عمل میکند، اما کاربر پسندانهتر است و ویژگیهای امنیتی بیشتری را ارائه میکند. این ابزار از روشهای متداول نفوذ جلوگیری کرده و حتی اگر حملهی روز صفری انجام شود که هرگز تا به حال دیده نشده باشد هم آن را مسدود میکند. برای مثال MalwareBytes Anti-Exploit از حملات ناخوشایند روز صفر Flash که اخیراً مطرح شده بود جلوگیری میکند. این نرم افزار از مرورگر، پلاگینها و دیگر اهدافی که مهاجمان اغلب از آنها استفاده میکنند حفاظت مینماید. در واقع این برنامه به جای لیست کردن حملات و دفاع در برابر همهی نرم افزارهای شناخته شده از شما در برابر روشهای متداول حمله دفاع میکند.
حالا که تا اینجا آمدید پیشنهاد میکنیم از نرم افزار MalwareBytes Anti-Malware هم استفاده کنید که به خودی خود برنامهی ضد بدافزاری است که در مقایسه با آنتی ویروسها و برنامههای ضد نفوذ به خوبی کار میکند. این برنامه بسیاری از نرم افزارهای ناخواستهای را پیدا میکند که آنتی ویروسهای دیگر قادر به پیدا کردن آنها نیستند.
با نصب MalwareBytes Anti-Exploit، MalwareBytes Anti-Malware و آنتی ویروس انتخابی شما، دیگری نباید مشکلی در زمینهی امنیت داشته باشید.
به یاد داشته باشید که هیچ آنتی ویروسی امنیت مطلق را به ارمغان نمیآورد. اگر شما برنامههای آسیب زننده را دانلود و اجرا کنید، بالاخر به نحوی به مشکل میخورید. رفتار ایمن اگر نگوییم از آنتی ویروس مهمتر است از آن بی اهمیتتر نیست. پس به هوای این که دیگر آزادید هر کاری خواستید بکنید از آن استفاده نکنید.
امیدواریم که توانسته باشید از این راهنمای انتخاب آنتی ویروس برای ویندوز ۱۰ بهترین استفاده را ببرید. آیا شما هم اکنون از ویندوز ۱۰ استفاده می کنید؟ در حال حاضر و در ویندوزهای قبلی از کدام ویندوز استفاده کرده اید که اکنون از آن راضی هستید؟ لطفا در مورد تجربیات خود با https://www.gooyait.com صحبت کنید. همچنین با انتشار این مطلب روی شبکه های اجتماعی دیگران را به مطالعه این مقاله دعوت کنید.
برای آگاهی از اخبار روز تکنولوژی و آموزشهای کاربردی با کانال تلگرام گویا آی تی همراه باشید
منبع: howtogeek
جدا از اینکه اصولآ ی متخصص و حرفه ای براساس برند ضد ویروس انتخاب میکنه و نه این تستها ، تو تستهای av-test ضد ویروسهای دیگه ای هم نتایج بسیار خوبی حتی بهتر از کسپرسکی و بیت دفندر کسب میکنن که میشه به ترندمیکرو و سیمنتک اشاره کرد .
مخصوصآ که ترندمیکرو و سیمنتک از لحاظ اعتبار کمپانی و کیفیت محصولات و شرکای فنی و استراتژیک ی سر و گردن بالاتر از شرکتهایی مثل کسپرسکی و بیت دفندر هستن .
نکته بعدی درباره شرکت امنیتی وب روت هست که یکی از لیدرهای حوزه ضد ویروس محسوب میشه .
این شرکت سال گذشته از اکثر تستهای ویندوزی av-test اومد بیرون .
وب روت سازنده سبکترین و کم حجم ترین و به قولی شگفت انگیزترین آنتی ویروس دنیاست و قدرت شناسایی و حفاظتی بسیار عالی و خوبی داره .
من این ۲ محصول رو پیشنهاد میکنم :
Trend Micro Maximum Security
Webroot Intenet Security Complete