وقتی صدای اعتراض تیم کوک بخاطر سیاست مهاجرتی جدید آمریکا بالا می رود!

وقتی صدای اعتراض تیم کوک بخاطر سیاست مهاجرتی جدید آمریکا بالا می رود!
  • ۱۳۹۵/۱۱/۱۳
  • زهرا معبودی
  • 1

شرکت اپل هم به جمع مخالفین با قانون “منع ورود مهاجرین ۷ کشور مسلمان به خاک آمریکا” پیوست.

کشور ایالت متحده آمریکا به عنوان بزرگترین کشور اقتصادی جهان، همیشه مرکز توجه مهاجرین بوده است.

اما همان طور که می دانید رئیس جمهور جدید آمریکا دونالد ترامپ، با طرحی که هفته گذشته تصویب کرد، از ورود مهاجران ۷ کشور مسلمان، به خاک کشورش مخالفت کرد.

البته این طرح با مخالفت‌های زیادی از جمله دادستان کل آمریکا، همراه شد و همین امر موجب برکناری او از سمت اش شد.

در این بین مخالفان دیگری چون آقای تیم کوک، مدیر عامل شرکت کامپیوتری اپل، در نامه ای که به کارمندان خود نوشت، صریحاً با این قانون مخالفت کرد.

کوک گفته است که تعداد زیادی از کارکنان شرکت اپل، بر طبق این قانون باید اخراج شوند، اما این شرکت مطمئناً از این قانون کاخ سفید تبعیت نمی کند، و به تمامی خدمات و قراردادهای منعقد شده بین خود و کارکنانش متعهد است.

کوک علاوه بر بر نوشتن نامه سرگشاده به کارکنانش برای مخالفت با این قانون، با مقامات رسمی واشنگتن هم دیدارهایی داشته است، که نگرانی خود و کارمندانش را به آن ها گوشزد کرده است.

تیم کوک

او در نامه این چنین نوشته است:

من در دیدار با مقامات رسمی کاخ سفید در واشنگتن، صریحاً از تاثیر این قانون بر اقتصاد و شرکت اپل، اظهار نگرانی کردم؛ و تمامی دلایلم را برای مخالفت با قانون منع ورود مسلمانان از ۷ کشور را به تمام جهان مخابره کردم.

کارمندانی در شرکت اپل مشغول به کار هستند که به طور مستقیم مشمول این قانون می‌شوند و بالطبع باید از حمایت های شرکت هم محروم شوند؛ اما بخش های امنیتی و قانونی شرکت اپل، تماس و حمایت خود را از کارمندانش قطع نخواهد کرد.

البته برای انتشار هر چه بیشتر دلایل خود، و برای مخالفت با این قانون، و هم چنین شنیدن نظرات مردم دنیا، در حال آماده کردن بخشی برای روی وب سایت خود appleweb هستیم که هر کسی بتواند آزادانه نظرش را با ما در میان بگذارد.

هر چند که تمام تاثیرات سوء و منفی این مصوبه را به اعضای هیئت دولت در کاخ سفید متذکر شده ایم.

و بازهم مانند همیشه تأکید می کنم که چندملیتی کارکنان و ارتباط با کشورهای دیگر، باعث قدرتمندتر شدن بیشتر اپل بوده است، و مثل همیشه حمایت از اعضا و همدلی با آن ها را شعار خود می دانم.

من به کارمندان خود برای ایجاد محیطی امن و محترم اعتماد دارم؛ پس بدانید که کارکنان ما از با استعدادترین افراد دنیا هستند و همیشه آن ها را با روی باز از همه کشورهای دنیا خواهیم پذیرفت، برای ما فرقی نمی کند که آن ها چه نوعی عبادت، و یا نگرشی را دنبال می کنند.

در آخر هم تیم جمله معروف مارتین لوتر کینگ، رهبر جنبش حقوق آمریکایی های آفریقایی تبار را یادآوری می کند که گفته است:

” شاید همه ما، با کشتی های مختلف به اینجا آمده باشیم، اما هم اکنون همه با هم بر روی یک قایق سوار هستیم.”

نظر شما در مورد سیاست جدید آمریکا و قوانین منع مهاجرت به این کشور چیست؟ دیدگاه های خود را با گویا آی تی در میان بگذارید و به ما بگویید که این تصمیم چه پیامد هایی خواهد داشت؟ همچنین این مطلب را روی شبکه های اجتماعی نشر دهید.

دیدگاه خود را وارد کنید
1 دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *