چطور با کمترین هزینه یک کسبوکار داشته باشم؟
راهاندازی کسبوکار یکی از پرتبوتابترین موجهایی است که در چند سال اخیر شاهدش بودهایم. روزبهروز به تعداد افرادی افزوده میشود که میخواهند از کارمندی بیرون بیایند و سراغ داشتن کسبوکار خودشان شوند. اما راهاندازی کسبوکار همیشه همراه با رسیک زیادی است. ممکن است کسبوکار موفق نشود و شکست بخورد و تمام هزینههایی که برایش شده است بر باد برود. بنابراین راهاندازی کار با سرمایه کم میتواند ایدهی خوبی برای جلوگیری از ریسک شکست باشد. در ادامه میگوییم که چطور میتوان با کمترین هزینه، یک کسبوکار راهاندازی کرد و در آن موفق شد.
پیشنیازهای راهاندازی کسبوکار با هزینه کم
قبل از اینکه به بررسی روشهای راهاندازی کسبوکار بپردازیم، لازم است پیشنیازهای داشتن یک کسبوکار را با هم مرور کنیم. یعنی خیلی مهم است بدانید که داشتن یک ایدهی خوب کافی نیست. باید از جهات متفاوتی به قضیه نگاه کنید و تمام ملزومات را از قبل بسنجید. اولین کاری که باید انجام شود، بررسی بازار است. آیا کسبوکاری که در نظر دارید، نیاز مخاطبان را برآورده میکند؟ بهعلاوه، مهم است که مجوزهای لازم برای شروع کسبوکارتان را هم بگیرید. مثلا اگر بخواهید در حوزه فروش دارو یا محصولات سلامت فعالیت کنید، مهم است که مجوزهای مورد نیاز را از قبل گرفته باشید. در نهایت، بهترین کار این است که با تعدادی از افرادی که قبلا تجربهی راهاندازی کسبوکار مشابه را داشتهاند، صحبت کنید و با چالشها و نکات مهمی که ممکن است از نظر خودتان دور مانده باشد، آشنا شوید.
یکی دیگر از مهمترین پیشنیازها برای راهاندازی یک کسبوکار با سرمایه کم، ساختن سایت برای کسبوکارتان است. احتمالا الان میگویید هزینهی ساختن سایت بهتنهایی بالاست، چه برسد به اینکه قبل از راهاندازی کسبوکار و رسیدن به درآمد بخواهد انجام شود. اگر سایت خود را با فروشگاه ساز حرفه ای بسازید، نیاز نیست که هزینهی چندان زیادی بپردازید. کار ابزارهای فروشگاهساز این است که فرآیند ساختن سایت را ساده کنند و در هزینهها صرفهجویی کنند. معمولا یک ابزار فروشگاساز تمام نیازهایی که یک سایت فروشگاهی دارد را برآورده میکند و برای شروع کار در فضای آنلاین بسیار گزینهی مناسبی است.
ایده برای راهاندازی کسبوکار با کمترین سرمایه
یکی از راههای ساده برای شروع یک کسبوکار با کمترین هزینه، استفاده از دراپشیپینگ است. دراپشیپینگ در ایران کمی با دراپشیپینگ در خارج از ایران فرق دارد. در ایران شما باید خودتان بهدنبال یک تأمینکننده بگردید و با او برای تأمین و ارسال کالاهایی که میفروشید قرارداد ببندید. در خارج از ایران اما پلتفرمهایی وجود دارند که تأمینکنندگان و دراپشیپرها را به هم وصل میکند و کار را بسیار راحتتر میکند. با اینکه در ایران به چنین پلتفرمی دسترسی ندارید، باز هم کار ساده است و میتوان تقریبا با هزینهی صفر آن را شروع کرد. بگذارید با یک مثال توضیح دهیم. شما با یک گلفروش عمده قرارداد میبندید. از گلدانهای مختلف عکس میگیرید. با قیمت و سایر جزئیات روی سایتتان قرارش میدهید. زمانی که یک مشتری از شما خرید کرد، به تأمینکننده خبر میدهید تا او کالای خریداریشده را به آدرس مشتری بفرستد. همانطور که در این مثال دیدید، فروش با این روش نیاز به سرمایهی اولیهای ندارد و تنها باید سایتی برای قرار دادن محصولات روی آن داشته باشید. برای ساختن سایت هم میتوانید روی شرکت دیجیفای حساب کنید. این شرکت یکی از زیرمجموعههای دیجیکالاست و تخصص اصلی آن ایجاد سایتهای فروشگاهی است. سایتی که با دیجیفای میسازید کاملا این امکان را میدهد که مشتریان شما تجربهی خرید از یک سایت حرفهای را داشته باشند و باز هم سراغ سایت شما بیایند. درضمن، علاوه بر سایت میتوانید از خدمات تبلیغات و جذب بازدیدکننده برای سایتتان هم استفاده کنید. البته این خدمات نیازمند صرف هزینه هستند ولی ارزشش را دارد که با استفاده از آن به دیده شدن بیزینس خود کمک کنید.
بهغیر از دراپشیپینگ روشهای دیگری هم برای کسب درآمد با سرمایه پایین وجود دارد که میتوانید سراغ آنها بروید. خدماتی مثل تولید محتوا و ترجمه یا آموزش آنلاین هم نیاز به سرمایه اولیه ندارند و میتوانید بهراحتی با کمی فعالیت در فضای مجازی و جلب مشتری به درآمدزایی برسید. در این موارد هم داشتن یک وبسایت میتواند به شما کمک کند که بیشتر دیده شوید و سریعتر رشد کنید.
این مقاله به عنوان رپورتاژ آگهی تبلیغاتی در وبسایت گویا آی تی منتشر شده و وبسایت گویا آی تی در مورد تایید یا رد صحت محتوای آن مسئولیتی ندارد.